Demo av timebehandlingssystemet (klikk med museknappen for å gå videre i demoen) Copyright Easylution AS.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Trykk på mus eller tastatur for neste bilde…
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
HVA ER ?.
System i sysakene Få skoesken inn i datamaskinen.
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Labore Fravær -en oversikt over produktet
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Litt enklere, litt smartere!
Huldt & Lillevik WEB registrering Jens Erik Mjølnerød: Vi hjelper dere med løsninger i forbindelse med lønn og personal.
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
 Oversiktlig  Samler informasjon – alt på ett brett  Brukervennlig  Integrerbart  Enklere å være medarbeider  Bedre å være kunde Det blir enklere.
Araenus Web & Reklame Postboks: 4441, Hospitalsløkkan Tlf: Fax: A.W.A.C.S. – Araenus Web Admin Control.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
BraWeb Bestilling.
Programmet er laget for å ivareta alle rutiner
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Fremgangsmåte for å oppdatere brikkenavn og antall i T-DOC for operasjonsavdelingene Trondheim, 8. juni 2010.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Opplevd kvalitet og målt kvalitet: Brukerundersøkelser: Målgruppe: - brukere av hjemmetjenesten (18 indikatorer) - beboere på inst. (24.
• TRANSPORT • ENTREPRENØR • INDUSTRI Det brukervennlige vedlikeholds system for • VERKSTED.
Bruke Nettverk for miljølære første gang. Hvem - hva - hvor •Deltaker - vanligvis en skole •Område - det geografiske stedet som er undersøkt •Aktivitet.
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Samler informasjon – alt på ett brett Brukervennlig Integrerbart
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •E-post •PPS •NEL •Studentweb •Its learning.
Innføring i bruk av Dashboard
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
Hva er Fronter.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
? Hva er.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
OSLO OG OMEGN BILBRANSJEFORENING Side 1 BILFORLAGET AS Best på Bil!
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Informasjon om bestilling av rom til avtalepris hos
Skifteplan mobil – for oppslag og noteringer av tiltak på skiftene. 1.
ELLER. Ringe Spille Se TV You tube Ta bilde / video Kommunisere på sosiale medier GPS/kart Handle/bank tjenester Styring av strøm hus bil Nyhetsoppdatering.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
Liv- og pensjonstjenesten demo Liv- og pensjonstjenesten Gå til Klikk på ”Logg inn” Logg inn med BankID utstedt.
FIKS-kurs, Ålesund 9. april 2014 Hva? Hvorfor? For hvem? Hvordan? Sigrid Sundquist Torp, SFK 2014.
DFØ-app Selvbetjening på mobilen. Hva er DFØ-app? DFØ har lansert en mobil-app som en tilleggstjeneste til selvbetjeningsportalen (der du fører reiseregninger).
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
DFØ-app Din portal på mobilen.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Opplæring SAP Portalen
Med en direkteservicekontofår din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Med en direkteservicekonto får din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Lynguide – for LIS Logge på:
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utskrift av presentasjonen:

Demo av timebehandlingssystemet (klikk med museknappen for å gå videre i demoen) Copyright Easylution AS

Pålogging skjer via internett, vha. en unik bedriftskode, ansattnummer og passord.

Hovedmenyen gir deg en oversikt over dine valgmuligheter

Du har til enhver tid oversikt over alle dine tidligere registrerte uker, og hvor de befinner seg i prosessen.

Timelisten registrerer du i et brukervennlig skjema

Du kan til enhver tid klikke deg inn for å se detaljene i timelisten din, og hvordan status endrer seg

Godkjenning skjer elektronisk i et oversiktlig bilde. Det er anledning til å endre, returnere eller legge til timer dersom dette er nødvendig

Timesolution inneholder en rekke rapporter, som kan sorteres og grupperes etter eget ønske

Det finnes i tillegg til dette også spesifikke prosjektrapporter, som sammenligner aktuelle timer med budsjetterte, f.eks. sortert pr. aktivitet i prosjektet

Bedriften kan enkelt definere og oppdatere sine ulike registre, timenes behandlingsregler etc. i et oversiktlig vedlikeholdsbilde

Egne rapporter sørger for lønnsrapportering og -overføring Her finnes også oppfølgingsrapporter over ikke registrerte / ikke godkjente timer, samt avspaseringspool

Dette var bare et lite utvalg av hva Timesolution inneholder.... I tillegg finnes bl.a: •Oppdatering av egne avdelings/prosjektlister (mest brukt – forenkler registreringen) •Oppdatering av egen artsliste (mest brukt) •Endring av passord •Flere rapporter •Løpende informasjon og nyheter •og mye mer......

Vil du vite mer ? •Ta kontakt med oss ! EASYLUTION AS Fanaveien NESTTUN •Tlf •Mobil / •E-post: •Hjemmeside: easylution.no Klikk her for å komme til EASYLUTION hjemmeside