Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner."— Utskrift av presentasjonen:

1 Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Et dataprogram for turoperatører Gir oversikt og sikrer deres rutiner. Salgsstøttesystem for turoperatører Automatisk utsendelse av reisebekreftelse og forskuddsfaktura Full oversikt over reiseprodukter og restplasser Integrert med økonomisystem fra Visma Software

2 Startbildet Startbildet
Dette oversiktsbildet er det første skjermbildet som kommer opp etter at du har logget deg inn i Reisefot. Menyen øverst er tilgjengelig uansett hvor du befinner deg i programmet. Dette gir deg rask tilgang til sentrale funksjoner i Reisefot.

3 Ajourhold Ajourholde registrene
For å komme i gang med systemet, må det på forhånd være registrert data i: Reisekoder – En reisekode består av flere reiser Reise/Tur – Alle reiser registreres med antall rom og avganger Hoteller – Hotellene man har gjort avtaler med knytter man til den enkelte reisekode Andre registre: Kunder – Register over kundene Tillegg/fradrag – Ekstra overnatting eller leiebil, med mer. Utsendelser - Filer for utsending til kunder Postnummer – Komplett postnummerliste Ansatte - Kontaktkategorier Kontakter/Telefoner

4 Register av Hoteller man har avtale med
Hotellene registreres i et eget register og knyttes opp mot den eller de reisekodene de skal benyttes i.

5 Reisekoder En reisekode er et overordnet begrep for å gruppere alle reisene inn i.

6 Registrering av hoteller
Registreringsbildet for hotellene. ”Turkode” avgjør om hotellet er tilgjengelig for den eller de reisebeskrivelsene som er definert.

7 Tillegg/fradrag Tilegg/fradrag – Alle tillegg/fradrag benyttes på tvers av alle reisekoder og turer. Dette kan være ting som leiebil, barnerabatt, ekstra netter, osv.

8 Registrering av Tillegg/fradrag
I skjermbildet for tillegg/fradrag er det muligheter for å legge til alle typer tilleggsprodukter som kan knyttes opp mot de ulike reisene. Enkel registrering av tilleggsprodukter.

9 Informasjonsfiler for utsendelse
Eget register med notater og Word-og andre filer med informasjon om de ulike turene. Hver ”informasjonsfil” knyttes opp mot aktuell reisekode. Dette gjør det enkelt å sende standardisert informasjon til kundene fra tilbud- og ordrebildet.

10 Reise/tur Reise/Tur – Reiseproduktene registreres i systemet med avreisedager og aktuelle hoteller for den enkelte reise.

11 Reise/tur Reise/Tur oversikten viser alle registrerte reiseprodukter. For hvert reiseprodukt defineres de enkelte avganger. Med et dobbeltklikk på turkoden kan man enkelt gjøre endringer, eller trykke på ”ny” for å registrere ny turkode.

12 Reise/tur For hvert reiseprodukt som legges inn, legges også inn alle nødvendige opplysninger som, hele reisens pris, hoteller med antall disponible overnattinger og avreisedagene. For hvert reiseprodukt knytter man eksterne filer som kan være Word, Excel og pdf-filer osv. dette kan være informasjon som kunden skal ha. Disse vil man enkelt kunne sende til kunder som bestiller eller bare ønsker tilbud.

13 Ordre Ordre – I ordrebildet har man oversikt over ordrer og med ulike sorteringsmuligheter.

14 Ordre Ordrebildet gir oversikt over ordretilgang med ulike muligheter for sortering og filtrering. Det er fire filtreringsmuligheter. Registrering av nye ordrer og vedlikehold av ordrer foregår herfra.

15 Ordre Ved registrering av ny ordre har du tilgang til kunderegisteret, om kunden finnes i arkivet, vil systemet gi deg muligheten til å velge denne.

16 Ordre Når kunden er registrert på ordren, fortsetter øvrige registreringer. På arkfanen ”grunndata” registreres antall personer med i reisefølget, om reisen skal reservers. Her finner du også knapper for ulike utskrifter.

17 Reisebekreftelse Både reisebekreftelse og faktura på forskuddsbeløp skrives ut samtidig. Disse utskriftene gjøres fra registreringsbildet for ordrer og arkfanen grunndata.

18 Tilbud Tilbud – Alle henvendelser registreres her, finnes kunden fra før vil systemet si fra om dette. Man kan samtidig sende en egen tekst og plukke med andre dokumenter som kan sendes som e-post, faks eller pr. brev.

19 Tilbud

20 Tilbud Systemet gir brukeren flere sorteringsmuligheter.

21 Registreringsbildet tilbud
Fyll inn alle nødvendig data, kundenummer genereres automatisk.

22 Registreringsbildet tilbud
Etter å ha lagret får man anledning til å hente frem og sende ut informasjon til denne kunden.

23 Utsendelser Skjermbildet for utsendelser kommer frem. Her skriver man inn følgetekst, velger hvilke dokumenter som skal sendes og om det skal sendes pr. faks, e-post eller brev. I venstre del, ligger alle forhåndslagde utsendelser. Velg hvilke som skal sendes ved å først merke for så å klikke på pilene mellom de to tabellene og send.

24 Utsendelser Velg et av sendingsalternativene.

25 Informasjon til kunder
For å sende på nytt, henter man bare opp den aktuelle utsendelsen en gang til ved å dobbeltklikke på den med musepekeren eller merke og trykker på knappen ”send”.

26 Informasjon til kunder
Velg utskrifter som skal være med og send.

27 Rapporter Det finnes mange og gode rapporter.
Deltakerliste til de reisende Deltakerliste til hotellet Reisebekreftelse til kunden Faktura for forskuddsbeløp Andre rapporter og utskrifter som kan defineres av brukeren selv.

28 Kunde – Gir full oversikt over kunder med nøkkeldata og flere ulike sorteringer.

29 Kunderegister

30 Kundekort Kundekortet viser informasjon om nøkkeldata, tidligere utsendte tilbud og utsendte fakturaer.

31 Restplasser – Gir god oversikt over restplasser på de ulike turene.

32 Restplasser Restplasser – Viser en oversikt over alle aktive turer og avreisedager med oversikt over ledig kapasitet og hvilke romtyper som er booket.

33 Rapporter Rapporter – Viser oversikt over alle aktive turkoder med mulighet for å skrive ut aktuelle rapporter.

34 Rapporter Rapporter – Viser en komplett oversikt over turkoder og avreisedager. Enkelt velges tur/ordre og den rapport man ønsker å skrive ut til printer eller skjerm.

35 Avslutt – Avslutter hele systemet


Laste ned ppt "Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google