Kidsmonitor tutorials for mobil. Innhold S. 3 Endre tidspunkt for hjemsending S. 10 Endre fast tidspunkt for hjemsending S. 17 Sende melding S. 20 Sjekke.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Internett for nybegynnere
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Uke okt.-30.okt. Uke okt.-30.okt. Ord å forklare: Klokhet/ visdom Ord å forklare: Klokhet/ visdom.
 Klassekontakter  Klassens lærere  Forventninger  Litt om fagene  Kontakt hjem/skole  Klassekasse  Generell info.  Sosiale aktiviteter  Eventuelt.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Plan for 2.klasse Uke – 26. august. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk Tegning 2Norsk MatteEngelsk Samfunnsfag 3 MatteMusikk Filmfestival.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
Opplæringskontorets hjørne Onsdag, 18.november 2015 Opplæringskontorets hjørne Onsdag, 18.november 2015 Vårt kontor er på: Sam Eyde vgs, 4.etasje. Postadresse.
Uke sep-18.sep. Ord å forklare: Modig/tappe r.
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Opplæring i VIP-makkerskap
Velg digital postkasse på Norge.no
Kort innføring i Trio Web
Forestilling halv gruppe.
Kalenderfunksjon Parent- app
LES SMARTERE Oversikt Lesemål Les aktivt Oppsummer Repeter
Registrere spillere i fiks.fotball.no
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID
Overvåking/Oppfølging
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Velkommen til PowerPoint
Opplæring SAP Portalen
Studieverkstedet v/ Grethe Moen Johansen
Lær å logge inn til offentlege tenester med BankID på mobil
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID på mobil
Lær å oppdatere kontaktinformasjonen din i kontaktregisteret
Lær å logge inn til offentlige tjenester med BankID
HVORDAN logge på MY LCI.
Velkommen til Madlamark sfo
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Velkommen til Landås SFO
Praktisk i 1.klasse
Påmelding aktiviteter høsten klassebasen
Gå til – Klikk på «lag konto».
Finn fram på finn.no Søk på finn.no på internett
Søker logger på med pinkode fra mobil eller kodekort.
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Anne Wallace VISEPRESIDENT First Street Brunswick, GA 98052
EpN – pilot på MN Marte Øvstetun Seksjon for digitale tjenester
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Brukermanual Min Idrett
1. Case fra politiet 2. Gjennomgang av app 3. Elevarbeid 4
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Foreldremøte SFO høsten 2019
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
Enkel brukerveiledning
Innføring for rollen «brannmann»
Utskrift av presentasjonen:

Kidsmonitor tutorials for mobil

Innhold S. 3 Endre tidspunkt for hjemsending S. 10 Endre fast tidspunkt for hjemsending S. 17 Sende melding S. 20 Sjekke at meldingen du har sendt er lest S. 28 Registrere barnet til langdagene

Hvordan endre tidspunkt for hjemsending I Kidsmonitor kan du selv legge inn endringer i hjemsending som kun gjelder samme dag Dette er veldig enkelt, og videre får du se hvordan du kan gjøre dette

Steg 1 Trykk på bildet av barnet ditt.

Steg 2 Trykk på den grønne pilen oppe i høyre hjørne.

Steg 2 Trykk der det står «Dagsendring»

Steg 3 Velg tidspunkt Velg om barnet skal hentes eller gå selv Legg til en beskjed om du ønsker Registrer endring

Steg 4 Endringen er nå registrert hos oss. Du trenger ikke å foreta deg noe mer.

Fordeler ved å legge inn endringer selv Når du legger inn endringen selv, unngår du oss som mellomledd Når du selv endrer tidspunktet vet du at vi kommer til å se endringen Du kan selv se om endringen er registrert, og trenger ikke å motta bekreftelse fra oss

Hvordan endre faste tider for hjemsending? Det letteste alternativet for hjemsending, både for oss og dere, er at barnet går hjem til faste tider hver dag. Jeg skal vise deg hvordan du kan sette opp faste tider, eller endre de faste tidene barnet ditt allerede har.

Steg 1 Trykk på bildet av barnet ditt.

Steg 2 Trykk på den grønne pilen oppe i høyre hjørne.

Steg 3 Scroll deg nedover til du finner «Tidsinnstillinger». Trykk på den.

