Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
Advertisements

Naturen som lekeplass for barnehagen
Månedsevaluering november 2011
SENTRUM BARNEHAGE Utarbeidet i 2010
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Rolighetsmoen barnehage
Oversikt over rammeplanene Ulikheter
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
"God bagasje på livets reise."
Vi har en tydelig struktur gjennom barnehagedagen
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Ue.no Våre familier FRAMTID - SAMSPILL - SKAPERGLEDE.
Gustadmoen barnehage Med for ditt barn
Fysisk aktivitet.
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Ny rammeplan for barnehagen Konsekvensar for matematikkfaget.
SKOG PROSJEKT NINA OG TONE.
Barns læring og medvirkning i det fysiske miljø
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Vi jobber kontinuerlig med fokusbarn, trygghetssirkelen, ICDP og ved å gjøre observasjoner gjennom året – HVORFOR? For å kunne skape gode relasjoner.
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
PROGRESJONSPLANER FOR DE ULIKE FAGOMRÅDENE TIØRINGEN BARNEHAGE SAMMEN OM EN GOD BARNDOM!
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Og for å komme dit skal vi; LEKE, HA DET GØY, LE SAMMEN, LYTTE TIL HVERANDRES HISTORIER, DELE OPPLEVELSER, FINNE LØSNINGER SELV OG SAMMEN. sept2014 VibekeW.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
UKE 38 – 41: SKOGUKA,BRANNVERN. PERIODEPLAN FOR LEKESTUA UKE 38 – 41: HØST, SKOGUKA,BRANNVERN. Mål for perioden: Barna skal få kjennskap til barnehagens.
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Periodeplan for Minsten Uke Skoguke, brannvernuke. Periodeplan for Minsten Uke HØST; Skoguke, brannvernuke. Mål for perioden: Barna skal.
Sluttevaluering De syv
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Introduksjon med styrer Sonja Iversen
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2017.
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Periodeplan for Lekestua uke 9-17 Språkmiljø: Uttale, ordproduksjon og setningsproduksjon Hva er viktig for oss i Sommerly når vi fokuserer på TRAS.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
MARS MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Periodeplan for SOMMERLY Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
NOVEMBER UKE MANDAG (Varmmat) TIRSDAG (matboks) ONSDAG (smørelunsj)
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
MARS I Mars starter vi opp med forberedelser til påske. Vi skal ha forming hver mandag og skal da lage påskepynt. Vi skal også snakke litt om hvorfor.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Årshjul rødbasen
DESEMBER November Desember
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Årshjul grønnbasen
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
PROGRESJONSPLAN 1-3 ÅR NÆRMILJØ OG SAMFUNN ANTALL, ROM OG FORM
Hva er karnevel for oss i Sommerly?
SENTRUM BARNEHAGE Utarbeidet i 2010
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Periodeplan for februar 2019
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
Kalender for 2018/2019 Granåsen barnehage SA.
PROGRESJONSPLANER FOR DE ULIKE FAGOMRÅDENE SAMMEN OM EN GOD BARNDOM!
Utskrift av presentasjonen:

Periodeplan for Sommerly Uke 11-17 2018. Skoguke, påske og våren. Hva er viktig for oss i Sommerly når påsken er her? Påske for oss er vårens og naturens farger, endringer og kjennetegn. For oss er det viktig å bruke kroppen og sansene våre sammen ute i naturen. Vi legger vekt på fantasi, kreativitet og skaperglede. Hva er viktig for oss i Sommerly under skoguka? Under skoguka går vi på tur i nærmiljøet. Vi undrer oss over naturens mangfold og spiser god turmat sammen. Vi ønsker at barna skal få oppleve mestring og glede ved å være tett på naturen. I skogen kan barna leke med naturens materiell. Rammeplanen sier: Gjennom sanseinntrykk og bevegelse skaffer barn seg erfaringer, ferdigheter og kunnskap på mange måter. De skal få erfaring med å iaktta, undre seg, eksperimentere, systematisere, beskrive og samtale om fenomener i den fysiske verden. Naturen gir rom for mangfold av aktiviteter og opplevelser til alle årstider og i all slags vær. Lek med den fysiske verden både ute og inne, innebærer utforsking og bearbeiding av inntrykk. Mål for perioden: Barna skal få erfare og utforske naturen med alle sanser. Barna skal bli kjent i nærmiljøet til bhg. Barna skal få erfaring med å ta vare på naturen. Barna skal få erfaringer med vårens farger. Barna skal videreutvikle sin kroppsbeherskelse, grov- og finmotorikk. Barna skal få mulighet til å ta i bruk egen fantasi, kreativ tenkning og skaperglede. Barna skal få kjennskap med ord og uttrykk fra naturen og høytiden. Noen aktiviteter Vi går på tur i nærmiljøet. Vi spiser god turmat på tur. Vi har samtaler om våren. Hva skjer når snøen blir borte? Hvor er alle dyrene, innsektene og småkrypene på vinteren? Ser vi noen innsekter eller småkryp? Noen sportegn? Blomster? Voksne tar bilder. Vi sår karse med alle barna. Vi har påske aktiviteter med barna. Vi har smågrupper. Vi er ute i barnehagen. 08.03.18 LSK