Tips og triks Håvard Vognild 2. mars ting som kjekt å vite noe om Artikler på din side som havner på Meløy vgs. Brødsmulesti som ser helt merkelig.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Slik bruker du vår nettbutikk!
Advertisements

Dette er en PowerPoint-presentasjon
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Internett for nybegynnere
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
AGRESSO Introduksjon _____________________________________________________________.
Hvordan bruke en videokanon
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Intelle Synkronisering støtter mange systemer. Denne presentasjonen er et eksempel mellom SuperOffice Visma Business.
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
BraWeb Bestilling.
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Opprette arrangement for billettsalg med soner nb – i forbindelse med 2.0 ser vi på integrering med EHIS!!!
Demo Transport Invoice Verification(TIV) TakeCargo v.3.5.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Mandag 8. November Powerpoint..
Sponsor og Annonser.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
Funksjoner og Innstillinger i
Presentasjon av ny visning for fører og ombordpersonale i FIDO.
 Kursholder: Lars Jøraas  3 timers basiskurs..  Hva er forskjellen mellom å skrive for web og skrive for papirutskrifter?  Det er slitsomt å lese.
Termbaser Lars Nygaard. Termbaser Database over begreper Innhold –Definisjoner –Oversettelser –Leksikalske relasjoner –Eksempler.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
GERILJATESTING «Geriljabrukertesting er litt det samme som geriljakrig. Bortsett fra krig, fred, sprengstoff, lemlestelse og lignende.»
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
ORIA - alt i ett søk!. Hva er ORIA? Det er en søketjeneste som gjør det enklere å finne fram i alt biblioteket har tilgjengelig, både trykt og online.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Lisens ! Framgangsmåte for oppdatering og kontroll av lisensierte spelarar 22/
Konstruksjon Versjon 11. Brukersamling 2016 | SIN | Kristiansand 11. – 13. mars Nyheter v11 KONSTRUKSJON Tips & Triks Sperre prosjektering.
Større synlighet på nett Håvard Vognild 2. mars
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Tips og Triks i Agresso Ingar Slette, UNIT4 Agresso AS.
Å bruke VOFO Oslo-bloggen Ingvar B.. Hvorfor blogg? En blogg er først og fremst et sosialt medium. Innleggene er gjerne lengre og mer forseggjorte.
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Lær å bruke Norge.no – veiviseren til offentlige tjenester på nett
Kurs for saksbehandlere
<arbeidsgruppenavn>
Redigering av videofil
Bruksanvisning for innsetting av logo
Romsviks DIPS-tips - og andre elektroniske snarveier
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Velkommen til PowerPoint
Velkommen til denne interaktive oppgaven i Engelsk, IKT og Matematikk
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Du kan ikke bygge et renommé på hva du skal gjøre.
50 tidsbesparende hurtigtaster i Outlook
Quiz gir deg fler kunder!
Utskrift av presentasjonen:

Tips og triks Håvard Vognild 2. mars. 2016

3 ting som kjekt å vite noe om Artikler på din side som havner på Meløy vgs. Brødsmulesti som ser helt merkelig ut Sette inn knapper i artikkel Spørsmål og innspill fra salen.

Først må vi forstå sammenhengen 1.En artikkel som havner hos Meløy vgs er en layoutfeil. 2.Layout forteller oss hvilket design som skal vises og hvilke elementer som skal vises 3.Layout bestemmes av meny

Dette er en artikkel som ligger i Narvik vgs, men som vises i Meløy sin layout.

Hvordan fikser vi dette? 1.Gå inn i artikkelkategori 2.Velg endre kategori 3.Velg vis avansert

Rull nederst og finn åpne underliggende artikler med layout til følgende menypunkt Velg et menypunkt som er rett. Trykk lagre og avslutt Du må sikkert også åpne artikkelen og lagre denne på nytt etterpå.

Dette er menyen til OPUS Hadsel Layout til et menypunkt setter du ved å gå inn i meny og velge layout på boksen til venstre. Deretter velger du layout på det enkelte menypunkt.

Emnetype

1.Når du står inne i artikkelen velg emnetype 2.Finn rett emnetype fra nedtrekksmenyen 3.Trykk lagre.

Her kan du sette inn kontaktperson hvis dette er ønskelig. I alle fall mange som spør etter kontaktpersoner på skolefag Bruk gjerne emnetyper på alle artikler som ikke er nyheter. Dette gir mye bedre søk.

Brødsmulestien er feil Dette har dere alle rede fått svaret på i denne sesjonen, men jeg gjentar gjerne

Rekkefølgen i brødsmulesiten kommer av menyen. Som dere ser er menynivåene: Nordland fylkeskomme Politikk Medvirkning Eldrerådet Dette gir følgende brødsmulesti: Flytter du eldrerådet til politisk organisasjon vil brødsmulestien oppdateres.