…for deg som liker nye og spennende reisemål…

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi ser hverandre og erfarer at i Guds rike hører vi sammen
Advertisements

Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Er du pendler, pensjonist eller uføretrygdet
Hinduismen og Buddhismen
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.
Kapittel 5: Sivilisasjoner
Kapittel 3. Jordbruk og sivilisasjoner
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. ”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut” Galaterne 6.
MySaemienSijte- en lek med arkitekturformer i SketchUp
Piken med perleøredobb
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
Antikken.
Kjærligheten landet i julen
Anne Lene Lie Trollvik Gjestegård.
Potensialet for Opplevelsesturisme i Vefsnavassdraget Innlegg på Vern Vefsna’s vassdragstreffseminar i Mosjøen 13. august 2004 Audun Sandberg© DNT’s landsstyre.
Dubrovnik har alt man kan ønske seg av et reisemål;
Fra ord til liv desember 2008 " Men la din vilje skje, ikke min " (Lk. 22,42)
Frankrike Hei, i Frankrike er styreformen Republikk.
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Krakow Et av Polens mest populære reisemål er Krakow.
ROMANTIKKEN.
Befolkningsutviklingen i verden.
Levende Lågen. Levende Lågen Tidsreiser på vannveien...
Egyptisk kunst og arkitektur
Skattejakt-samling på torsdag
Hellas Hellas det vakreste stedet å tilbringe ferien.
Polen Polen ligger i Øst-Europa og strekker seg fra Østersjøen i
Sang: Ballongvisa (May Britt Andersen)
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Brasil – Rio de Janeiro ”Rio de Janeiro er en av verdens mest berusende storbyer. Her bader og soler du deg midt i en by med flere millioner innbyggere,
Introduksjon til eldre historie
Hellenismen Anders og Ramona.
Inkluderende fellesskap
ABRAHAM MASLOW (BILDE).
OPPLEVELSER FOR LIVET…. Dubrovnik - Kroatia ”Den som søker paradiset på jorden, bør absolutt dra til Dubrovnik,” skrev George Bernard Shaw en gang. Dubrovnik.
MySaemienSitje- et møtested for den moderne same på Snåsa
Lys-mørk kontrast Dersom vi bruker farger som er veldig lyse mot farger som er mørke, oppstår det en stor kontrast. Øyet trekkes mot de stedene der kontrastene.
Regnskogen Vær De frodige skogene i sør-vest er avhengige av høye temperaturer hele året og mye nedbør. Regnskoger i tempererte soner trives mellom Stillehavet.
De forente stater: USA.
HVA BETYR MATEN FOR TURISTENE? Bård Jervan. Sannsynlig ferievalg de tre neste årene? OPTIMA / Innovasjon Norge.
BEVERJAKTA KOMMER Beveren er tidlig i gang om våren. Da er det tid for å rekognosere for jegerne i terrenget.
Egypt Landet til faraoene… Det bor ca. 80 millioner mennesker i Egypt.
ASIA.
Stjernemennesker på Jorden
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Sivilisasjoner Fra latin civis, byborger. Adjektiv: civilis, bymessig eller borgerlig I teknisk-juridisk forstand: omfattet av sivilretten, den lovgivningen.
Samfunnsfaglig vinkling på slavehandel og slaverutene.
Internasjonal engelsk Verdens mest brukte språk. Verdens mest brukte språk. Gode engelskkunnskaper åpner nye muligheter, gjør livet lettere og gir selvtillitt!
Berikelse og ny energi Beskrivelse. Viktigste differensierende faktorer: Personlighetstrekk: Eventyrlysten Utforskende Unik Aktiv Emosjonelle gevinster:
OMDURMAN Av Sara. OMDURMAN Omdurman er en by som ligger ved bredden av Nilen i Sudan,den er en av tre byer som danner hovedstaden i Sudan.
Slovakia, Sveits og Sverige.  Slovakia er eit land som ligg i midten av Europa.  Hovudstaden heiter Bratislava  Du kan oppleve mykje der. Ta ein tur.
Helseturisme – en vekstnæring for Vest-Norge? NHO Reiseliv Vest-Norge Else Marie Gulseth Regiondirektør.
Matrix s Et av 1800-tallets største og viktigste byggeprosjekter Knyttet sammen Middelhavet og Rødehavet Ble mulig å seile fra Europa til India.
Størst prosentvekst og gode utsikter
Håndball VM Kvinner 2009 Lørdag 5 desember- søndag 20 desember Jiangsu provinsen I Kina Finalespill I Nanjing Idè og konsept levert av: Event Travel er.
Menneskerettighetene - et verdig liv for alle
Befolkning.
Økte forskjeller Inntektsforskjellene er mye større nå enn for 200 år siden. De siste 20 årene har inntektsforskjellene mellom landene blitt mindre, mens.
Oslo kommune Byrådet Velkommen
Antikken 700 f.kr-500 e.kr Middelhavet og midt- østen
Snah Shahin.
… når vi trenger litt perspektiv for å samle trådene?
En reise jorda rundt Områder på vår planet der mennesker ikke kan bo
TEKNOLOGI, RESSURSER OG UTVIKLING UNDERVEIS GEOGRAFI KAP. 3.
Ditt navn | Din lærer | Din karakter
Navnet på landet du bor i
BROOM MARKED Broom er Nordens største nettsted om bil - med rundt unike brukere/1,3 mill. sidevisninger i uka Broommarked skal være unikt på enkelte.
Utskrift av presentasjonen:

…for deg som liker nye og spennende reisemål… Reiseguiden

Australia I Australia kan du slappe av på noen av verdens beste strender, dra på oppdagelsesferd blant ville dyr og planter, eller oppleve den skjønne gullkysten. I vest finner du små og naturskjønne landsbyer. Kysten i øst har storbyer, skjønne strender og verdens største korallrev. Midt i landet finner du fjellet som skifter farge i solnedgangen, mens det i nord er gigantiske naturparker fulle av vilt dyreliv.

Kina Å besøke Kina er som å reise til en helt annen verden. Landet har alt fra pulserende storbyer til storslåtte og uberørte områder, ørkener, hellige fjell og ruiner fra keisertiden. Kinas turbulente fortid setter sitt preg overalt, og du kan se imponerende byggverk fra de forskjellige periodene i historien. Et besøk i Kina, og et innblikk i landets historie og kultur, er en opplevelse for livet.

Egypt Egypt har mange historiske severdigheter. Her finner du de imponerende pyramidene og unike historiske skatter. I tillegg har landet skjønne områder for badeferie og avslapning. Hovedstaden Kairo er både en moderne storby og en handelsby med sjarmerende markeder. Rødehavet et fremragende sted for dykking. I nærheten ligger Sinaifjellet, det mest berømte stedet i Sinaiørkenen.

Mexico Mexico bugner av severdigheter, vakker natur og sjarmerende små landsbyer. Mexico er indianernes land. Her finner du pyramider, ruiner og templer som står igjen fra den rike maya-kulturen. Landet har store kontraster, og det er store forskjeller mellom fattig og rik. Likevel er Mexico et fargerikt, pulserende og fantastisk spennende land.