V/ SISSEL KVAMBE. FRITIDSTILBUD RADIUMHOSPITALET

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til informasjonsmøte om Ranheim Skolemusikkorps.
Advertisements

Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med.
Nidarvoll skolemusikkorps
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Lørenskog Idrettsforening
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
GRASROTANDELEN KRÅKERØY IL. 5 % AV DET DU SPILLER FOR (IKKE TATT NOE FRA PREMIEN DIN!) GÅR TIL KIL.
Bjørndal IF Håndball v/ Sportslig leder Truls Wettergreen
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Visjon, mål og tiltak Januar Visjon Et korps for alle Sosialt inkluderende Musikalsk utfordrende.
Spiller-/foreldremøte høst -14 Med blikk for de beste og rom for alle.
SPILLER- OG FORELDREMØTE
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Velkommen til foreldremøte tirsdag Viktige sider å følge med på: -En del hjemmearbeid leveres.
Uke nov.- 27.nov. Uke nov.- 27.nov. Ord å forklare: Tro Ord å forklare: Tro NOVEMBERPROSJEKTE T Fylket vårt, Rogaland.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Uke mars Verdiord: Lydighet Vi holder på å lære oss gitargrepet D i musikk. Da kan vi spille «Ro,ro, ro din båt og «Fader Jakob».
Plan for 2.klasse Uke – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Kjenner du et barn med diabetes?. 2 Lavterskelkurs for personer som er i kontakt med barn med diabetes. Legges opp med enkelt språk slik at ”diabetesamatører”
KORPSLEIR 2014 Trevældcentret i Danmark. HVA ER KORPSLEIR? Tradisjonell speiderleir Mange morsomme og lærerike aktiviteter God stemning Gamle venner Nye.
Uke 18 og mai. Uke 18 og mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull.
KRETSTURNSTEVNE 2016 Askerhallen – 4. juni Hva skjer? Foreningsoppvisninger Fellestropper Gym for Life Challenge Aktiviteter for barna.
Follo HK Damer inviterer til håndballakademi for jenter født 2004, 2003, 2002 og Lever og drømmer du håndball? Da er dette tilbudet noe for deg.
Uke 19 og Norsk: Jeg kan replikkene mine i eventyret og kan «spille» rollen min. Matte: Jeg kan oppstilt multiplikasjon med desimaltall.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Grüner idrettslag Grüner er 90 år i år Fire ulike idretter.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Uke nov.- 4.des. Uke nov.- 4.des. Ord å forklare: Håp Ord å forklare: Håp.
Livssynshumanismen.
Hvert år er Saksvik barnehage med på forutaksjonen hvor vi blir kjent med og lærer om barn i andre land. I år har vi besøkt Nepal og blitt kjent med flere.
FRITIDSTILBUD RADIUMHOSPITALET Uke
Lekseplan for 5.trinn uke 36 Mandag 31. august – fredag 4.september
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Grillkos  (og dugnad) Torsdag 26. mai kl – 19.00
Vitnemålsutdeling Karlsrud skole inviterer til
Spiller-/foreldremøte høst
Livssynshumanismen.
Helsesøsterkongressen 2017
Livssynshumanismen.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Lærerens navn – x. klasse
Påmelding gjøres via deltager.no
Hva har vi gjort i oktober?
Velkommen til Stabæktunet bo- og behandlingssenter
Moderne – Fleksibel - Ambisiøs
Moderne – Fleksibel - Ambisiøs
Tema 2018: Vær raus Velkommen til kveldskonsert i sykehuskirken på Gaustad, Torsdag 27.september kl med sanger & komponist Benedicte Torget, Maja.
Velkommen til Landås SFO
Praktisk i 1.klasse
VELKOMMEN TIL BRYTESKOLE
Invitasjon til Helt sjef!
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Presentasjon tirsdag 2. april kl 13:00
Nordisk skoleidrettsstevne
Sommermøte i Oslo Militære Samfund 4. juni 2019 kl 1600
Vestskogen SFO.
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Velkommen til foreldremøte 1. trinn
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

V/ SISSEL KVAMBE. FRITIDSTILBUD RADIUMHOSPITALET Torsdag 17. Aug. 2017 kl. 18.00 MUSIKK OG HUMOR SOM HELSEMEDISIN V/ SISSEL KVAMBE. Vitaminpillen ønsker alle "trengende" velkommen, kanskje det snart er tid for litt latter og glede. Vitaminpillen alias Sissel Kvambe er født i Oslo, og startet sin karriere i sangomsuste Dolphins viseklubb, og platedebuterte derfra. Stikkord for pillens bruksområde er: viser, blues, jazzkvartett (Plagiacci). Sted: Hallen 1. etg v/ hovedinngang sykehuset. Varighet: Ca . 30- 45 min. Bestum Stasmusikk ble i sin tid stiftet av foreldre i Bestum Skoles Musikkorps. I år har korpset 30-års jubileum og feirer dette med en rekke konserter i lokalområdet. Korpset regner seg som et uhøytidelig underholdningsorkester og vil spille alt fra jazz, til Prøysen, Lizt, Kjetil Bjørnstad og kjente Puccini-arier. Ved siden av musikkglede kjennetegnes korpset av engasjement for lokalsamfunnet og et godt og muntert samhold i korpset. Sted: Hallen Sykehusets hovedinngang 1. etg. Varighet: 45 min. Hjertelig velkommen. C:\ Fritidsleders tilbud støttes av: 1 www.radiumlegat.no Lurer du på hva som skjer i Oslo- området? Se oppslagstavlen ved vårt kontor. Utstyr som er lånt hos fritidsleder skal leveres tilbake til fritidsleder eller resepsjonen 1 etg. Husk: Pakk inn og skriv avsender på det du leverer.