Dialogmøte Kulturhus på Jørpeland Side2 Dagsorden – Velkommen – Presentasjon av kommunes ønsker og prosess – Kommens.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Strategi for Kom vekst AS og Kom vekst
Advertisements

Gode boliger for innbyggere med utviklingshemming
90 medlemmer – både små og store hus Nasjonalt nettverk - fra Longyearbyen til Lyngdal 20 % stilling som daglig leder Stifta på Ål i 1994 Driftet på dugnadsbasis.
Kulturell infrastruktur. Tilskudd til kulturhus med regionale funksjoner • Røros • Oppdal • Ørland • Midtre-Gauldal.
Et urbant bysentrum i Groruddalen
Strategisk næringsplan Planrullering 2014
Dialogseminar Åre 15. og 16. februar GRUPPEOPPGAVER Drøft: Roller og kritiske suksessfaktorer for næringsutvikling med.
PLANER og planer … Hjelper det med planstrategi?.
Levanger kommune Rådmannen Presentasjon av foreløpig forslag 1 ØKONOMIPLAN 2007 – 2010 Rådmannens forslag/Foreløpig forslag Formannskapet
Strategi og handlingsplan
Dialogseminar Åre 15. og 16. februar GRUPPEOPPGAVER Drøft: Roller og kritiske suksessfaktorer for næringsutvikling med.
Hans Otto Lund Rådgiver. Presentasjon 2009 Med utgangspunkt i reelle utfordringer knyttet til minst to av temaene… Klima og energi Viktige arealpolitiske.
Kommunenettverk for miljø og samfunnsutvikling. Presentasjon 2008 Bakgrunn Livskraftige kommuner –Samarbeidsavtale KS og Regjeringen ved Miljøverndepartementet.
Handlingsplan for økt tilgjengelighet gjennom universell utforming Satsingen på pilotkommuner (tiltak BU 31) Forventninger til pilotkommunene Ekspedisjonssjef.
Programområde 6 Kultur + idrett Økonomiske utfordringer Analyse på grunnlag av Kostra-tall for Drammen og de ni andre største kommunene i landet.
HORDALAND MUSIKKRÅD Konferanse for lokale musikkråd Bergen, 12. – 13. mars 2010.
NYTT BADELAND I MOLDE PROSJEKT: Badeland Spa Fysioterapi Trening
LOKALT KULTURLIV Offentlig, frivillig og privat Hånd i hånd OG hver for seg?
Gratangen Boligstiftelse Eie, eller leie?
Aktørenes roller i planprosessene
Økonomiplan 2009 – 2012 Presentasjon av rådmannens forslag
Kristin Loe Kjelstad 3.juni 2009
Fremskaffelse av leieboliger
Velkommen til folkemøte 6. Mars 2003 Hva har skjedd til nå? Hva kommer til å skje videre? Sundvolden Hotel, 6 mars 2003 Idun Eid.
Møteplasser og handel Grorud Samfunnshus Steen & Strøm Dir. kommersiell utvikling. Henrik Larsen.
Dialogseminar Åre 15. og 16. februar GRUPPEOPPGAVER Drøft: Roller og kritiske suksessfaktorer for næringsutvikling med.
Interkommunale idrettsanlegg
2. – 5. juni Den mest komplette og eneste fagmessen som henvender seg til hele den elektrotekniske bransjen i Norge Eliaden arrangeres i 2014 for.
STATUS og PROSESS Idrettshall/flerbrukshall og Svømmehall
Aktivisering av Vestby sentrum
“Kulturtribunen” på Ranheim Rådgiver Ulrika Wallin
Kulturens rolle i utvikling av attraktive samfunn frå eit næringsperspektiv. Ola M. Løkholm, direktør i Harstad Kulturhus as.
Ny-Krohnborg senter for oppvekst, idrett og kultur Anne-Marit Presterud kommunaldirektør, Byrådsavdeling for barnehage og skole, Bergen kommune «Felles.
Verdiskapingsforum Østfold Forventninger Aktuelle saker Aktuelle arbeidsmetoder.
DES – klubben i Skedsmo Ble stiftet i DES-klubben er en organisasjon som arbeider for å skaffe godt voksne mennesker en trygg, funksjonell, rimelig.
Sparebank1 Hallingdal Invest AS Tunellen II – Nytt flott beliggende tomtefelt i gangavstand til Flå sentrum!
Aktiv transport. Definisjon av Aktiv transport Aktiv transport omfatter gåing, sykling på reiser som uansett skal gjennomføres i hverdagen, for eksempel.
Strategisk næringsplan for Rana Kommune SATSNINGSOMRÅDE MARKEDSFØRING OG OMDØMME PROSESSEN OG FREMDRIFTEN.
NVF-seminar Forvaltningsreformen og samferdsel Plan- og beslutningsprosesser KVU/KS1-prosesser og planprosess etter plan- og bygningsloven Marit Winther.
Presentasjon Regnskap for 2. kvartal 2006 av adm. direktør Olav Line Oslo, 31. august 2006.
Fylkesmannen i Nordland I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I.
Ny ishall på Risenga Rådmannens innledning til formannskapet
Norsk mal: Startside alt.1 For engelsk mal Velg KMDmal – engelsk under ”oppsett”. Sogn og Fjordane næringsforum Avdelingsdirektør Bjørn Barvik Førde 5.
 ”Noen vet kanskje hva et barn er, men ingen vet hva det kan bli.  Noen vet kanskje hva en barnehage er, men ingen vet hva den kan bli.
Dialogmøte vedrørende utredning skolestruktur Skarnsundet Redigert
Våler kommune Presentasjon 7.mars 2016 «ET GIR EKSTRA» Tre T’er: 1.Trafikk 2.Tre 3.Turisme.
Seniorsentre og innbyggertorg Utvikling og organisering.
Velkommen! Politisk dialogmøte 29. mars Ole Haabeth Østlandssamarbeidets leder.
Velkommen til folkemøte Politisk: Knut Sletten, Leder Planutvalget Hans Henrik Hansen, Nestleder Planutvalget Laila Benjaminsen, Medlem Planutvalget Helge.
« Små scener « Presentasjon biblioteksjefmøte Stjørdal
Tolga skole, barnehage og Vidarheim- oppvekst i Fokus.
Velkommen til folkemøte
Møte 7.juni 2017 Få input til hvordan det nye Vidarheim skal være- tekniske krav Fortelle om prosessen og hva som er gjort så langt. Saken sendes på høring.
Informasjon Eldrerådet
Problemstillinger FoU-prosjektet har hatt tre hovedproblemstillinger
Effektiv kommunal planlegging Oversiktlig plansystem med klar arbeidsdeling mellom plannivåene og plantypene Rådmannen må se kommunal planstrategi.
Prosjektleder Ann Evy Duun
kommuneplanens areal- og samfunnsdel
Pilegrimsleden til Nidaros Pilgrim Ways to Nidaros - Caminos de Nidaros pilegrim.info pilgrim.info Pilegrimsledene til Nidaros inngår i, og er en levende.
”Idrettsbyen Harstad”
Migrasjonshelse, rådslag 2
Landskapsarkitektur nå
Utlysning av studentoppgave
Prosjekter som jeg har fått lov å bidra til
Marienlyst stadion Gamle Gress Mulighetsanalyse
Problemstillinger FoU-prosjektet har hatt tre hovedproblemstillinger
Innovasjon og nyskaping
Status for arbeidet med ny kulturmelding - en løypemelding.
Forslag til finansiering av videre utbygging av bossnett utenfor Bergen sentrum BIR Nett AS – KFKN
Utskrift av presentasjonen:

