Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
UNGDOM OG PSYKISK HELSE
Advertisements

Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
Bevegelse I samlingen snaket vi om bevegelse. Hva tenker barna når vi sier ordet bevegelse? De reiser seg og forklarer at når vi gjør sånn og sånn med.
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
STUA seminar 11. februar 2016 Marianne Jacobsen Veiledning hos MN-studieinfo.
Trond Haukedal AS Hordaland Fylkeskommune - LO - NHO Læreplasskonferansen 2016 Bergen den 11.
SmART oppvekst er - en anerkjennende grunnholdning med fokus på styrker (Appreciative Inquiry - AI) kombinert med systematisk trening på sosial kompetanse.
Livsmot og livsmestring -Kunnskap om sunnhet som grunnlag – Martha Bjelland Bø – Sagavoll folkehøgskole.
SEKSUELLE OVERGREP Utfordringer knyttet til å delta i menighetsfellesskapet Elisabeth Torp kirkeligressurssenter.no.
BUDDHISMEN 4. STØRSTE RELIGION CIRKA 550 MILLIONER.
Bruk av livshistorie til personer med demens Astrid Håland april 2016.
Andre økt: 12 måter å elske bøker på økt er delt inn slik:  Utveksling av erfaringer og tanker gjort siden sist (15 min)  Innledning til dagens.
Velkommen Foreldremøte 3. trinn Regning: Minner om viktigheten av automatisering. Vi har jobbet mye med dette på skolen, men ser likevel at.
 Livssynshumanisme  Jødedommen  Kristendommen  Islam  Hinduismen  Buddhismen.
0 Psykologisk førstehjelp - å snakke vennlig til seg selv og andre Solfrid Raknes, psykologspesialist.
Velkommen til nytt barnehageår på Låven. Satsingsområder på Roligheden gård barnehage- Låven Bygge gode relasjoner barn-barn, barn-voksne Alle skal få.
Kommunalt råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne
En faktor i utvikling av teori om sinnet og sosial kompetanse
Fritid med Bistand V/ Seniorrådgiver Anders Midtsundstad
Engebråten tilbyr følgende valgfag på 8. trinn:
ELEVUNDERSØKELSEN Høsten 2016.
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Ungdom og seksuelle gråsoner
3 STRESSMESTRINGSTIPS FOR LEDERE
En verden av usikkerhet
LES SMARTERE Oversikt Lesemål Les aktivt Oppsummer Repeter
Gang.
Trym Nordstrand Jacobsen
Rekruttering og oppfølging av frivillige
Synlighet og oppslutning
Hvordan samtale om barnas seksuelle utvikling -erfaring fra helsestasjonen og hvordan forebygge at grensene krenkes. Barns seksualitet 0-6 år Sissel Irene.
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
ICDP i det ordinære helsestasjonsprogrammet
Venner & valg Avslutning.
Psykologisk førstehjelp, mellomtrinnet
Venner og valg Film og samtale.
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
(Parent Management Training - Oregon)
Sett inn riktig form av adjektivene, med artikkel hvis nødvendig.
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Kapittel 46 Utviklingssamtale.
Studieverkstedet v/ Grethe Moen Johansen
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Toleransevinduet Lærer forklarer. Snakke om at læring, vennskap og deltakelse får vi bare til når vi er inne i toleransevinduet. Noen har smale, noen har.
Studentmottak - erfaringer og tanker. Sandefjord vgs
Den matematiske samtalen
Misunnelse Har dere vært misunnelig på en ting noen andre hadde noen gang? Fortell om det Hvor i kroppen kjenner du misunnelse? Hvordan kjennes følelsen.
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Oppslutning & Verving Forrige gang, på uke 7 i januar… der var de aller fleste av dere…, jobbet vi også med hvordan være synlige, hvordan vise frem forbundet.
Invitasjon til Helt sjef!
Sinne Film:
Hvordan støtte barn og unge når ALS rammer familien
Denne presentasjonen er ment for ungdom
Vold Hva tenker dere om dette bildet?
SMISO Hamar et selvhjelpssenter for:
Studentmottak - erfaringer og tanker. Sandefjord vgs
GUTTOGJENTE.NO Veiledning om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn guttogjente.no.
Fysisk og psykisk helse
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Jesu budskap og eksempel
«Å være sin egen bestevenn»
FAGFORNYELSEN hva innebærer det -hvordan jobber vi i Færder
FAGFORNYELSEN hva innebærer det -hvordan jobber vi i Færder
Tilflyttingsprosjektet i Nordland 17 og 18 september 2018
Forberedelse til praksis
Innføring for rollen «brannmann»
Utskrift av presentasjonen:

Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!

Som frivillig i Kirkens SOS er du med på å bidra til at andre kan få det bedre med livet sitt. Vi har ikke krav for erfaring eller kompetanse. Våre telefonvakter er vanlige mennesker som bruker av sin livserfaring for å hjelpe andre. Det som kreves er at du er over 20 år, har orden på livet, tid til å bry deg og lyst til å utvikle deg.

Her får du lese hva en sivilingeniørstudent fra bygg- og miljøteknikk forteller om frivillig arbeid i landets største krisetjeneste.

Jeg anbefaler frivillighet i SOS til alle, kanskje særlig til deg som ikke tror dette er noe for deg. Det er så mange mennesker i Norge som så gjerne kunne trengt litt av din fritid. Du lærer mye, du opplever oppturer og nedturer, du blir kjent med mange andre flotte medarbeidere, og du blir kjent med en annen del av deg selv.

Jeg ble selv frivillig i SOS fordi jeg ville gjerne være tilstede for de som ikke har noen å prate med om vanskelige ting. Det å være der for og støtte mennesker, særlig ungdommer som lurer på å ta sitt eget liv, er noe jeg setter stor pris på å få lov til å være en del av.

Arbeidet er lite relevant for mine studier. Men for meg som student er det relevant og viktig å kjenne på at det finnes vanskeligere ting her i verden enn en eksamensperiode. Man mister lett bakkekontakt og blir fort litt selvopptatt som student, men etter å ha vært på vakt hos Kirkens SOS finner jeg fort veien tilbake til den.

Jeg føler at jeg har blitt en mer omsorgsfull og omtenksom person etter å ha jobbet i Kirkens SOS i to år. Jeg tenker mer på følelsene og tankene til de rundt meg. Og tro meg - det gir deg så mye! Prøv et år så skal du se selv. Frivillig i chattetjenesten siden våren 2013

Ønsker du å få relevant praksiserfaring med å snakke med barn, ungdom og voksne som har det vanskelig? Ønsker du å lære om relasjonsbygging gjennom samtalen?

Gjennom frivillig arbeid hos oss kan du skaffe deg en solid attest som inkluderer både teori og praksis fra landets største krisetjeneste på telefon og chat!

Vi tilbyr gratis 40 timers teorikurs med oppstart 27. oktober i Ålesund og 28. oktober i Molde! Praksiserfaring får du ved at du tar 24 vakter (á 4,5 time) og deltar 5 gruppeveiledninger (á 2 timer) i 2016.

Vi har fokus på det som skjer hos mennesket her og nå. Vår oppgave er å se, støtte og styrke de som kontakter oss. Vi er opptatt av å tilby brukere samtaler som er preget av aksept, genuinitet og empati.

Som frivillig hos oss kan du velge mellom å bli frivillig kun på telefon eller både på telefon og chat. Vi fyller ut vaktplanene 2 måneder frem i tid. Vi tar hensyn til vaktønskene ved utarbeidelse av vaktplanen.

Interessert? Klikk her for å lese mer. Der finner du også kursprogram og søknadsskjema.her Du kan også ta kontakt med oss via e-post: