Roede-kurs på arbeidsplassen

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Motivasjonsgruppenes HVEM HVA HVOR
Advertisements

UNGDOM OG PSYKISK HELSE
Helgekurs Spill Bridge 1 på en helg Opplegg utviklet av: Sven-Olai Høyland.
Studieverkstedet v/Grethe Moen Johansen
Bra mat kurs Lillehammer Bra mat kurs Erfaringer fra Modum kommune.
”Et felles løft for breddeidretten i Stavanger”
Fast advokat Ole Henrik Wille og HR-sjef Hanne Myhre
Hvorfor satse på nett? 3,2 millioner nordmenn har tilgang til internett (2006). Folk bruker nettet først for å skaffe informasjon. Internett er den billigste.
TIPS OG RÅD TIL MUNTLIGE FRAMFØRINGER
Veiledning av elever / lærlinger
Mestring og forebygging av depresjon
Velg sjøveien - medieomtale og annonsering Informasjonssjef Anne Kristin Hjukse Oslo Havn KF.
………………………………………………………..(Hvem i kommunen/bydelen)
Velkommen til nettverkssamling 14. mars 2013 KS Agenda Møtesenter
Laks og næringsutvikling i Kragerøvassdraget Ole Erik Elsrud.
Mestring og forebygging av depresjon
- Hvordan bidra til helsefremmende samfunnsutvikling i kommunene?
Mat, måltider og følelser
Branding av Nord-Norge - synliggjøring av det unike nord.
”Vi vil bli flere". Vil vi bli flere?.....Hvorfor? …Hva vil vi ha de nye til?
Gratulerer NSF Sør-Trøndelag 100 år Bårdshaug 23 mai 2013 Diabetessykepleier Anna Kristoffersen Frøya kommune.
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
IA konferanse et friskere arbeidsliv
Hvor mange dager i løpet av de siste 7 dager, gikk du minst 10 minutter i strekk for å komme deg fra et sted til et annet? Dette inkluderer gange på jobb.
Fysisk aktivitet og pust yoga Et nytt prosjekt i DI Gruppen.
Hjem-skole-samarbeid Rollemodeller Engasjement
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Røvær kompetanse I samarbeid med Kristoffer Omdal fra Scan learn arrangerer Røværkulturhotell Kurs i PRESENTASJONSTEKNIKK Sentrale tema:  Den gode presentasjonen.
Smarte energiløsninger ved oppussing Lavenergiprogrammet presenterer ulike måter samarbeidspartnere kan benytte seg av materiellet Hvordan selge energitiltak.
HIS august 2003: Telefonen ringer på kontoret til en på vår prioriterte kontaktliste Jaa Er det forsker NN? Ja God dag mitt navn er Ola Barkved, jeg arbeider.
Om kurset Norges Fotballforbund |  Ungdomsfotballkvelden er et kveldskurs på 4 undervisningstimer – med både teori og praksis.
Politisk påvirkning.
Barnefotballseminar 2015 Trondheim 26.april 2015.
Livsstilsending - uke 5 -
M&L2 Kap. 10 Kamanjeplan Oslo, februar Hva er en aktivitetsplan? 1. Aktivitetsplaner kan lages for nær sagt alle typer aktiviteter 2. Aktivitetsplaner.
Livsstilsendring Uke 6. Fra handling til reaksjon Hendelse Tanke Følelse Valg reaksjon.
Motivasjon. Vi er amatører, men vi må tenke og opptre som proffer Hvordan?
Velkommen til Livea Livsstilskurs! Uke 1 Oppstart.
Velkommen – presentasjon av deg selv
Oslo, 2016.
UNG DATA – TYRIFJORD VGS
Årshjul for kommunikasjon
Markedsføring.
«Bra start» - Endring av livsstil Ås kommune
Ros håndball Dommer satsning.
ERFARINGER MED KOLLEGASTØTTE Legeforeningen Støttelegers syn på støttekollegaordningen Tidsskr Nor Legeforen nr.4, 2016 Psykologforeningen Retningslinjer.
Livsstilsendring Uke 6.
Velkommen til Livea Livsstilskurs!
Nord Troms – et bærekraftig reisemål
Venner & valg Avslutning.
Sett inn video fra Vimeo:
Kursdeltakerundersøkelsen Deltakernes opplevelse av oss
Roede-kurslederen på Facebook
Verdiarbeid KL-møte februar 2014.
Bli med på årets Kompetansesamling fredag 4. – lørdag 5
Rune Ludviksen KL-møte 2014
Roede Aktiv Treningssenter samarbeid 2010
Hvordan få folk på listene?
Livsstil og god helse Tekst, figur, bilder etc..
Misunnelse Har dere vært misunnelig på en ting noen andre hadde noen gang? Fortell om det Hvor i kroppen kjenner du misunnelse? Hvordan kjennes følelsen.
Hjelp og bistand fra Norsk Landbruksrådgiving, NLR øst
Europeisk mobilitetsuke 2015
Livsstilsendring Uke 6.
Livsstilsendring Uke 6.
Velkommen til Livea Livsstilskurs!
Psykevettreglene Bær ikke på tunge tanker alene. Søk hjelp i tide, det er ingen skam å be om hjelp. Verdensdagene.no.
Velkommen til Livea Livsstilskurs!
Innspill til presentasjonen
Livsstilsendring Uke 6.
Utskrift av presentasjonen:

