Jeg elskede sjøen i fra jeg var ung

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Sprell levende 4.mai 08.
Advertisements

SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Den vesle gutten og julenissetoget
For å sitte og ikke gjøre noen ting
I.
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.


O store Gud, når jeg i undring Aner Hva du har skapt i verden ved ditt
Fra ord til liv April 2009.
Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
Karlsvogna og Kvinnevogna Store Bjørn og Lille Bjørn
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
”Se, vi går opp til Jerusalem”

Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre.
Ei dramatisering Maren & Agnete – fritt etter Johan Herman Wessel.
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
Klar til tjeneste?.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Jesus – kilden til glede
Åpenbaringen av Jesus Del 1. Jesu lengsel.
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Hvem er Jesus?.
BESKRIV HVA DU SER PÅ BILDET

En måte å lese Bibelen på
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
Med sekken full av penger!
lig velkommen til gudstjeneste og juletrefest i Hof menighetshus
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Det var en gang et slott, hvor det bodde en konge
Deg være ære, Herre over dødens makt!
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Velkommen til Barnas gudstjeneste!

Kapittel 19 Hva er klokka? Vet du hvor mye klokka er? Har du klokke?
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Lukas 18,35-43 Den blinde mannen ved Jeriko
Matteus 2,1-12.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Jesus, døperen Johannes og jul
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
Alle hjerters dag… 14.feb ..Den dag han skulle ledes ut til sin død, han etterlot et brev i sin celle adressert til henne. Det var undertegnet «Din Valentin».
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
En multimedia presentasjon
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
”Skapt i Kristus” Efeserne 2,1-13
Og.
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Vinnerlaget og Seierherren! Bibeltime på Sørlandssommer 2014 Vinnerlaget og Seierherren!
Kroppen som Gud har villet
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Dommer og Frelser.
Utskrift av presentasjonen:

Jeg elskede sjøen i fra jeg var ung Og svømmede om som en sei Faderiorei En dag da jeg badet min velskapte kropp Kun bagenden ragede opp Folk ropte: Der svømmer en alligator Så var det (dunk) (dunk) Til’n Teodor

Når vi er vandret hen og staden hviler et øyeblikk Da kommer vår sønner Og tar opp den gamle skikk En lek mellom muntre buteljer Samt aldri så lit’ erotikk Og så sitter vi i himmelen Og stemmer opp vår replikk

CALYPSO Tanken går til den skjønne vår da jeg sang i mannskoret Polyfon. Til den turn‚ da vi dro avsted med lokaltog fra Trondhjems sentralstasjon. Vi var tyve mann, pluss 'n Karl Johan, beste bass i Norges land. Vi sang og lo så hele toget forsto at vi var sangere på vei til Lundamo.

Jeg satt ned i min togkupe‚ uten tanke for annet enn sangsuksess, men vis a vis bak en dagsavis satt en pike det var noe særskilt ved. Vi var tyve mann, pluss 'n Karl Johan, beste bass i Norges land. Vi sang og lo så hele toget forsto at vi var sangere på vei til Lundamo.

Sangerbror - du vet sikker hvor jeg til da kun levet for kor og sang. Akk - før vi dro over Skansen bro var jeg fylt av elskov for første gang. Vi var tyve mann, pluss 'n Karl Johan, beste bass i Norges land. Vi sang og lo så hele toget forsto at vi var sangere på vei til Lundamo.

Skulle jeg presentere meg eller bare prate så kjekt i vei? Oh, onde makt! Da min plan var lagt gikk hun på toalettet for å sminke seg. Vi var tyve mann, pluss 'n Karl Johan, beste bass i Norges land. Vi sang og lo så hele toget forsto at vi var sangere på vei til Lundamo.

Hun kom inn med sin ferskenkinn og hun satte seg ned på plassen sin. Vi var på Ler etter tre kvarter, men jeg satt der stum på finalen min. Vi var tyve mann, pluss 'n Karl Johan, beste bass i Norges land. Vi sang og lo så hele toget forsto at vi var sangere på vei til Lundamo.

Toget sto på en ensom mo og jeg glødet av heftig kjærlighet. Min stemmes klang var som lerkesang, da jeg spurte henne hva stedet het. Vi var tyve mann, pluss 'n Karl Johan, beste bass i Norges land. Vi sang og lo så hele toget forsto at vi var sangere på vei til Lundamo.

Da min tro fikk jeg se det sto på et skilt at dette var Lundamo. Jeg måtte da se å hoppe av mens min elskov videre med toget dro. Vi var tyve mann, pluss 'n Karl Johan, beste bass i Norges land. Vi sang og lo så hele toget forsto at vi var sangere på vei til Lundamo. Krussedull 1957