Kartlegging av tjenestereise Veikart for tjenesteinnovasjon

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
• (så): • Han følte seg ensom, så han gikk på kino. • (derfor): • Han følte seg ensom. Derfor gikk han på kino. • (siden): • Siden han følte seg ensom,
Advertisements

Jeg vil bo hjemme så lenge jeg kan! Et besøk i fru Paulsens leilighet
Verktøy for tjenestereise
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
Fotografering av gravminner. Fotografering SLEKT OG DATA/Gravminner i Norge 2  I utgangspunktet kan dette fortone seg ganske lett. En stein står i ro.
INFOHEFTE FOR FORELDRENE «LØFT ER TØFT». INNLEDNING: I gjorde vi i Skaubo AS en stor satsning hvor alle ansatte i alle barnehagene gikk på kurs.
Plan for 2.klasse Uke – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival.
Ergoterapeut Linda Gjøra Hjelpemidler og demens PSYK IT 14.september 2010.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
Observasjonstema: Glede av hverandre. Denne gangen har vi valgt å lage en power point presentasjon, vi håper dette gir dere enda bedre mulighet til å se.
PÅSKE TRADISJONER. Påske er en viktig høytidstid og i Norge betyr påsken ferie og mange fridager. Den tradisjonelle norske måten å feire påske på er knyttet.
BUDDHISMEN 4. STØRSTE RELIGION CIRKA 550 MILLIONER.
Teknik & demens i Norden. Mål Samle kunnskap om hvordan kognitive hjelpemidler kan være til nytte for personer med demens og deres pårørende i dagliglivet.
Feil og mangler etter siste PasDoc oppgradering Superbrukerforum
Skien kommune. Mål Nye løsninger ved bruk av velferdsteknologi skal bidra til at den enkelte bruker kan oppleve økt trygghet, mestring og livskvalitet.
Kompetansenettverk innen velferdsteknologi i Telemark
Beregningsmodell for hverdagsrehabilitering
Søknad: Årets Leanprosjekt
Prosjektpresentasjon – Før du starter
ISLAM.
ROS-analyse.
Prosjektpresentasjon – Innsikt og idé
Opplæring i VIP-makkerskap
Bønn - Forbønn Påske uken Johannes
Til deg som skal holde denne presentasjonen: I 2017 markerer kirkene i Norge at det er 500 år siden reformasjonen, og de har valgt Fasteaksjonen som sitt.
Fristet, men fri! – Matteus 4,1-11
Beregningsmodell for hverdagsrehabilitering
Nettverksledersamling
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Setningsanalyse og tekstsammenbindere
Idretten er så stor del av identiteten min.
Statsbudsjettet mangler klarspråk. Eksempler fra delen «Hovedtrekk».
Dette er en presentasjon av skolen Cristiania i Lima, Peru.
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Hva er et tariffoppgjør?
Anita, 48 år. Flatanger (Sykehuset Namsos)
Implementering og arbeidsprosesser
Tema 8 Strategier for hvordan kommunene bør gå fram når plan- og byggesaksprosessen skal digitaliseres (sjekkliste på noe av det som må vurderes nærmere.
Ny vri Kany, Lene og Mona.
Brukerveiledning til programmering av LEGO Mindstorm NXT-roboter
Brønnbygging i Afrika.
Velkommen!.
Prosjektpresentasjon – Før du starter
Målbildet Stavanger kommune har som mål at flest mulig har et aktivt liv og klarer seg selv best mulig. Vi kaller det Leve HELE LIVET! Leve HELE LVET startet.
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Modul 2 – Undersøke skolens vurderings- og oppfølgingspraksis
Velkommen – presentasjon av deg selv
Bydel Søndre Nordstrand - URO Fagtorg
Selvstendig, trygg og aktiv med GPS i Larvik
LIONS CLUB KOLSÅS - RYKKINN
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Erfaringer med bruk av sengesensorer
Ved å stille spørsmålet får vi nyttig informasjon og innsikt i brukernes ønsker og behov.  Vi ønsker å gi brukerne en bedre hverdag ved å tilby tjenester.
Læringsreiser Mandat Veien fremover Organisering
Klubbutvikling oppfølging
j. Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme
Hva mener Arkivverket? 19. november 2018 Fagdirektør Kjetil Reithaug
EN KORT PRESENTASJON AV PROSJEKTET
Arbeidsprosesser, roller og ansvar
I 2005 tok Buskerud fylkeskommune i bruk digitale inmålingsinstrumenter i forbindelse med arkeologiske registreringer. Utstyret består av en PDA med tilhørende.
SAMM Systematisk Arbeid Med Motivasjon i ungdomsskole
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
«Å være sin egen bestevenn»
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
INSPIRASJONSBASEN SITATER FRA BRUKERE OG VEILEDERE.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Brukstips! Tekstfeltene i denne filen er vanlige tekstbokser. Du kan endre skrifttype, størrelse, flytte dem rundt og kopiere dem hvis du vil. Skrifttypene.
Hvem er jeg? Marius, 36 år Utdannet lærer, og videreutdanning innenfor bedre læring for personer med ASF Jobber i Grunnskoleteamet til Ålesund kommune.
Enkel brukerveiledning
Utskrift av presentasjonen:

Kartlegging av tjenestereise Veikart for tjenesteinnovasjon HEV, 20. april

Innsiktsarbeid Hensikt: Forstå mennesker og hvordan tjenestene må passe inn i deres hverdag Innsiktsarbeid

Avdekke faktiske behov – ikke antatte

Eksempel på utfylt tjenestereise

Gruppearbeid Kartlegge dagens tjenestereise med utgangspunkt i caset Hvordan begynne: 1.Skriv navn på brukeren og pårørende på grønn pil 2.Navngi alle aktørene på blå pil 3.Begynn tjenestereisen med når behovet for tjenesten oppstår

Veien til gevinst er lang og krøkkete – kommunene gjør seg nyttige erfaringer. Leverandørene har begrenset kunnskap om det faktiske behovet i kommunene Ansatte har begrenset kunnskap om muligheten og hva som finnes. *En kommune har rapportert om en bruker som ikke lenger ønsket lyssensorer på soverom. Taklyset var for skarpt og var påslått for lenge etter at bruker var i seng. Bruker koblet ut sensoren. Oppfølgingssamtale kunne avdekket misnøyen, og tek tilpasset: koble sensoren til en svakere nattbordslampe og redusert påslått tid. **GPS: Ikke er egnet for alle, f.eks. utfordringen er at GPSen er ladet, slått på og at bruker tar den seg på tur.

Anders (74) tidligere fotballdommer Brukercase «Jeg har levd et aktivt liv, jeg elsker å gå tur. Kona mi blir bekymret når jeg blir lenge borte» Anders (74) tidligere fotballdommer SITUASJON: Anders bor hjemme med kona si, Mona. Anders har vært pensjonist i 3 år, og jobbet tidligere som profesjonell fotballdommer. Anders liker å gå lange turer, gjerne til fotballbanen 4 kilometer hjemmefra. I løpet av det siste året har han begynt å bli glemsk. Kona Mona er bekymret for Anders. Han blir ofte lenge borte, og sier ikke alltid fra hvor han skal. Mona jobber fortsatt, og Anders er hjemme alene i huset på dagtid. Mona er også bekymret for at han ikke skal huske å ta diabetesmedisinene sine. HJELPEMIDLER: Anders har ingen hjelpemidler i dag TJENESTER: Anders mottar ingen tjenester fra kommunen i dag