Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Klikk her for julehilsen

3 Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med gode minner og gleder oss til 2008. Oline har det fint i 5 klasse, har gledet seg med ridetimer hver mandag, DSM (det skapende mennesket) i regi av Ås kulturskole på onsdager og svømming med Ås IL lørdager. Mette møter utfordringer som rådgiver og lærer med vanlig 110 % innsats. Pål har sitt første år bak seg med fast jobb til forskjell fra tilværelsen som vikar. Hjemme har det skjedd forandring i form av nye vinduer, ny dør, ny peisovn, ny varmtvannsbereder og nytt sikringsskap. Vi har heldigvis vært spart for uanmeldte sykehusbesøk. Det har vært godt å ha kunnet senke skuldrene og få mye på litt avstand. Familien Johansen feirer Julaften i Liaveien. Og selvfølgelig blir det sildebord 4.juledag – en hyggelig tradisjon som snart har 10 års jubileum. …….

4 Vennlig hilsen Oline Mette & Pål GOD JUL


Laste ned ppt "Klikk her for julehilsen Til alle kjente og kjære sender vi ønsker om en gledelig og fredelig julefeiring. Vi tenker tilbake på året som har gått med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google