Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Labore Fravær -en oversikt over produktet www.labore.no.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Labore Fravær -en oversikt over produktet www.labore.no."— Utskrift av presentasjonen:

1 Labore Fravær -en oversikt over produktet www.labore.no

2 Kort om Labore as  Utvikler verktøy for oppfølging og registrering av fravær.  Labore Fravær.  Labore Fravær er en nettbasert løsning uten krav til stor pc-ytelse.  Det eneste kravet er Internett- tilgang. Bruk av dette er dermed uavhengig av tid og sted.

3 Hvordan  Du får brukernavn og passord- ingen ny programvare å installere. Alt ligger på Internett, men bare sertifiserte brukere har innsyn.  Produktet har en lav brukerterskel, og er enkelt å bruke. Krever derfor minimalt med opplæring.

4 Hva gir det oss?  Labore Fravær er en løsning som kan gi bedrifter store innsparinger, samtidig som den enkelte medarbeider følges opp på en betydelig bedre måte.  Verktøyet sørger for påkrevd dokumentasjon, samtidig som rett framgangsmåte sikres.

5 Informasjonstilgang  Labore Fravær er et kommunikasjonsverktøy: kommunikasjon med ansatte er sporbar i loggen. Du vil se hvem som har gjort hva når.  Du har mulighet til å se status på den enkelte medarbeider når det gjelder oppfølging/rehabilitering og tiltak som blir gjort med dette.

6 Systematikk og fakta  Måler kost/nytte og gevinster som skapes gjennom dialog og oppfølging.  Handlingslinje- hva som skal gjøres når, kommer opp automatisk.  Labore Fravær er et verktøy som gir god lederstøtte. Den enkelte leder får en større oversikt og systematikk i sitt sykefraværsarbeid

7 Kunnskap  Labore Fravær bidrar til å ’ta pulsen på bedriften’.  Labore Fravær gjør det enkelt for lederen å sjekke historikken til den ansatte. Lederen kan derfor raskt skaffe seg informasjon. Bedre informasjonsgrunnlag= raskere og mer nøyaktige tiltak.

8 Suksessfaktorer  Det er ingen vits å registrere fakta men ikke bruke kunnskapen til praktisk handling.  Dialog og medvirkning gir eierskap og oppslutning.  Linjeledere har en nøkkelrolle.  Rett informasjon som grunnlag for god kommunikasjon.

9 Slik er vi syk i Norge

10 Virkelig sykdomsutvikling

11 Aktiv sykefraværsoppfølging

12 Fordeler  Sporbarhet  Tilgjengelighet  Statistikk som daglig verktøy  Handlingslinje/automatikk  Lederstøtte  Kommunikasjonsverktøy  Forbedrer informasjonsgrunnlaget


Laste ned ppt "Labore Fravær -en oversikt over produktet www.labore.no."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google