Steg 4 Velg hvilken dag du skal endre tiden på. Husk å endre på alle dager, ikke bare en! Lørdag og søndag kan selvsagt ignoreres…

Steg 5 Les informasjonen Den aktuelle dagen endringene gjelder Denne ignoreres Tidspunktet barnet skal hjem hver mandag Skal barnet hentes eller gå hjem selv? Eventuell beskjed som skal gjelde hver mandag

Steg 6 Viktig å huske på: De endringene som gjøres på denne måten vil gjelde hver eneste uke den aktuelle dagen. Dersom du vil ha faste tidspunkt hele uka, må du gjøre dette for alle fem dagene Det går an å ha forskjellige faste tider hver dag Endringer på denne måten bør gjøres dagen før.

Hvordan sende en melding? Man kan sende en melding til oss som gjelder enten for samme dag, eller for i morgen Sendes disse samme dag som meldingen gjelder må vi ha mottatt dem før klokken Sendes den senere enn det, risikerer du at vi allerede har sett gjennom meldingene for dagen, og det blir ikke registrert

Steg 1 Trykk på bildet av barnet ditt.

Steg 2 Trykk på den grønne pilen oppe i høyre hjørne.

Steg 3 Trykk på den gule boblen ved «send melding».

Steg 4 Velg om meldingen gjelder samme dag eller dagen etter Skriv meldingen Skriv hvem det er fra Trykk «OK», og du har sendt meldingen!

Hvordan sjekke at meldingen er kommet fram? Noen lurer kanskje på om meldingen er lest av oss på SFO. Her skal jeg vise deg hvordan du kan sjekke det. Husk at de vanligvis ikke blir lest før SFO-tiden nærmer seg, så det er lite vits i å sjekke det før SFO-tiden har startet.

Steg 1 Trykk på den lille gule boblen for å komme inn på meldingsloggen.

Steg 2 Her ser du den siste beskjeden. Du kan også scrolle nedover til tidligere beskjeder. Den grønne pilen ved «marker som læst» betyr at vi ikke har lest beskjeden ennå. Du som forelder skal IKKE trykke på den grønne pilen, det er det vi gjør etter at vi har lest og notert ned beskjeden.

Steg 3 Sånn ser det ut etter at vi på SFO har lest beskjeden. Den grønne pilen er borte, og beskjeden er dermed registrert hos oss.

Steg 4 Dersom alle beskjedene er lest, er den gule boblen under barnet sitt navn borte.

Viktig å huske på ved meldinger Når dere sender meldinger til oss må dere gjøre det før samme dag. Etter dette tidspunktet sjekker vi ikke meldingene regelmessig, og du kan risikere at vi ser den for sent.

Hvordan melde barnet på langdager Vi bruker Kidsmonitor til påmelding av langdager, altså dager der skolen er stengt, men SFO er åpen. Dette er enkelt for deg og veldig praktisk for oss. NB: Det er viktig at du besvarer selv om ditt barn skal ha fri hele ferien. Vi trenger å vite dette også! Videre skal du få se hvordan dette gjøres.

Steg 1 Trykk på bildet av barnet ditt.

Steg 2 Her vil du se en liste over langdager i nærmeste fremtid. Det røde krysset viser at dere ikke har svart ja eller nei enda. Trykk på «Les mer» for å gå videre.

Steg 3 Du er nå kommet til teksten som beskriver aktiviteten. Nederst, under teksten, finner du knappen «Meld på» («Tilmeld» på dansk). Trykk på den.

Steg 4 Dette er selve påmeldingssiden. Legg merke til den røde pilen, den viser påmeldingsfristen. Når dette tidspunktet er passert er det for sent å besvare. Den hvite pilen viser at du har valgt «Nei», altså at ditt barn ikke kommer denne dagen. Trykk på ordet «Nei» for å bytte det til «Ja». Den oransje pilen viser at du har mulighet for å skrive en beskjed som gjelde for denne dagen

Steg 5 Besvar alle dagene med enten «Ja» eller «Nei», og eventuelle beskjeder. Her ser dere f.eks at barnet skal på SFO fredag 19/8 og blir hentet av tante. Trykk «Tilmeld» og du har nå registrert ditt barn denne ferien.

Steg 6 Du har nå besvart oss om ditt barn kommer på SFO i disse langdagene. Tusen takk for ditt svar

Ferdig! Er det andre ting du lurer på? Mangler du passord til nett/mobil? Feil i programmet? Send meg en mail på eller bare kom innom kontoret en dag!