Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til PowerPoint

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til PowerPoint"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til PowerPoint
Fem tips for å gjøre jobben enklere

2 Designer hjelper deg med å understreke poenget ditt
PowerPoint Designer foreslår profesjonelle utforminger for presentasjonen basert på innholdet i lysbildene. Designer er en abonnementsbasert funksjon. Hvis du har et Office 365-abonnement, viser det neste lysbildet hvordan det fungerer i en ny presentasjon.

3 Slik bruker du PowerPoint Designer
Slik fungerer det: 1 Start en ny presentasjon ved å gå til Fil > Ny > Tom presentasjon. 2 Legg til et bilde på det aller første lysbildet: Gå til Sett inn > Bilder eller Sett inn > Bilder på Internett, og velg bildet Tips! Du må ha Internett-tilkobling når du legger til bildet. 3 Når PowerPoint ber deg om tillatelse til å få utformingsideer, velger du La oss begynne. 4 Velg en utforming du vil bruke, i oppgaveruten Utformingsideer.

4 Transformasjon Transformasjon gir smidige animasjoner og objektbevegelser i presentasjonen. Du bruker to like lysbilder til å utføre animasjonen, men for publikum ser det ut til at handlingen skjer på ett lysbilde. Spill av videoen til høyre for å se et raskt eksempel. Transformasjon er en abonnementsbasert funksjon. Hvis du har et Office 365-abonnement, kan du prøve det selv med fremgangsmåten på det neste lysbildet.

5 Konfigurere Transformasjon
Prøv det selv med disse to enkle planetene: 1 Dupliser dette lysbildet: Høyreklikk på miniatyrbildet med lysbildet, og velg Kopi av lysbilde. 2 Du kan endre figurene til høyre litt (endre størrelse eller farge) på det andre av disse to identiske lysbildene, og deretter går du til Overganger > Transformasjon. 3 Gå tilbake til det første av de to lysbildene, trykk på knappen Lysbildefremvisning, og velg deretter Spill av for å se sirkeltransformeringen! Tips! Effektalternativer gir deg enda flere alternativer for Transformasjon.

6 Samarbeide i sanntid Når du deler presentasjonen med andre, vil du samtidig se når de samarbeider med deg Slik fungerer det: 1 Velg Del fra over båndet eller ved å bruke hurtigtasten Alt-YU for å invitere andre til å samarbeide med deg (på dette tidspunktet kan du lagre til skyen.) 2 Når andre personer er i presentasjonen, viser en indikator hvem som er på de forskjellige lysbildene ... 3 ...og delen av lysbildet de redigerer.

7 Du blir en ekspert med funksjonen Fortell meg det
Boksen Fortell meg det finner riktig kommando når du trenger den, og dermed sparer du tid og kan fokusere på arbeidet Prøv det: VELG MEG 1 Velg Robotbildet til høyre. 2 Skriv inn animasjon i Fortell meg det-boksen, og velg deretter Legg til animasjon. 3 Velg en animasjonseffekt, for eksempel Zoom, og se hva som skjer.

8 Utforske uten å forlate lysbildene
Du kan gjøre søk direkte i PowerPoint med Smartoppslag Prøv det (eksempel på engelsk): 1 Høyreklikk på ordet office i dette uttrykket: office furniture 2 Velg Smartoppslag, og legg merke til at resultatene er kontekstavhengige for det uttrykket, ikke Microsoft Office- apper. 3 For moro skyld kan du prøve Smartoppslag på nytt ved å høyreklikke på ordet Office i trinn 2.

9 Har du flere spørsmål om PowerPoint?
Velg knappen Fortell meg det , og skriv hva du vil vite. Gå til PowerPoint-teamets blogg (bare på engelsk) Gå til gratis PowerPoint-opplæring Klikk på pilene i modus for lysbildefremvisning for å gå til koblingene. VELG PILEN NÅR DU ER I MODUS FOR LYSBILDEFREMVISNING


Laste ned ppt "Velkommen til PowerPoint"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google