Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

O PPGAVE 21 Side 140 - 141. O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "O PPGAVE 21 Side 140 - 141. O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk."— Utskrift av presentasjonen:

1 O PPGAVE 21 Side 140 - 141

2 O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk et rom på loftet, vegg i vegg med datterens hans, som (hete) het Thea.

3 O PPGAVE 21 Hun var ett år eldre enn meg og (gå) gikk i syvende, og når jeg (snakke) snakket om henne til folk, (pleie) pleide jeg (si) (å) si at hun (være) var søsteren min. Så (flytte) flyttet Mor og jeg igjen, og siden (jeg – ikke – se) har jeg ikke sett henne.

4 O PPGAVE 21 Jeg (holde seg) holdt meg som regel inne på den tiden. Jeg (spille) spilte data. Jeg (sitte) satt i saccosekken med joysticken i fanget og (konkurrere) konkurrerte mot datamaskinen i fotball, racerløp og karate.

5 Selv på de heteste dagene kunne jeg (sitte) sitte inne timer i strekk. Vinduet i skråtaket (stå) stod vidåpent, og ute på sjøen (høre) hørte jeg måkene (skrike) skrike og påhengsmotorene (ruse) ruse. Du (bli) blir firkantet i blikket, (si) sa Mor.

6 O PPGAVE 21 Jeg (huske) husker godt at det (være) var det hun (si) sa, det heter (få) å få firkantede øyne, men Mor (si) sa firkantet i blikket. Thea (være) var ute hele dagen, (si) sa hun.

7 O PPGAVE 21 At du ikke (gå) går ut og (spille) spiller fotball eller noe. Men jeg (svare) svarte at jeg (ha) hadde fotball på dataen, og jeg (bli – sitte) ble sittende inne på det varme loftsrommet, jeg (nekte – gå) nektet å gå ut.


Laste ned ppt "O PPGAVE 21 Side 140 - 141. O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google