Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Organisering Nybrott Styrets mening er at det er for mage personer som skal velges på årsmøte, og vi ser på nødvendigheten for at dette reduseres fra.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Organisering Nybrott Styrets mening er at det er for mage personer som skal velges på årsmøte, og vi ser på nødvendigheten for at dette reduseres fra."— Utskrift av presentasjonen:

1 Organisering Nybrott Styrets mening er at det er for mage personer som skal velges på årsmøte, og vi ser på nødvendigheten for at dette reduseres fra 34 til 20 personer. Dette vil etter styrets mening bli lettere å velge representanter in i styrene (gruppene) og at ledere av de respektive grupper, eventuelt styret, utpeker/oppnevner personer som får dedikerte ansvarsroller. Dette vil forhåpentligvis medføre at det blir enklere å få med personer som ønsker å bistå for aktiviteten i stedet for å sitte i et styre.

2 Dagens organisering i Nybrott
34 tillitsvalgte 190 medlemmer Hovedstyre 8 personer (inkl vara) Friidretstyre 6 personer Skistyre 5 personer Fotballstyre 7 personer Barneidrettstyre 4 personer Klubbromsansvarlig Salgsvognansvarlig Regnskapsfører Revisorer Valgkommite

3 Gruppeleder Friidrett
Forslag til fremtidig organisering. Årsmøte Årsmøte Leder Nybrott sin representant mot skikretsen. Bjørkbakkomiten Representerer Nybrott i Selbuskogen skisenter. Nestleder Leder ski Sekretær Varamedlem Gruppeleder Friidrett Gruppeleder Fotball Gruppeleder Barneidrett Valgkomite 4 personer Styre: 2 + leder Styre: 2 + leder Styre: 2 + leder Revisor 2 personer Skiaktivitet legges inn under barneidrett (idrettsskole) Regnskapsfører Salgsvognansvarlig Gruppeledere velger/engasjerer alle lagledere/oppmenn, trenere for de forskjellige avdelingene. Gruppeleder er økonomisk ansvarlig innenfor budsjett , og rapporterer status på aktivitet og økonomi til Hovedstyre til hvert styremøte. Dette gjøres med en kort skriftlig presentasjon. (egen mal) Gruppeleder er ansvarlig for å ha en stedfortreder som eventuelt stiller på Hovedstyremøter. Ansv. politiatterster Klubbromansvarlig Utpekes/oppnevnes av styret (gruppeledere) Ansv. snøskuter Snøskuter skiløyper Kunstgressbane ballbinge Antall personer som velges på årsmøte: 20 stk.

4 Fordeler/konsekvenser med en slik organisering.
Mindre verv som skal velges. I dag velges det personer som ikke er engasjert og har heller ingen tilknytning til aktiviteten de er valgt inn i. Større ansvar på hver gruppeleder. ( Kan være motiverende og inspirerende?) Enklere å få med personer som ønsker å bistå for aktiviteten i stedet for å sitte i et styre.


Laste ned ppt "Organisering Nybrott Styrets mening er at det er for mage personer som skal velges på årsmøte, og vi ser på nødvendigheten for at dette reduseres fra."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google