28.11.2007.  Samarbeidsavtalen med Moss kommune  Arbeidet med Scene 2 (Parkteateret)  Tilsetting av administrativ/daglig leder  Hjemmeside for MOM.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SALTEN KONTROLLUTVALGSERVICE
Advertisements

Revisjon av FoU-policy for høgskolene Problemstillinger – plan for arbeidet Januar 2013.
”Et felles løft for breddeidretten i Stavanger”
Ny partnerskapsavtale - Vedtak 1 Fylkestinget Partnerskapsavtale Østfoldhelsa mellom fylkeskommunen og kommunene godkjennes som samarbeidsavtale.
SLT i Sandnes Orientering om bakgrunn, formål, organisering og tiltak
Kretsledermøte 20. mai 2011 Program Kretsledermøtet 2011 Klokken 1600 – 1800: •Åpning og innledning •Regnskap 2010 – budsjett 2011 •Styrets arbeid siden.
Kommunal planlegging Orientering – Innherred samkommune – Samkommunestyret sak 16/04, – Johannes Bremer LEVANGER KOMMUNE KOMMUNAL PLANLEGGING.
Det kommunale og det statlige barnevern
- Hvordan bidra til helsefremmende samfunnsutvikling i kommunene?
Eksternfinansiert virksomhet F Avd. dir. Arne Lunde, Kunnskapsdepartementet.
Matendo Kreativ Ungdom (MKU)
Faste kunstverk i offentlige uterom Behandling av enkeltsaker om anskaffelse og plassering Bystyrekomiteen for byutvikling og kultur 5. februar
Samarbeidsavtale mellom Plan- og bygningsetaten og bydelene
STRATEGIPLAN 2012– 2015 Skreia IL - aktivitet i sentrum
Universitetet i Tromsø Bidrags- og oppdragsfinansiert aktivitet økonomistyring Avdeling for økonomi 15. oktober 2009.
KOMMUNEPLANENS SAMFUNNSDEL
Forvaltningsnivåenes roller i planleggingen
1 Velkommen til idrettspolitisk konferanse! Flest i bredden, best i toppen! Felles innsats for et sunnere og sprekere Trøndelag Hvordan kan offentlig sektor.
Skolen – en kommunal virksomhet
Styret – hjertet i foreningen
Hvordan kan Utenriksdepartementet støtte norsk næringsliv ?
TEMA Delegering av myndighet/subdelegering samt kommunelovens bestemmelser om utvidet myndighet i hastesaker. Kjetil Ollestad – Fylkesmannen i Sør-Trøndelag.
FREDRIKSTAD MUSIKKRÅDS MÅL OG HANDLINGSPLAN
HORDALAND MUSIKKRÅD Konferanse for lokale musikkråd Bergen, 12. – 13. mars 2010.
FN-by prosjektet Samarbeid mellom UNEP/GRID-Arendal, Arendal kommune, Aust-Agder fylkeskommune og Ungdommens bystyre Bygger på ideer og initiativer for.
Budsjettarbeidet i 2005 Arbeidet i DKFU i forbindelse med budsjettet Strategi ved inngangen av året Historikk fra 2005 Konkrete resultater oppnådd Utgangspunkt.
Strindheim IL håndball Elite
Handlingsplan for Oslostudentenes idrettsklubb 2013.
LOKALT KULTURLIV Offentlig, frivillig og privat Hånd i hånd OG hver for seg?
Foreldrenes og elevenes nettverk i Bergen kulturskole
Innherred samkommune 1 Mulig organisering av arbeidet med felles kommuneplan Dialogseminar Åre 13. mars 2007.
Sammen blir vi sterke …dvs. sterkere eller «Aldri GOD alene» (Ref.: Dag Erik Pedersen) Nils-Gunnar Solli Styreleder Mobil: / E-post:
Kristin Loe Kjelstad 3.juni 2009
NIFS LOV OM IDRETTSRÅD I ALLE KOMMUNER MED MER ENN TRE IDRETTSLAG SKAL DET VÆRE IDRETTSRÅD FOR IDRETTSLAG SOM ER MEDLEM I NIF. (NIFS LOV § 8) Idrettsrådet.
Barne- og ungdomsarbeid NJFF Telemark Organiseres gjennom rekrutteringsutvalget –Pr.i dag 3 medlemmer med delte ansvarsområder (barn og ungdom, jenter)
Støtteforeningen for omkomne etter ulykker i offshoreindustrien Oppsummering etter møte i Ptil den Sikkerhetsforum 8. Juni 2004.
Hjemfall – Ot.prp.nr. 61( ) Børre Rønningen, leder Stein Erik Stinessen, juridisk sekretær Caroline Lund, juridisk sekretær.
Tillitsvalgtes medvirkning i budsjettarbeidet
Informasjonsmøte i Ytrebygda barnehage
Idrettsrådets ansvar og rolle
Avdelingsstrukturen i Nord-Trøndelag. Hva har hendt siden 1988 Siden etableringen av Fellesforbundet i 1988 har avdelingsstrukturen vært et sentralt tema.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
Tilskuddspolitikken på kulturområdet Orientering i bystyrekomiteen for byutvikling og kultur 6. mars Jfr. bystyrets vedtak , sak 17 og seinere.
Oslostudentenes Idrettsklubb Langtidsplan Vedtatt første gang årsmøtet 8.mars 2007.
Innherred samkommune 1 KOMMUNEPLANENS SAMFUNNSDEL 28. februar 2008 Berit Hakkebo.
Kulturlov Norsk kulturforum 21. April Norsk Kulturforum - NOKU Synliggjør kulturområdet. Representerer hele kulturfeltet. Har innflytelse på kulturpolitikk.
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Lokale Aktivitetsmidler Sak til årsmøte i Sola Idrettsråd 17.februar 2011 Revidert etter vedtak i årsmøte SOLA IDRETTSRÅD
Økonomistyring i Skeid 1.Mars Allianseidrettslaget er økonomisk ansvarlig for hele klubben Skeid er et allianseidrettslag som er organisert med.
Samarbeid fylkeskommune og kommune Kunst, kultur og helse – Bergen 16.juni 2005.
Ny organisering av LVSH Hamar, 24 og 25 september 2015 Anita Ihle Steen Styreleder LVSH.
KULTURPLAN Saksordfører: Ole Christoffer Rønning.
Orientering for Rådmann Einar Gaustad - Asker kommune 11. oktober 2007 Kl
Henry Ford ( ) ” Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er fremskritt. Å arbeide sammen er suksess! ”
Cittaslowrådet Hvordan arbeide for å få energi og effekt ut av Levanger som Cittaslow? Levanger er en flott plass å bo – utrolig vakker også,
SPILLEMIDLER 2017 I forbindelse med mottatte spillemiddelsøknader for søknadsperiode 2017 viser det seg nødvendig å gjennomføre en rullering av handlingsprogrammet.
Seksjonskonferansene
Prosjektleder Ann Evy Duun
kommuneplanens areal- og samfunnsdel
AMATØRKORPSENE I DRAMMEN
Pål Vegar Storeheier Forskningsdirektør, dr.scient.
«En selvstendig og nyskapende kommunesektor»
Saksliste årsmøte USS
Ny finansieringsmodell til private barnehager
Anleggsbehov og investeringsplaner
20 år  Union Scene  100% frivillig drevet  20+ konserter i året 
Idrett i Skedsmo; Idrettens innspill til kommuneplanen
Seminar med partiene 14. november 2018
Utskrift av presentasjonen:

 Samarbeidsavtalen med Moss kommune  Arbeidet med Scene 2 (Parkteateret)  Tilsetting av administrativ/daglig leder  Hjemmeside for MOM  Vedtekter for MOM  Medlemsverving

Felles interesse av å fremme gode vilkår for kulturlivet i Moss!

 Kulturpolitikk på områdene: aktivitet, kulturarenaer, økonomi, utvikling og samarbeid.  MOM og MK ønsker i fellesskap å utvikle kulturlivet i Moss generelt, og med prioritet på barn og unges kulturutøvelse. Det skal legges til rette for forutsigbare rammevilkår slik at MOM og øvrige tilknyttede kulturaktører i Moss kan satse på kulturaktiviteter for barn og ungdom.  MOM og MK ønsker i fellesskap å fremme tiltak som kan hindre frafall og fremme rekruttering til organisert kulturarbeid.  MOM og MK skal samarbeide om utvikling og etablering av bygg der det helt eller delvis kan drives kulturelle aktiviteter.

 MK foretar en undersøkelse i løpet av 2007/2008 blant kulturutøvere om hvilket behov de har for øvings- og konsertlokaler. I denne forbindelse kartlegges også lokaler som i dag brukes til kulturformål.  MK skal så langt det er mulig bidra til at alle planer om nye lokaler og planer om rehabilitering/utvidelse av eksisterende lokaler forelegges MOM før MK behandler planene. Som et minimum får MOM en kopi av saken til politisk behandling.  MK bør tilstrebe at det settes av tilstrekkelig arealer i kommuneplanens arealdel for fremtidige kulturarenaer.  MK oppretter en tverrfaglig ressursgruppe vedrørende kulturarenaer. MK har ansvar for at MOM blir involvert i planer og arbeid med idrettsanlegg mv med tanke på felles utnyttelse også for kulturlivet i Moss.  MK skal legge til rette for samarbeid med Kulturskolen og MOM’s medlemmer med tiltak som kan fremme rekruttering og utvikling.  MK skal bistå MOM i arbeidet med å få etablert et kulturnettverk.

 MOM skal sørge for en bred høringsprosess innen det organiserte kulturlivet når det gjelder planer for kulturarenaer, og foreta prioriteringer av kulturens behov/ønsker.  MOM skal bidra aktivt i arbeidet med rullering og revisjon av kommunedelplan for kultur.  MOM skal samarbeide med MK for å få etablert et kulturnettverk.  MOM skal være villig til å lede prosjekter på vegne av kommunen, i forhold til barne- og ungdomstiltak hvor kulturen har en naturlig rolle.  MOM skal innkalle kulturutvalget og forvaltningen til minimum 1 møte pr. år, samt tilrettelegge for informasjon og oppdatering til Bystyret om kulturfaglige og kulturpolitiske spørsmål.

 MK skal bidra med økonomisk støtte som delfinansiering av en stilling i MOM.  MK skal tilstrebe forutsigbarhet og ikke redusere tildeling av midler til kulturen midt i et budsjettår.  MK skal bidra med driftstilskudd til MOM som dekker husleien for tilfredsstillende kontorfasiliteter.

Denne avtalen er vedtatt av styret i Moss og Omegn Musikkråd 24. mai 2007, og vedtatt av Kultur-, Miljø- og Byutviklingsutvalget i møte juni Avtalen underskrives av leder og nestleder i MOM og ordføreren i Moss kommune. Avtalen reforhandles hvert annet år, første gang i juni Moss, august 2007 Finn Jahren Anne Elisabeth ThoresenPaul-Erik Krogsvold LederNestlederOrdfører i Moss Moss og Omegn Musikkråd