Dialogmøte Kulturhus på Jørpeland Side2

Dagsorden – Velkommen – Presentasjon av kommunes ønsker og prosess – Kommens behov for innhold i et Kulturhus – Dialog rundt prosess og behov – Pause/ lunsjdiskusjon – Muligheter for 1:1 møter med kommunen – Oppsummering/avslutning Side3

Utgangspunkt Kommunen ønsker å få realisert et Kulturhus på Jørpeland Kommunen har behov for samarbeid med næringsaktører for å få dette til Kommunen ønsker nå dialog med næringslivet Side4

Målsetting med dialogmøtet Få en oversikt over aktører som kan være interesserte i å gjøre investeringer på Jørpeland, som kan kombineres med Kulturhus. Sondere konsepter som kan være aktuelle å kombinere med et Kulturhus Side5

Kommunens behov og politikk Kulturaspektet og kulturinnhold Samfunns- og byutviklingsaspektet Realisme Side6

Kulturinnhold 1.Bibliotek med kulturfunksjoner og galleri 2.Kinosal 3.BU-kultur/ kulturskole/ øvingsrom 4.Storsalen 5.Servering (privat) 6.Integrering i bebyggelse Side7

Videre prosess Dialogmøte 23. februar Frist for innspill til kommunen 21. mars Behandling Levekårsutvalget 19. april Behandling i Formannskapet 20. april Behandling i Kommunestyret 27. april Side8

Kommunens utgangspunkt Side9

Eksempel Side10

Mulige samarbeidsmodeller Kommunen leier privat kulturhus komplett ferdig Kommunen leier i privat bygg/ Ideelt AS for fast inventar og utstyr Privat bygg/ kulturseksjon finansiert av Ideelt AS Side11

Innspill til konsepter Beskriv kort hvilke type konsept dere ønsker å realisere på Jørpeland? (F.eks. hotell, boliger, forretninger, badeland, opplevelsessenter osv) Beskriv kort hvordan kulturaktiviteter (bibliotek, konsert/kinosal, kulturskole, galleri) kan integreres i konseptet deres? Beskriv kort hvordan konseptet kan bidra til å gjøre Jørpeland mer attraktivt som by- og handelssenter og slik bidra til byutvikling? Beskriv hvordan dere ser for dere finansieringen av konseptet, og eventuelt behov for kommunale bidrag som finansiering, arealer og kjøp av tjenester? Side12

Innspill til konsepter Maks 4 siders notater Notatene kan eventuelt presenteres i 1:1 møter mellom kommune og aktørene. Frist for innspill mandag 21. mars Side13

Sammendrag Kommunen ønsker innspill til konsepter på hvordan Kulturhus kan realiseres, i kombinasjon eller som en integrert del i andre bygg på Jørpeland Innspillene til konsepter vil være del av beslutningsgrunnlaget for kommunen om det er realistisk å realisere et Kulturhus Kommunen ber om innspill til konsepter innen mars 21. mars Side14

Felles krav Kulturhus inngår i større utbygging av ”kvartal ” med t.d. næring / kontor/ butikk, leiligheter ev. hotell. Funksjonskrav: –Møteplass på gateplan m. bibliotek, kaffebar m.m. med egen inngang. –Bibliotek og kultursaler må ligge på gateplan –Støy/ lyd: God avstand / full støyisolasjon mellom kultur/ kinosaler, øvingsrom og leiligheter. –Kompetanse på kulturbygg nødvendig i planleggingen. –Spillemidler til regionalt kulturbygg –Krav fast leieavtale i 20 år og kommunal sikkerhet for drift. Side16