DYR.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Fra tegning til fortelling


Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Kilde: Statistisches Bundesamt (2010) Statistisk Sentralbyrå.
Mat og drikke: De er ikke villige til å betale mer for økologisk produsert mat De er ikke interessert i vegetarmat Det er en stor andel av FrP-velgerne.
Presentasjon av Masteroppgave
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Kapittel 14 På tur i skogen
Tekster til kapittel 5 LearnNoW.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
En presentasjon av patruljen ekorn.
Kjærligheten landet i julen
Torsdag 21. juni BIE Sommerskole ved Wenche (W) og Ulf (U)
Fra geometriske former til abstrakt design
Julemesse, Misjonssalen Sandnes 30. november 2013 Asbjørn Kvalbein
25 spørsmål. Du skal lese selv inni deg. Så skal du si svaret høyt ! Klar ?
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
44 Hector om skikk og bruk I Norge
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Dyr i skogen.
Geitekillingen som kunne telle til ti av Alf Prøysen.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Ngitili Sukumaenes løsning for å gjenoppbygge skog og gresslandskap.
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Meg selv. Jeg heter Victoria og er 9 år.
Til Noas ark.
Hva er farlig? Konkrete råd til publikum for å forebygge smitte
Norske landskap Ulf Skauli
Torsdag 14. juni 2012.
God morgen.
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Kaniner er dyr Det er mange som tror at kaniner alltid er fredlige dyr men det er ikke sant. Det er noe som egentlig er kanin men blir kalt hare. Hare.
LES OG KOS DEG. LESEBOK FOR 1.KLASSE SE, DE RØRER PÅ SEG!
Lagra i FELLESMAPPE/ Fag/Norsk/2.KLASSE
KJÆLEDYRENE VÅRE 3. trinn
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
My Samien Sijte Tore Sætre Arbeidskrav ved HiOA, ZARK 1, 2012 vår.
Vær meg nådig, Gud. Vær meg nådig
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Litterære virkemidler
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
En løve.
En ulv. En Ulv..
En apekatt.
Agent for rettferdighet
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
B.
La oss lage mennesker i vårt bilde, fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden så.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Kapittel 13 I begravelse.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
O PPGAVE 2, SIDE 102 – 103 I ARBEIDSBOKEN Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet.
Trekkfuglene Et sikkert vårtegn. Læringsmål for emnet: Lære hva begrepet trekkfugl og standfugl betyr. Lære å se forskjell på en trekkfugl og en standfugl.
Hverdag blant Santalene
Dyreskolen Hei! Og velkommen til Dyreskolen :) Det fins mange forskjellige dyr. Noen dyr lever under vann, noen på land og noen dyr flyr i lufta. Noen.
Kapittel 9 Å spise sunt og riktig.
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Kapittel 3 oppgave a Sett inn bestemt eller ubestemt form av substantivet.
Kapittel 26 Å søke lån i banken
Internatskolen for døve i Isinya utenfor Nairobi - Kenya
Livets historie.
Utskrift av presentasjonen:

DYR

Esel Esel av Husdyr og brukes i mange selskaper. Brukes for eksempel som et til å bringe vann , og også i transport av varer, og ofte i landsbyene. Esler spiser gress ikke spiser kjøtt. Det er mange av dem i naturen. Eselet av en mann med betydelig assistanse landsbygda. Samt også bidra i arbeidet med landbruk og vanning. Mange av dem har farger, svart og hvit, grå, brun og beige

ku Ku er husdyr det byter som bor med mennesker. De er ikke ville dyr. Ku har jur. Også har horn. Kua bor i fjøs i venter men i sommer ute. Kuer spiser gress . Fra kuer kan får viktig mat, melk og kjøtt. Fra melk kan lage ost ,smør, youghurt . Kan finner kuer i mange gårder. I Norge er mange melk bønder.

Hunder Hunder er slag fra husdyr. Hund kan være en venn. Det hjelper også til mennesker. Vi kan bruke også i vakt. Og på politiet. Vi kan bruke også til som en veileder til Blindeforbundet. Spis hundekjøtt. Graviditet i to måneder. De første fiendtlige katter. De er mange slag fra hunder.

europeiske sauer Alle mennesker i somalia er dyregjeter og bønder. Særlig sauegjeter i Somalia er vikti sauekjøtt og vi fikk penger fra handeler saue. Også vi handler saueskinn til hele verden. i somalia er ikke lov dyreplageri fordi mennesker liker dyre. Sauekjøtt er veldig godt og smakt. Hele verden har dyre men de har forskjelige dyre. Se her denne bilde.

Jeg skriver om sauer Norge. Sauer HUSDYR. Sau er dyr som bor samme med maniskere. De er ikke ville. Sauene spiser gress. Om vinteren bor sauen et fjøs. Om sommeren gå sauen ute og spiser gress . Fra sauen får vi ull og kjøtt ull er sauen hår. Hår på dyr kaller. Av sauen lager ull gran. Sauen Eritrea hus dyr. Hus dyr er dyr som bor samme med mennesker. Sauen spiser gress. Om sommeren og om vinteren bor fjøs. Men sauen er dagen ute i skogen spiser gress. Fra sauen får vi melk. Av sauen kan ull lager sko, klær og tapp. Sauen er snill.

Katten spiser fisk og drikk melk. Katten liker spill med ull ballen. Katten er et fint dyr. Katten spiser fisk og drikk melk. Katten liker spill med ull ballen. Katten alltid stakk muse med Tom ikke. Katten har fint hår og stor øyne. Også har en skarpe klør og Strik sanses. Det er ingen land har ikke katt. Du kan finne katter noen der hvor. Katten har forskjellig farge hvit, svart, brun, beige og grå. Mange mennesker å ta katten som vann. Og pleie av den, rense det, mate det.

En fugl Fuglen er pent dyr. Det har mange farger, det er pent farger. Den har vinger, så den kan fly. De fleste av de menneskene å holde dem i bur i huset deres for å nyte med sin stemme eller bare for å se på dem. Jeg hadde tre fugler i Libya. De er like fugler i bilde.

Kua gir oss melk og kjøtt. Noen kuer har horn. Fra kuas jur får vi melk. Mange gårder har kuer. Kuene bor i en fjør. Kuene om sommeren er ute og spiser gress. Fra melk kan vi lage: Ost ,smør , yoghurt. Kuene har hvit med brun og hvit med svart ,og svart farge.