Strategi 2019- 2021 - Vedtatt av årsmøtet 2019.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Retningslinjer for klubben – og foreldrevettregler
Advertisements

”Laget med størst aktivitet på Nordmøre”. Strategi Styrker (Strength)Svakheter (Weakness) Muligheter (Opportunities)Trusler (Threats) 1.Engasjement.
”Vi vil bli flere". Vil vi bli flere?.....Hvorfor? …Hva vil vi ha de nye til?
OVER 15 ÅR? BLI MED PÅ AKTIV UNGDOM KURS I GJESVÆR JUNI!
STRATEGIPLAN 2012– 2015 Skreia IL - aktivitet i sentrum
Stormøte i Bødalen.
Hjelp, jeg har blitt / er klubbleder !
Oppsummering fra work-shop mellom hovedstyret og styrene i håndball og fotball Verdiene våre Virksomhets- ideen Visjonen vår Lokal- miljøet Idrettslig.
Styreseminar.
1 Stavanger Tennisklubb Et av Rogalands største og sterkest voksende idrettslag Sportslig utvikling 2008.
FORSLAG OMORGANISERING. Forslaget Hovedpoeng: Sagene IF omorganiseres til kun å ha et styre.
-Hvor går veien videre? ”Alt som gjøres for at idrettslaget utvikler seg fra dagens situasjon til en ønsket bedre situasjon.”
Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Ledermøte 27. juni Agenda 1.Godkjenning av referat fra møte nr. 1 2.Mandat og møteplan for ledergruppa - vedtak 3.Økonomi – Regnskapsrapport pr.
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi allerede for å inkludere? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Hvilke første skritt kan vi ta? 5.Avslutning.
Synkronhelga 2015 Info fra NSF Cathrine Aa Dalen Lørdag 7.mars 2015.
Kick Off Sandnes Talent Veien til Bring 2016 Jenter 2000 Sandnes Hallen
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
 Presentasjon av trenarar/støtteapparat rundt laget  STIL Fotball sine verdiar  Kvalitetsklubb  Organiseringa av tilbodet vårt (treningstider, kamp)
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi bra? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Våre første steg 5.Hvem tar ansvar?
DU kan gjøre en forskjell – for egne og andres barn! Engsjement – motivasjon – begeistring.
Elverum Fotball Kvalitetsklubbprosjektet
Markedsføring av turOrientering Trond Cato Martinsen, Konnerud IL.
Utredning av innføring av et Opplevelseskort i Asker Hvordan samskape med innbyggerne om deltagelse og aktivitet på tvers av funksjonsevne, kulturelle.
Visjon og verdier ● Vi skaper idrettsglede! ● Våre verdier er respekt, inkludering, mestring og engasjement. ● Primæraktiviteten er idrettsaktivitet for.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
KLUBBEN FOR ALLE. VÅR VISJON FL Fart – «klubben for alle på og utenfor banen» Fart jobber bevisst med holdningsskapende arbeid, og tenker Fair Play på.
STUDIEFORBUNDET FUNKIS I TELEMARK. Styret 2015/2016.
Myke trafikanter Falkeid idrettslag ønsker å legge til rette for myke trafikanter og vil ha mest mulig av trafikken bort fra selve idrettsområdet.
Sportslig forum - Ranheim håndball1 Rev 30/ Ranheims blå tråd.
Foreldremøte for J/G 2010, 27. august Plan for foreldremøtet J/G Info om klubben -hjemmesidene -sportsplan -medlemskap -lagene J/G lagsoppgaver.
Sportsklubben nord Versjon
Presentasjon av handlingsplanen
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
STYRESEMINAR 2017.
GIL konferansen 2017 ‘Flest mulig – lengst mulig’ Hvordan kan GIL beholde ungdommen i idretten?
Strategi Fortsatt fokus på utvikling av Voldsløkka
Strategi Utkast.
Sonens beste arrangørklubb
Scenarier Bryting, Judo og Kampsport
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Konkurranse grupper Januar 2017
Klubben for alle.
Klubbutvikling 3. SAMLING (KVINNEPROSJEKTET).
FORELDREVETTREGLER Respekter klubbens arbeid. Det er frivillig å være medlem av Oppegård IL , men er du med følger du vårt verdigrunnlag : «OI – der.
Ledermøte 6. september 2016.
4 Organisasjonskart ROS Fotball Hvem gjør hva i ROS Fotball.
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
«Et FAU blir det som vi foreldre gjør det til»
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
Organisering Nybrott Styrets mening er at det er for mage personer som skal velges på årsmøte, og vi ser på nødvendigheten for at dette reduseres fra.
Kapittel 46 Utviklingssamtale.
Buskerud Idrettskrets ting 2018
Idrettsservice Aktivitetsavdelingen
Bydel Søndre Nordstrand - URO Fagtorg
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Velkommen til Madlamark sfo
Oslo Sommertid Fordeling av vakter!
MÅLSETTINGER GRESVIK IF
1. Hvor gammel må du være for å sitte i et styre?
HVORDAN PROMOTERE ROTARACT?
Når du blir «pusha» til å gjøre noe du egentlig ikke vil…
Hospitering i Smørås IL.
Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
ÅRSREGNSKAP 2018.
Fossum Idrettsskole - Fotball
Tilbud og tjenester til studenter
Foreldremøte 9.klasse
Utskrift av presentasjonen:

