Presentasjon av OptiLine installasjonssystem

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Montering av T-24 opphengsystem
Advertisements

Introduction to the Q-Series HellermannTyton presenterer: Cable Scout +
Grunnkurs gesisPLAN - Del 4
Demonterbar badstue av Gruppe 3.
Scansis AS sin visjon er å ”skape samhold og aktivitet for alle”.
Filbehandling (Kapittel 8)
Leverandørutviklings-programmet 20.mars utbyggers behov •Baseareal •Fellesareal •Kulturskolen •Arbeidsrom •Personalrom •Kantine •Administrasjonen.
BankID i Vital Forsikring ASA
Nettprosjekt Kundeservice på nett •Bakgrunn –SiT hadde gamle nettsider med mye og utdatert innhold og funksjonalitet •Formål –Bidra til at.
Våre presentasjoner Jón Steinar Guðmundsson Institutt for petroleumsteknologi og anvendt geofysikk NTNU Februar 2009.
Systematisk bruk av klasseregler Introduksjon av klasseregler for å fremme konsentrasjon og god arbeidsinnsats Gunn Kragseth & Henry Liamo. Utadrettet.
Gjenfinningssystemer og verktøy II
K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner K9000 Dog Wash Tekniske spesifikasjoner.
Spørreundersøkelse 2013 Einar Laukli Fagnettverk 2013.
ROM I SLOTTSPARKEN FOR BOSTEDSLØSE
Nett-basert-individuell plan SamPro
Produktpresentasjon: LAUFEN PRO
Kabler til de fleste formål
Ole Petter Sørensen Trainor as
Telefast - 2 Tilkoblingssystem.
Ønsker dere velkommen til presentasjon av SIVACON BD01 metallkapslede strømskinner.
Presentasjon av resultater for gruppe 5 Eksperter i Team, vår 2004
«STRYKEBRETTCOVER OG STATIV»
Page 1 Leitz 180 – Active Pro – Active Plus BREVORDNER Leitz 180 Active Pro Active Plus.
Wieland GroupBuilding Installationgesis gesisPLAN EFA Elektro as Dine utfordringer er vårt ansvar Grunnkurs gesisPLAN - Del 1 • 09:00 Presentasjon av gesisPLAN.
BWC BWC Balkong/svalgang forbindelse 1
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Produktinformasjon om Ergogrip
© Scansis AS Scansis AS sin visjon er å ”skape samhold og aktivitet for alle”. Vi er stolte av å være Norges ledende leverandør av nærmiljøanlegg,
Forelesning nr.2 INF 1411 Elektroniske systemer
Gjenfinningssystemer og verktøy II
Kurs 7 - Trefase s.42.
Lise Fogstad Fysioterapeututdanningen Høgskolen i Oslo
Anvendt signalbehandling Introduksjon. De ”gode hjelperne...” Fagansvarlig : Magne H. Johnsen rom C331, Veiledere : –Pål Anders Floor.
Velkommen til presentasjon av Ventilasjons- og blikkenslagerfaget
Norsk Enøk og Energi AS Randi Tyse
Forstå fuktskaden Yttervegger mot terreng
Empiriske metoder Oppgaveanalyse, observasjon
Undervisning og organisering
Robot for rengjøring av tunneler? Bergen, 14. mai 2014
Figur 1 Behov. Figur 2 Behov Figur 3 Prioritering/ressursinnsats.
Zelio Logic En fortreffelig løsning!
Advantys STB Et smart system for distribuert I/O.
Magelis XBT GT Grafiske terminaler med trykkfølsom skjerm.
1 Oslo kommune Samferdselsetaten Veien til et digitalt grunnlag for gang- og sykkelveinett ATP-modell brukernettverk 2008, Chi Kwan Kwong, Oslo.
FORBINDELSER FOR DT ELEMENTER
Steglyd.
Åpne en luke hver dag og få en gave
Montering av veggabsorbenter Klikk deg steg for steg gjennom anvisningen.
velkommen til presentasjon av SIVACON LX metallkapslede strømskinner
NTNU 19/ Egil Olsen, Naturfagsenteret
Forelesning nr.10 INF 1411 Elektroniske systemer
100 lure ord å lære.
SINTEF-undersøkelsen om salting og trafikksikkerhet
Kapping av plater Mål: Vi skal lage komponenter for en møbelfabrikk ut fra standardiserte plater på 12 x 24 dm. Komponentene har lengde og bredde oppgitt.
Akvakultur og ny teknologi Florø 24 og
Håndholdte terminaler og utnyttelse av mobil teknologi Nils Petter Johnsen Product Market Manager Telenor Norge.
Innvandrere og deres barn i Groruddalen og Søndre Nordstrand - Hvem er de og hvordan går det med dem? Foredrag ved konferansen ”Det nye VI” 13. Januar.
Utforming av stasjoner
Undergulv Generator.
Tidsregistrering v/HiST DATAGRUNNLAG: Evaluering av HiST; en spørreskjemaundersøkelse blant Forskerforbundets medlemmer høsten 2009 v/HiST.
AG VRM Lansering av tinnerstatningen TEROSON EP 5010 TR O. Reistad AS TLF:
Prekvalifiseringskurs for Installatører Mars/April 2016 BYGGESTRØM.
Strukturert kabling Topologi, kabler og komponenter.
Vi er nærmere en løsning …….
Kabelinstallasjoner.
Montering av T-24 opphengsystem
Utskrift av presentasjonen:

Presentasjon av OptiLine installasjonssystem

Optiline installasjonssystem OptiLine 50 skiller seg fra tidligere installasjonssystemer ved at det brukes hurtigkoblinger for elektrisk tilkobling og at uttak festes ved klikk-inn-teknologi. Systemet har en spesielt utformet design som gjør at produktene oppfattes som positive elementer i moderne kontorinnredning. Gode tilbakemeldinger fra installatører og montører Kanalsystemet er konstruert for hurtigkoblinger og komponenter med klikk-inn teknologi Tidsbesparende på elektrisk tilkobling og montasje

Installasjonskanaler To separate kabelforlegningsrom Avrundet form 50mm frontåpning 63mm fra vegg To separate kabelforlegningsrom Kanalene er utstyrt med to rom. Et øvre rom for datakabler og et nedre rom for strømkabler. Fordeler med dette er: Datainnstallasjon og kraftinstallasjon kan gjøres på ulikt tidspunkt Separasjonsavstand kan bedre kontrolleres Avrundet form Kanalene er avrundet i formen, dette gir et harmonisk uttrykk og mykere linjer enn de tradisjonelle firkantedekanalene. Det blir vanskeligere å benytte kanalene som hylle, for eksempel for kaffekopper… 50mm frontåpning En uttaksbrønn måler 39mm i diameter. Kanalens frontåpning er 50mm. Dette gir en distanse på 5,5mm på hver side av uttaksbrønnen, noe som er viktig for uttakets innfesting i kanalen. Ved design av kanalsystemet ble det klart at en kanal med 50mm åpning ville kunne konstrueres slik at innfestingen i kanalen ble svært god. Man ønsket å konstruere et kvalitets- produkt og mente at man best ville få dette til ved å velge en åpning som var større enn 45mm som er valgt av andre produsenter. 63mm fra vegg Kanalen bygger kun 63mm ut fra veggen når den ikke er montert på konsoller. Ved bruk av datakabling (Lexcom/Actassi) fra Schneider, er 63mm god plass i forhold til kabelens bøyning når konnektoren er plassert i uttaksbrikken.

Kanalen åpnes fra oversiden Kanaler i størrelse 120 og 140 har to separate rom slik at data- og strømkabler kan installeres uavhengig av hverandre. Det øvre rommet kan åpnes fra oversiden for enkel ilegging av datakabler.

Klikk-inn teknologi Den store tidsgevinsten oppstår ved bruk av hurtigkoblinger og produkter som sneppes på plass i kanalen uten bruk av verktøy

Hurtigkoblinger Wieland hurtigkoblinger Fast elektrisk forbindelse 100 ut- og innkoblinger Strøm (16A) og spenning påsatt Sikker montasje (IEC61535)

Organisert fasefordeling Fasefordeling ved hver uttaksgruppe 400V TN-S-nett i kanalen Færre kabler installert Større utnyttelsesgrad Større utnyttelsesgrad. Enfasekurs: 1 kabel er 5 uttaksgrupper – 3 kabler i kanalen er 15 uttaksgrupper Trefasekurs: 1 kabel er 15 uttaksgrupper – 3 kabler i kanalen er 45 uttaksgrupper Fordi 5-lederkabelen er tykkere må vi kanskje redusere til 2 kabler i kanalen, men får fortsatt dobbelt så mange uttaksgrupper.

Hurtige og sikre datainstallasjoner Datakablene legges i den åpne øvre delen av kanalen Plastbeskyttelsen gjør at bøyradien ikke blir for liten og at kablene ikke skades

Separasjonsavstand i kanalen To rom Stålplate mellom rommene Følger gjennom hjørnene

Halogenfri plast, PVC og Aluminium Hvite kanaler i halogenfri plast eller blyfri PVC Aluminiumskanaler i anodisert metallic og lakkert hvitt Kanalstørrelser: 80 og 100 med ett rom. Brukes fortinnsvis som vertikale matekanaler. 120 og 140 med to rom. Brukes fortinnsvis som horisontale installasjonskanaler 140H spesialdesignet kanal med stor kabelkapasitet og skjulte uttak som vender oppover Husk at alle uttak, hjørnestykker, skjøtestykker, plastdeler er lagert i halogenfri ABS/PC Det betyr at hvis du velger en kanalunderdel i halogenfri plast, får du et kanalsystem i plast 100% fritt for halogener.

Justerbare hjørner Det finnes justerbare inner- og ytterhjørner for kanalene 120 og 140 Hjørnene overlapper mot kanalen

Utjevningsstykker Smarte utjevningsstykker gjør det enkelt å skjule glipper og spor etter uheldig kapping

Et helthetlig system OptiLine kanalsystem kan kompletteres med produkter i samme design. Uttaksstaver Uttaksposter Gulvbokser Møbelbokser

Uttaksstaver Uttaksposter Møbelbokser Gulvbokser

Uttaksstaver OptiLine kanalsystem kan kompletteres med produkter i samme design. Møbelbokser Uttaksstaver Uttaksposter Gulvbokser

Uttaksstaver Rektangulær fot med bøyle som kan vippes ut og inn for enkel plasserinig inntil vegg, møbler eller frittstående.

Uttaksstaver Tilbehør for alle typer montering og tilkobling. Wieland hutigkoblinger Canalis strømskinneløsninger

Uttaksposter Faste uttaksposter eller fleksibel løsning med gulvgjennomføring

Møbelbokser Møbelbokser skaper orden og ryddighet i forhold til kabler OptiLine møbelbokser bidrar til et bedre og mer effektivt arbeidsmiljø

Møbelbokser OptiLine-serien inneholder en rekke ulike løsninger for fleksibel kontorinnredning. Møbelboksene kan blant annet tilsluttes via en gulvgjennomføring.

Gulvbokser Robust og fleksibel utfør-else i plast og rustfritt stål. Klikk inn teknikk og hurtigkoblinger Mange anvendelses-områder i oppbygde og støpte gulv.

Optiline installasjonssystem Det store systemskiftet!