Velkommen til SFO Høvik Verk skole

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
Advertisements

Rammeplan for Aktivitetsskolen (AKS)
Velkommen til Minde skole
for foreldre til nye 1. klassinger.
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Velkommen til foreldremøte på Aktivitetsskolen Ekeberg
Velkommen til foreldremøte på Aktivitetsskolen Ekeberg
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
Velkommen til Varden skole
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
GARDEROBE/GANG GI TRYGGHET TA ANSVAR VISE RESPEKT
Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir.
FORELDREMØTE STALSBERG SKOLE
Lyshovden Oppveksttun!
Velkommen til foreldremøte på SFO
V E L K O M M E N til Foreldremøte på SFO
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE SFO
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE
Førskoledag 15. juni Hordvik skole
Velkommen til første foreldremøte på 1. trinn
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Skiftetøy merket med navn
5. juni 2015 Sælen Oppveksttun
Velkommen til 1.trinn foreldremøte bmt.
8C Skoleåret
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Referat fra foreldremøte SFO. Oppmøte: 24 barn representert
AKS GRÜNERLØKKA 2015/16 FORELDREMØTE 1. TRINN, 11. FEBRUAR.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Presentasjon om FAU v/Marius Jagland Berntzen Cathrine Wessmann: Skolens mål og oppgave Drammensskolens satsningsområder Lærerne på 1. trinn Forventninger.
Velkommen til foreldreskole, del 2 Samarbeid skole/hjem Forutsigbarhet og rutiner Forutsigbarhet og rutiner Dialog og kommunikasjon Dialog og kommunikasjon.
Innskolingsdagen – 5. juni 2015 Velkommen til foreldremøte.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
VELKOMMEN TIL MARKER SKOLE Vi skal gjennomføre en uformell undersøkelse ved bruk av et digitalt verktøy, Kahoot, her i kveld. Vi ønsker derfor at dere.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Velkommen til førskoledag på Christi Krybbe skoler
Velkommen til innskriving ved Isfjorden skole
Sjøstrand skole 30. mai 2017 Skolen fyller 50 år !
Velkommen til foreldremøte
BOGAFJELL SFO.
FORELDREMØTE 1.TRINN.
Utruste til et godt liv gjennom trygghet, kunnskap og humør
Mestring for alle – fordi vi våger!
FORSKJELLER MELLOM BHG OG SKOLE
SFO-PLAN DESEMBER 2016 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Velkommen til foreldremøte SFO
Foreldremøte Solheim SFO
SFO «Skal være en del av skolens helhetlige læringsmiljø, hvor formålet er å gi barna omsorg, trivsel og trygghet gjennom et stimulerende, lærerikt og.
Velkommen til foreldremøte på SFO
23. November 2017 Skolen fyller 50 år !
STALSBERG skole Foreldremøte 2. juni 2015.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Fysisk aktivitet i gymsalen.
Glad og trygg, på jakt etter kunnskap
Velkommen til SFO Velkommenr.
Velkommen til nye 1. klasseforeldre!
Velkommen til foreldremøte
Mestring for alle – fordi vi våger!
1.kl ukerytme Morgen Rolig stund; tegne, lese, spill, lego, biler, forming. Rolig stund; tegne, lese, spill, byggeklosser, biler, forming Rolig stund;
Velkommen til Madlamark sfo
Velkommen til Landås SFO
Praktisk i 1.klasse
Velkommen til foreldremøte
STANDARDER FOR OSERØD SKOLE
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til SFO Høvik Verk skole 1. trinn

Bikuben Basen for 1. og 2. trinn SFO består av rundt 180 barn og 20 voksne. 10 voksne + bibliotekar er tilknyttet Bikuben. 1. trinn: Patrik, Pernilla, Sander, Marie og Nour. Baseansvarlig Bikuben: Patrik Degen Avdelingsleder SFO: Ann Cecilie Ek

SFO dagen SFO åpner kl. 07.30 for de som har SFO-plass den aktuelle dagen. Barna fra 1.-4. trinn samles på «Vepsebolet» til spill og rolige aktiviteter. Dørene til SFO stenger kl. 08.15. Elever som kommer etter 08.15, venter ute i skolegården til det ringer inn kl 08.30. På slutten av skoledagen har SFO assistentene opprop mens læreren er til stede i klasserommet for å sikre god overgang mellom skole og SFO. På SFO spiser elevene matpakke ca. kl. 14. Det serveres frukt hver dag. Vi har varmmat en gang i uken, som regel på onsdager. Elevene må ha med seg 2 matpakker på skolen: en til skoletiden, og en til SFO-tiden (2 matpakker gjelder også i ferier) SFO stenger kl. 17.00 hver dag.

Aktiviteter Mål: Trygghet, trivsel, sosial kompetanse, lekende læring Frilek (med støtte og veiledning av voksne) Organisert lek (med støtte og veiledning av voksne) Samlingsstund (med fokus på sosialt samspill og relasjoner) Frem mot høstferien vil det være fokus på å skape trygghet, godt sosialt samspill og relasjoner på 1.trinn. Påmeldingsaktiviteter vil for 1.trinn starte opp etter høstferien. Info kommer 

Klær På plassen skal alle skal alltid ha: Regntøy Gummistøvler Skiftetøy Innesko

Kommunikasjonssystem Det kommer et nytt system i løpet av høsten for kommunikasjon mellom skole og hjem, innmelding til SFO, feriepåmeldinger, beskjeder til og fra SFO, fakturering og inn-/utkryssing. Frem til dette systemet, gjelder gammel løsning

Innmelding, endring av plass, feriepåmelding Inntil nytt system er på plass, er det på denne siden dere gjør endringer i SFO-plass + melder på til ferier. https://www.baerum.kommune.no/ekstern/skjema01/sfosk jema/

Kommunikasjon SFO - foresatte SFO legger ut aktivitetsplaner, meny, generell info og nyttige lenker på hjemmesiden www.hovikverkskole.no SFO sender ut korte beskjeder til foresatte på SMS via Mobilskolen. SFO har en egen Facebookgruppe der dere kan få se små glimt fra SFO-hverdagen. Gruppen heter «Høvik Verk SFO Beskjeder fra foresatte til SFO sendes på mail til baseansvarlig innen kl. 11 den dagen det gjelder: patrik.degen@baerum.kommune.no Telefonnummer til basen på Bikuben: 67 52 43 51

Krysselister Vår oversikt over barna Barn som kommer til SFO om morgenen må krysses inn på krysselisten. Etter endt skoledag blir barna krysset inn på SFO i klasserommet. Det er foresattes ansvar å gi beskjed når de har hentet barnet til den som sitter med krysselisten, slik at barnet krysses ut. Det er alltid en SFO ansatt som krysser barnet inn eller ut av listen.

Vi ser frem til et godt samarbeid!