Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Å være trist Spør elevene om hvorfor de tenker denne jenta er trist.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Å være trist Spør elevene om hvorfor de tenker denne jenta er trist."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Å være trist Spør elevene om hvorfor de tenker denne jenta er trist.
Kan du si noe om en gang du var trist? Hva skjedde? Hva følte du? Hvor i kroppen kjente du at du var trist?

3 Å være trist En annen måte å vise følelsen tristhet på. Grader av tristhet. Hvordan tror elevene at denne personen har det? Kanskje vil det her komme noen innspill om selvmord. Ikke avvis disse, la de snakke om slike tanker.

4 Å være trist Velg bildet som passer til alder. Her er det første av tre gråtebilder Noen ganger gråter vi når vi er triste. Andre ganger ikke. Noen gråter lettere enn andre. Det trenger ikke bety at man er mer triste. Men vi uttrykker følelser ulikt. Er det andre måter å være trist på, enn å gråte? Hva skjer når vi ser noen som gråter?

5 Å være trist Velg bildet som passer til alder. Her er det andre av tre gråtebilder Noen ganger gråter vi når vi er triste. Andre ganger ikke. Noen gråter lettere enn andre. Det trenger ikke bety at man er mer triste. Men vi uttrykker følelser ulikt. Er det andre måter å være trist på, enn å gråte? Hva skjer når vi ser noen som gråter?

6 Å være trist Velg bildet som passer til alder. Her er det tredje av tre gråtebilder Noen ganger gråter vi når vi er triste. Andre ganger ikke. Noen gråter lettere enn andre. Det trenger ikke bety at man er mer triste. Men vi uttrykker følelser ulikt. Er det andre måter å være trist på, enn å gråte? Hva skjer når vi ser noen som gråter?

7 Å være trist Snakk om ulike måter å uttrykke tristhet på.
Hva tenker elevene om utrykket til jenta på bildet? Kan vi bli misforstått/misforstå?

8 Å være trist Når vi er triste kan det være godt med en klem. Er det andre måter å vise omsorg til noen som er triste på?

9 Å være trist Hvis du føler deg trist, hva gjør du da?
Er det noen du kan snakke med når du føler deg trist? Tenk deg at dette er du. Og personen ved siden av deg er læreren din. Hva kunne du tenke deg at læreren gjorde og sa?


Laste ned ppt "Å være trist Spør elevene om hvorfor de tenker denne jenta er trist."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google