Strategi 2019- 2021 - Vedtatt av årsmøtet 2019

Strategiseminar Torsdag 9. mai kl. 17- 21 Velkommen! – Presentasjonsrunde, fotografering, spising! (Styreleder) Arbeidsutvalgene sitter sammen og arbeider med sitt kartleggingsskjema. (Daglig leder) Strategiarbeid del 1 – Gruppearbeid! (Nestleder i styret) Finne tiltak på strategiområdet organisasjon? (grupper på tvers av idrettene) Finne tiltak på strategiområde anlegg? (Drift og admin jobber sammen) Foregangsklubb – Hva innebærer det for Sagene IF? (Oslo idrettskrets) Strategiarbeid del 2 – Gruppearbeid (Nestleder i styret) Finne tiltak på strategiområdet inkludering (grupper på tvers av idrettene) Finne tiltak på strategiområdet rekruttering (grupper på tvers av idrettene) Servering: Kaffe, te, mineralvann, middag Påmelding: Til post@sageneif.com senest 7. mai Forberedelser: Les det som står i linkene i agendaen

Flest mulig - lengst mulig Mål Sagene IF skal være et idrettslag som gir alle mulighet til å delta i idrettsaktivitet med riktig kvalitet i et godt miljø.  Miljø Sagene IF skal -skape et miljø der mange vil være med og mange vil delta -bygge et miljø der "god gammeldags folkeskikk" står i sentrum -være en aktiv og positiv bidragsyter i nærmiljøet i Sagene bydel -være en åpen og demokratisk organisasjon Muligheter Medlemmene i Sagene IF skal få -mulighet til å utvikles som utøvere, trenere, dommere og ledere -mulighet til å påvirke sin egen idrettsaktivitet -mulighet til å drive med flere idretter -mulighet til å utvikle seg som mennesker  Sagene Ifs filosofi og strategi

STRATEGI INKLUDERING ORGANISASJON ANLEGG REKRUTTERING

INKLUDERING STRATEGI Sagene IF skal tilrettelegge for at flest mulig driver med idrett lengst mulig. MÅL Alle barn og ungdom skal kunne drive med idrett uavhengig av familiens økonomi. Flere ungdom skal fortsette å være aktive i klubben. Vi skal skape tilbud for eldre (60+). TILTAK - Gjøre det kjent at en kan få dekket treningsavgiftene. Dialog med sosiallærerne på skolene. Jobbe mer systematisk med søknads og sponsorarbeid. Jobbe videre som vi gjør Mulighet til å betale for flere – kameratkaffe, kaffe på vent Tilby ungdom flere roller (dommere, trenere, støtteapparat….) Tilby løkkeaktivitet til ungdom i mange idretter Familiemedlemskap Skyfle ungdom som slutter over i andre idretter. Samarbeide med andre klubber om lag som er for få. Løkke, kaffe og vaffel for 60 + Olermannslauget i sving Tennis og gamlinger Samarbeid med NAV Mamma trening

ORGANISASJON STRATEGI Sagene IFs avdelinger skal ha en strukturert og stabil drift. MÅL Det er populært å ha roller og verv i klubben. Vi har kompetente folk i alle roller og verv. TILTAK - Mottakssystem for nye frivillige – gjøre dem gode Klare, definerte og avgrensede roller og oppgaver. Flere deltakere på felleskurs Skryte av/ anerkjenne tilretteleggerne Intern positiv holdning til oppgavene, snakke dem opp Finne ut (ordentlig undersøkelse) hvem våre medlemmer er, hva de kan og hva de har lyst til å bidra med Ta med på jobben dag med barn (foreldre trene egne barn) Vekk med garderobe- ukultur fra 1981 Mentorordninger for nye mellom idrettene Videoveiledninger Bruke folk til de tingene de har engasjement for Vurdere løsninger for å avlaste admin. Vaffelbarometer Billig og lett sosial aktivitet. Lederutdanning – hvordan lede eget AU? Verktøy

ANLEGG STRATEGI Alle anlegg og flater skal være mest mulig i bruk til enhver tid. MÅL Få gjennomslag for klubbens ønsker i utbyggingen av nedre del av Voldsløkka. God drift av alle anlegg og flater. TILTAK 1: Skaffe oss traktor Ta opp utfordringene i BYM konstruktivt og på rett nivå Ha tilsyn i Bjølsenhallen på dagtid Få opp Kiosk- og miljøkomite for klubbhuset Bli helt ferdig med kiosken klubbhuset Fylle alle flater med mest mulig aktivitet. Forbedre vaktrutinene Skaffe oss elsykkel 2: Jobbe for at prosessen blir åpen for mye medvirkning Få fram interne behov Drive aktivitetsutvikling med tanke på anleggene som kommer Ta initiativ til et samarbeid med skolen så raskt som mulig.

REKRUTTERING STRATEGI Medlemsmassen skal speile demografien i bydelen. MÅL 2020 medlemmer innen 2020. 1300 av medlemmene skal være under 19 år innen 2020. Antall jenter skal økes med 6 prosentpoeng. TILTAK - Aktivitetsperson på dagtid (mor, far, barn, eldre - Fortsette og forbedre de tiltakene vi gjør på rekruttering nå. Få tak i studentene – stundentavgift (bittelitt billigere) Få ut info om at vi driver med flere idretter. Skape og vise fram noen helter/ forbilder. Samarbeid mellom idrettene Fadderordninger for bedrifter (betaler for en utøver) Dele ut info til alle 1. klassinger om alle idrettene (FAU). Spesifikt markedsføre jentelag/ utøvere i klubben, tanke gjennom kommunikasjonen. Egne idrettsskoler kun for jenter. Litt mindre macho i aktiviteten for barn. Starte med håndball