Valgkomite sitt forslag Funksjonærmøte 2015 Innstilling levert av valgkomite bestående av: Silje Meskestad Ingunn Våer Tore Flesjø.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Barnevernkonferansen 2013 Union Hotell Geiranger 18
Advertisements

Innvandrerbefolkningen, utvikling
We are all in the same boat together We are all in the same boat together! We have a policy to lessen the differnces between our white collar and.
Kari Jæger Høgskolen i Finnmark.  Utenriksministeren etablerer Nordområdeutvalget for å få råd om hvordan det handlingsrom som følger av utviklingen.
Velkommen til Butikkråd. Bakgrunn •Bakgrunnen for at Coop har valgt å opprette Butikkråd er for å bidra til å øke butikkens lokale konkurransekraft og.
Det første i de neste hundre år Innkommende president Harald Pettersen
Norsk Naturgassforening Stiftet 11. mai i Bergen.
Hvordan går det med fylkesavdelingens- arbeidet med fagkongressen 2013?
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
VALGKOMITEENS ARBEID i KLUBB - KRETS
Rekruttering av tillitsvalgte i landbruket sine organisasjoner Samarbeidsrådet, Sola, Terje Vareberg.
Fusjonsprosessen UiA/HiT Larvik 6. juni 2011 John W. Viflot Høgskolen i Telemark.
Hva betyr festivalen lokalt og regionalt? Camilla Brattland februar 2007.
Elevråd er makt Elevrådet er elevenes viktigste organ i skoledemokratiet Elevene har tillit til tillitselevene Tillitselevene fremmer elevenes interesser.
Alternative ledelsesformer ved HIN Per J. Nicklasson.
NOVAGate Erfaringer med flere samarbeidspartnere i å bygge opp en felles nordisk emneportal. Av Lisbeth Eriksen Norges.
<Sted>, <Anledning>
,. Om meg selv Stilling/verv: Arbeidsoppgaver: Utdanning/bakgrunn:
Nasjonalt nettverk for læring og mestring innen feltet psykisk helse og rus Sigrid Bøthun, prosjektleder Oslo, 21. september 2011.
Bakgrunn, mandat, oppgaver Oppstartsmøte Universitetsdirektør Tor A, Aagedal Råd for samarbeid med arbeidslivet.
Leverandørnett Ormen Lange
PLOG en forskningsaktivitet i BiN, P2005 Produksjon og LOGistikk i nettverk Fokus: Parallelle produksjonsnettverk Integrerte verdikjeder.
”En likestilt barnehage” -
Oppgave- og rolledeling mellom instituttleder og kontorsjef Sett i en instituttleders perspektiv (Jarl Giske, BIO)
Fakultetets styringsmodell Innspill fra instituttrådslederne v/ Bjørn Grung og Kjetil Ullaland.
NORDPLUS NABO. Hva er Nordplus Nabo Et program som skal stimulere til oppbygging av langsiktig og forpliktende nettverkssamarbeid mellom Norden og Baltikum.
Distriktspresident Charlotte Ruste.  Verden: Ca medlemmer fordelt på nesten 7800 klubber i 164 land.  Norge: Ca. 200 medlemmer fordelt på 15.
LaH Akershus Rapport 2014 Aktiviteten tar utgangspunkt i landsmøtevedtak, LaHs målsettinger og egen virksomhetsplan.
Styreseminar.
Virkemidler for regional FoU og innovasjon VRI – 2007 – 2017 Seminar om kultur/opplevelsesnæringer og FoU 17. april 2007 Tindved Kulturhage, Verdal.
Folkehelseplan (kommunedelplan) for Aurskog-Høland kommune
TITLE STERKE KLUBBER: VÅR UTFORDRING PETS D2250 – Førde ARC Fred Schwabe-Hansen.
Arbeid i valgkomite og nominasjonskomite på fylkesplan i Sp
FORSLAG OMORGANISERING. Forslaget Hovedpoeng: Sagene IF omorganiseres til kun å ha et styre.
Østfold Bygdekvinnelag Styrekurs 2015
