Venner og valg Film og samtale.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
Advertisements

Hønefoss politistasjon
Forretningsidé Vil du være med på den nyeste moten og gjerne før de andre, så er Blend og BlendShe stedet for deg. Her finner du unike og moteriktige.
Seilturen En sommerfortelling…...
Presentasjon av Trafikkprosjekt for ungdom TS Fokus Lillehammer 2005.
Bokpresentasjon Bergen
Hvordan Kan Vi Stoppe Dumping Vår Mening Vår mening er at ingen skal hive ting/Gift I havet som om du er på Piknik og mister/hiver noe i havet. Alle.
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
O PPGAVE 19 Side 139. O PPGAVE 19 NYTTE ( M ) – NYTTE ( V ) – BENYTTE SEG AV – NYTTIG – NYTE ( V ) – GJØRE NYTTE AV – UTNYTTE ( V ) 1. Han liker å nyte.
AVSKJEDSFEST Søndagskveld hadde vi ”åpen” havn, der slekt og venner kunne ta med grill/grillmat for å komme og kose seg litt sammen med oss, slik at vi.
UTDANNING MODUL 1 Utdanningssystemet i Norge Barnehagen Verdigrunnlag
Snakk om psykisk helse på din arbeidsplass. Psykiske helseproblemer - ofte årsak til sykefravær Om lag 20 prosent av det totale sykefraværet skyldes psykiske.
Kommunikasjon JOHARI Tilbakemeldinger Aktiv lytting og åpne spørsmål
Og.
Du er en viktig del av ditt barns språkmiljø
Drop-In metoden En metode for å veilede elever til en mer positiv elevrolle Fra bekymring til forandring gjennom samtale, veiledning og oppfølging Utviklet.
Livsstilsending - uke 5 -
Problemløsning.
Godt språk gjør lesing lettere. Bli kjent med bokstavene. Å lese og forstå det vi leser. Å skrive seg til lesing. Leksearbeid.
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi allerede for å inkludere? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Hvilke første skritt kan vi ta? 5.Avslutning.
Barn på flukt Presentasjon fra Redd Barna Norge. Hurra – Barnas rettigheter fyller 26 år! Mange stater bestemte i 1989 at barn skulle ha egne rettigheter,
Seksualitet - glede og ansvar Lærings- mål Reflektere over og uttrykkje synspunkt på tema som seksuell debut, seksuell orientering, seksuell fridom og.
ALLEMED. Hva er ALLEMED? ALLEMED er et handlingsverktøy laget av Nasjonal dugnad mot fattigdom og utenforskap blant barn og unge (NDFU) NDFU har som mål.
0 Psykologisk førstehjelp - å snakke vennlig til seg selv og andre Solfrid Raknes, psykologspesialist.
ALLEMED Drammen ALLEMED FILM - Utstyr.
Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)
Time 1 FØLELSER.
Sokrates.
Hvordan støtte barnet i leseutviklingen
Foreldremøte, 1. trinn Juni 2017.
Hva har Jesus med dette å gjøre?.
Fevik En tur til Fevik.
LES SMARTERE Oversikt Lesemål Les aktivt Oppsummer Repeter
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Velg selv er en film  med tilhørende  samtaleopplegg for tweens, aldersgruppen 9-13 år. Vi ønsker at samtaleopplegget skal skape refleksjon rundt rus-
Den tredelte hjernen Forklar dampbåtmetaforen, om de tre hjernedelene og hvordan disse delene samarbeider. Hvis det oppleves krevende kan dere se neste.
Venner & valg Avslutning.
Bli elevmentor i Drømmeskolen!
Hvordan støtte barnet i leseutviklingen
Nysgjerrighet Hva er du nysgjerrig på akkurat nå?
Makt & myter Velkommen En god start kan være å få alle til å reise seg opp, og være med på en enkel lek eller bevegelsessang.
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Kommunikasjon Gode samtaler. Kommunikasjon Gode samtaler.
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Toleransevinduet Lærer forklarer. Snakke om at læring, vennskap og deltakelse får vi bare til når vi er inne i toleransevinduet. Noen har smale, noen har.
Misunnelse Har dere vært misunnelig på en ting noen andre hadde noen gang? Fortell om det Hvor i kroppen kjenner du misunnelse? Hvordan kjennes følelsen.
Å være trist Spør elevene om hvorfor de tenker denne jenta er trist.
Hjelp og bistand fra Norsk Landbruksrådgiving, NLR øst
Samtaletrekk B – Samarbeid
Mobbing og psykisk helse (Ungdomstrinnet)
Konflikt Forslag til spørsmål: - Hva ser dere på bildet?
Redsel Spør elevene om hvorfor de tenker denne jenta er redd
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Sosial kompetanse og psykisk helse.
Selvtillit Hvordan kan dere se at denne gutten har selvtillit?
Venner & valg Velkommen.
Kapittel 29 Melissa på norskkurs
Den tredelte hjernen Forklar dampbåtmetaforen, om de tre hjernedelene og hvordan disse delene samarbeider. Hvis det oppleves krevende kan dere se lysbilde.
Sinne Film:
Denne presentasjonen er ment for ungdom
Denne presentasjonen er ment for barn 9-12 år
Vold Hva tenker dere om dette bildet?
SJENANSE HOS BARN Namkang Jacobsen 05/10/18.
COS arbeid i en kommunal barneverntjeneste
Sokrates.
Å se andre innenfra og seg selv utenfra
Fysisk og psykisk helse
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Visdom fra en sjelesørger
Utskrift av presentasjonen:

Venner og valg Film og samtale

Film

Spørsmål til filmen Var det noe i filmen du kjente deg igjen i?   Si én ting hver, etter tur. Hva la du merke til i filmen – hva fikk filmen deg til å tenke på? Hvordan kan du være en god venn når noen har det vanskelig?

Spørsmål til filmen Hvordan tror du det gikk med Morten og jenta? Morten snakket om å ikke gjøre noe han ville fordi han ble stoppet av sine «Hva hvis..»  Hva kan vi gjøre for å ikke la de stoppe oss? 

«Solo er bedre enn Cola» Påstand «Solo er bedre enn Cola»

«Hvis jeg sier det jeg mener, risikerer jeg å miste venner» Påstand «Hvis jeg sier det jeg mener, risikerer jeg å miste venner»