Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

UNG DATA – TYRIFJORD VGS

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "UNG DATA – TYRIFJORD VGS"— Utskrift av presentasjonen:

1 UNG DATA – TYRIFJORD VGS
NYSGJERRIG PÅ RESULTATENE ?

2 VENNER Venner er viktig, og tallene viser at så godt som alle har venner. De fleste har en fortrolig venn. Mange henger med flere, selv om de har en fortrolig venn De fleste sier at foreldrene kjenner vennene deres, og vet hvem de henger med Det som gir høyest status i vennemiljøet er å være til å stole på.

3 RELASJONER Foreldre er viktig, og de fleste har et godt forhold til foreldrene sine. Når noe er vanskelig, er foreldre en viktig samtalepartner i tillegg til venner. Skolehelsetjenesten og skolens rådgivningstjeneste er også viktig samtalepartner.

4 SKOLE OG LEKSER De fleste tar skolen seriøst, og jobber en god del med lekser Mange sier at de opplever stress i forhold til skolen, og nesten halvparten sier de har mer skolearbeid enn de klarer å få gjort De fleste trives på skolen, og opplever at lærerne bryr seg om dem.

5 FYSISK AKTIVITET Elevene rapporterer om et aktivt liv.
50 % av dere er fysisk aktive minst 3 ganger i uken Mer enn halvparten trener regelmessig, enten i organisert idrett eller på egenhånd Elevene rapporterer om et kosthold bestående av mye frukt, grønnsaker og salat.

6 TOBAKK, ALKOHOL OG RUS 9 av 10 elever røyker ikke, eller bruker snus
Mer enn 50% av elevene har aldri eller bare noen få ganger smakt alkohol Ca 12% av elevene rapporterer om bruk av hasj/marihuana/cannabis det siste året 75 % av elevene har aldri blitt tilbudt hasj eller marihuana (det siste året)

7 FRAMTIDSTRO Mange har positive tanker om framtiden
2/3 tror de vil få et godt og lykkelig liv 97% regner med å fullføre videregående skole Ca 80% regner med å fullføre høyere utdanning


Laste ned ppt "UNG DATA – TYRIFJORD VGS"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google