Statssekretær Åge Rosnes: Hvordan bidra til økt privat finansiering av forskning – myndighetenes politikk og virkemidler.
Kulturens rolle i utvikling av attraktive samfunn frå eit næringsperspektiv. Ola M. Løkholm, direktør i Harstad Kulturhus as.
Kunnskap for en bedre verden Sommerjobb 2015 ? Tore Hoven Studieprogramleder bygg- og miljøteknikk.
Etisk refleksjon.  Porsgrunn deltok i 1. pulje i KS sin satsing «Sammen om etisk kompetanseheving»  Prosjektleder i 20% stilling i prosjektperioden.
Styrets evalueringsrapport INNHOLD Side 3: Hilsen fra styret Side 4: Årets gruppeledere Side 5: Verdt å huske fra 2015 Side 8: Programmering 2015.
1 NTNUs mentorprogram for kvinnelige stipendiater Svandís Benediktsdóttir Likestillingsrådgiver Organisasjonsavdelingen NTNU NHH Bergen, 13. juni 2005.
Medlemsutvikling Målsetning: 6-8 nye medlemmer. Medlemsutvikling Fokus:  Flere damer  Yrkesaktive.
Forskning for framtiden Forskningspolitisk debatt Jan I. Haaland, styreleder UHR.
Hva er de viktigste utfordringene for en rektor? Rektor Sigmund Grønmo UHRs rektorskole 24. september 2007.
Valgkomitèens nøtt; riktig styreprofil. Anne Kathrine Slungård Markedsdirektør Entra Eiendom Leder Bedriftsforsamling og valgkomitè Statoil.
Velkommen til. Rosing Årets toppleder 2014 Prisen deles ut til en toppleder som har utmerket seg mht. å anvende IT i egen virksomhet. Kandidaten skal.
KULTURTANKEN Visjon, verdier og målsettinger
LaH Akershus Rapport 2014 Aktiviteten tar utgangspunkt i landsmøtevedtak, LaHs målsettinger og egen virksomhetsplan.
Retningslinjer for seksjonene
Informasjon Eldrerådet
Årsmøte Grafisk bransjeforening Øst, 2017
Siste nytt fra NUFHO (Nasjonalt utvalg fagskoleutdanning i helse- og oppvekstfag) Aud Larsen leder.
Dagsorden for generalforsamling i Modum, Sigdal og Krødsherad Gjensidige Brannkasse 26. april 2017 kl.18.00, Tyrifjord Hotell, Vikersund 1. Godkjenning.
Bakgrunn Fylkesinndelingen for Oslo og Akershus står i veien for utvikling av en mer funksjonsdyktig hovedstadsregion Etter 40 år med forsøk på å lande.
Pål Vegar Storeheier Forskningsdirektør, dr.scient.
Digital kunst, kultur og kommunikasjon Arbeidskrav 2b, Hioa høst 2016 WORKSHOP: FOTOGRAFI I SOSIALE MEDIER Elisabeth og Anne Gro.
«En selvstendig og nyskapende kommunesektor»
2. INNLEDNING   Mesta ble etablert i 2003 da den tidligere produksjonsavdelingen i Statens vegvesen ble skilt ut som et konkurranseutsatt aksjeselskap.
En selvstendig, selveid og ideell medlemsforening.
Naturopplevelser for livet
Tilbakemeldinger fra deltakere på
Årsberetning 2017 Sak: 02/17 Årsberetning 2017
Medlemskap og klubbutvikling i D 2310 v/ Bjørg Månum Andersson,PDG
2. INNLEDNING   Mesta ble etablert i 2003 da den tidligere produksjonsavdelingen i Statens vegvesen ble skilt ut som et konkurranseutsatt aksjeselskap.
Veien inn i ledelse ER LEDELSE NOE FOR DEG? ER DU DEN VI SER ETTER?
Valget 2018 Valgkomite: Halfdan Wiik, Ola Dimmen, Elisabeth Tveter Briseid «Foreningens arbeid ledes av et landsstyre på 8 – 10 personer. Landsstyremedlemmer.
Medlemskap og klubbutvikling i D 2310 v/ Bjørg Månum Andersson,PDG
Valgkomiteens forslag til GTI styret for 2019 er som følger:
Dialogmøte Regional ordning kompetanseheving barnehage
Utskrift av presentasjonen:

Valgkomite sitt forslag Funksjonærmøte 2015 Innstilling levert av valgkomite bestående av: Silje Meskestad Ingunn Våer Tore Flesjø

Arbeidet i valgkomite Valgkomiteen i Stiftelsen Kongsberg Jazzfestival har over det siste halvåret hatt samtaler med medlemmer av styret, programkomiteen, festival-funksjonærer og festivalens daglige ledelse. I tillegg har komiteens medlemmer deltatt aktivt observerende under årets festival. Samlet sett har dette gitt et klart inntrykk av at de valgte organene har fungert meget godt i perioden. Det er blitt utviklet et åpent og tillitsfullt samarbeide, hvor en har bygget på aktuelle strategiplaner som har munnet ut i en solid gjennomføring av en svært vellykket festival i Med dette som bakgrunn mener valgkomiteen at det i år ikke er nødvendig med store utskiftninger hverken i styre eller i programkomite. Dette vil derfor prege framlegget til valg på årets funksjonærmøte.

Styret i Stiftelsen Kongsberg Jazzfestival STYRELEDER Jan- Olav Styrvold Periode PÅ VALG: Juel H Rye Wivi- Ann Bamrud Anne Toril Kasin Svein Skarheim Katrine Smemo Granlund Joar Bølstad Lars Kurverud (vara) Solveig Skår (vara)

Solveig Skår Solveig (Sol) Skår er opptatt av formidling med spesiell vekt på visuelle elementer. Hun burde med sin teoretiske kunnskap og sin operative erfaring fra festival, scene, seminar, broadcasting, og ikke minst entusiasme også for musikkfeltet, kunne bringe aktuelle synspunkter inn i styret. Solveig «Sol» Skår har bred erfaring fra kunst, kultur og medieområdet. De siste årene som kvelds og gjesteansvarlig ved Nasjonal jazzscene - Victoria. I perioden 2011 til 2014 arbeidet hun som daglig leder i Radio Nova samtidig som hun hadde produsent-oppgaver i Galleri Podium, alt med basis i Oslo. Hun har deltatt aktivt som frivillig i Oslo jazzfestival. I dag deltar hun aktivt i forskjellige prosjekter på kulturfeltet. Solveig Skår har studert media og kunsthistorie ved Universitetet i Bergen (UiB), Museumsformidling ved Høgskolen i Ålesund, Prosjektledelse Kultur ved NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) og ytterligere Museums- utstillingsteknikk og formidling ved Høgskolen i Oslo Akershus (HiOA)

Programkomiteen Leder Tor Dalaker Lund Ragnhild Menes Ann Iren Ødeby Ståle Liavik Solberg

Valgkomiteen vil tillate seg å peke på at det er viktig for festivalen som helhet, og dens styrende organers arbeide, at en arbeider langsiktig med rekruttering og utvikling av tillitsvalgte. Det er et arbeide som bør foregå parallelt med at en sikrer kvalitativ operativ drift. Og at dette reflekteres i styre- og komite-sammensetningene framover. Et annet felt som bør ha oppmerksomhet framover er det tekniske og det visuelle under festivalen. Det kan være at man i tiden som kommer også burde styrke for eksempel styret med ny kunnskap på dette feltet. Ikke minst i lys festivalmarkedets utvikling og den økt konkurransen, bør alle i festivalorganisasjonen og framtidige valgkomiteer være dette bevisst. Tanker fra årest valgkomite

Valgkomite Silje Meskestad Odd B Bjørkgård Ingunn Hagen Våer Ny i valgkomitee: Odd Bjørkgård Odd Bjørkgård er aktiv funksjonær i salgsgruppa, og har vært funksjonær i over 40 år. Han har også hatt flere verv i Kongsberg Jazzfestival, blant annet som styreleder. Valgkomiteen mener at Odd vil bidra i arbeidet i valgkomiteen, og at hans nettverk og kjennskap til festivalen vil være en styrke i valgkomiteen og Kongsberg Jazzfestival.