Roede-kurs på arbeidsplassen SALG – hva er det for deg og meg? Et område i vekst En ny markedsarena Trender og tidsklemme Nye kunder En mulighet for deg Du kan allerede det viktigste! - gjennomføre kursene med kvalitet!

MULIGHETER FOR VEKST OG UTVIKLING FOR DEG “Ville du gått på Roede-kurs dersom det ikke hadde vært arrangert i forbindelse med jobben?” 80 % NEI! Vi når nye deltakere i bedrift! MULIGHETER FOR VEKST OG UTVIKLING FOR DEG 1 Ja 2 Nei

Roede på arbeidsplassen - 2 muligheter Hvis du vil ha flere deltakere og flere kurs! Det er smart jobbing å lære andre å fiske i stedet for å fiske all fisken selv. Få deltakeren til å være ildsjelen på arbeidsplassen – eller finne ildsjelen på arbeidsplassen! Roede på jobben er som et helt vanlig kurs! Snakk om muligheten ila kurset, gjerne kurskveld 6. Del ut brosjyren ‘Roede på jobben’ . Her kan magien begynne; dine deltakere tar med seg budskapet og gjør jobben inn på arbeidsplassen selv. Roede Bedrift: fokus kostholds- og livsstilskurs. Med eller uten vektreduksjon. De fleste velger med Største forskjellen er i innsalget. Del ut brosjyren ‘Overskudd’ til bedrifter i ditt lokalmiljø For begge: Du sparer lokalkostnader Du får en gruppe der folk ofte kjenner hverandre – gruppedynamikk Du får nye deltakere, hjelper flere og du utvikler deg

God balanse = god helse Vanlige kurs, ned i vekt Kurs i kosthold- og livstilsendring Med eller uten fokus på vektreduksjon - Med eller uten innbakt trening Kurs i røykeslutt For bedriften er fokus på helse og overskudd for ansatte en viktig motivasjon for Roede kurs, denne illustrasjonen er et godt bilde Meir og Mykje meir er en naturlig del av helheten der vi kan tilby det Søvn Stress Trivsel Fysisk aktivitet God balanse = god helse Kosthold © Grete Roede AS

99% mener at Roede-kurs er et tilbud bedriften bør videreføre Fokus fornøyde, lojale kunder Gode referanser, jobbe spredning og nettverk ut fra disse Dette er ikke vanskelig! Verken Roede på jobben eller Roede Bedrift Du må bare ville – og tørre å be om hjelp! Din regionsjef er der for deg – og bedrift på HK Vi vil at du skal lykkes! Hva hindrer deg og dere? SUMME Hvem her har erfaring ? Fortell! 99% mener at Roede-kurs er et tilbud bedriften bør videreføre

Er Roede-kurs et tilbud du mener din bedrift bør videreføre Er Roede-kurs et tilbud du mener din bedrift bør videreføre? Ikke tenk ett og ett kurs – få til et langsiktig samarbeid! Bli bedriftens partner i deres helsefremmende arbeid!

Materiell og markedsføring Frokostmøtene er ikke planlagt i detalj ennå - kom med ønsker! Bedriftsbrosjyren ‘Overskudd’ Ny Roede på jobben brosjyre Bannerannonser for bedriftskurs på Aller-nettsider Nyhetsbrev ”Overskudd!” 5 ganger i året (sist i uke 2, neste uke 10) Power Point presentasjon av kurskveldene tilgjengelig for BKL som underskriver avtale og har et gjeldende kurs i bedrift Hva kan jeg gjøre for å komme i gang? Del ut Roede på jobben til deltakere, ‘Overskudd’ til bedrifter, fortell om muligheten i ditt nettverk. Grip muligheten når de eller vi tar kontakt. Be om hjelp til det du ikke tør! Og våg mer etter hvert!

BLI MED DU OGSÅ!  Vil du lære mer – bli med på kompetansesamlingen i april!