Resultater pasienttilfredshet Habilitering Barn og Unge Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr 30.11.2013.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Løpende måling av pasienttilfredshet ved Psykiatrisk Divisjon, Stavanger Universitetssjukehus, 2013   Alle pasienter som har gått i poliklinisk behandling,
Advertisements

Kommunalt omdømme – beslutningstaker Nordmøre (ORKíde) November 2010.
Hva ønsker medlemmene ifm det nye regjeringskvartalet? Undersøkelse blant jurister ansatt i departementene, mai 2014.
Evaluering av fire spesialiserte korttidsenheter Elektronisk spørreskjemaundersøkelse til ledere av 10 bestillerkontor i Oslo og 4 tjenestekontor på nedre.
Opplevd kvalitet og målt kvalitet: Brukerundersøkelser: Målgruppe: - brukere av hjemmetjenesten (18 indikatorer) - beboere på inst. (24.
”Jeg reiser smart”-kampanjen 26. april – 12. juni 2010
Trivselsleder AS © 2011 Brukerundersøkelse aV Trivselsprogrammet mars 2011 (utdrag)
Behandlingsutfall og pasienttilfredshet – pågående studier ved Trondheimsklinikken Ålesund Katrin Øien Forskningskoordinator
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan.
Helse og trivsel U-skole Psykisk helse, subjektiv livskvalitet og helseatferd.
Tilfredshetsundersøkelen 2009 Campusstudenter. REDIGERES I TOPP-/BUNNTEKST Tilfredshetsundersøkelsen spørsmål delt inn i fire tema:  Faglige.
IPT - Telemark Kartleggingsprosjekt IPT Paul Alfsen Njål Myrseth.
Prosjektstyringssystemer i universitets- og høgskolesektoren
Samhandling Tilbudet til barn og unge Seksjon for habilitering v/ seksjonsleiar Solveig Glærum.
Budsjettdrøfting i bystyrekomite for oppvekst og utdanning 12. oktober.
Barn som pårørende.
Bakgrunn Det er tredje gangen MMI har gjennomført undersøkelsen i Hamar kommune. Undersøkelsen er nå noe forkortet. I hovedsak lik tidligere års. MMI.
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
Fysisk aktivitet og psykisk helse
Hvilken framtid har hagesaken: En spørreundersøkelse Ole-Johnny Nilsen og Per Espen Jahren, Hageselskapet Østfold HAGESELSKAPET ØSTFOLD.
Brukerundersøkelse gjennomført for Bergen kommune Foresattes tilfredshet med kommunens barnehager © TNS Gallup – Politikk & samfunn Avdelingsleder.
Pasienttilfredshetsundersøkelse i HAVO
Fagsamling Prosjekt barn og unge i Hedmark
Nasjonalt utviklingsprosjekt: UHR – SAK-midler Kompetansegruppe – erfaring Forskergruppe – forskning Referansegruppe – ressurspersoner.
Program 08:30 Velkommen 08: :05Gjennomgang av resultater og funn Direktør Hans Christian Holte, Difi 09: :15Innbyggerundersøkelsen – Et viktig.
BARNAS BARNEVERN 2020.
Studiebarometeret 2014 Resultater, metodikk og anvendelse Helge Sigurd Hansen 17.mars 2015.
Er det godt for barn å vokse opp i Sigdal? Hva kan kommunen bidra med for at det skal bli enda bedre?
Presentasjon 10. nasjonale konferanse om inkluderende læringsmiljø, Trondheim 21. oktober 2015 Truls Nedregård avdelingsleder, TNS Gallup.
Undersøkelse om bruk av proteinshaker og proteinpulver blant barn og unge Gjennomført november 2015.
Sør-Trøndelag politidistrikt Anders Malm Politibetjent / Team Spaning Sør-Trøndelag politidistrikt.
Oslo kommune Utdanningsetaten Brukerundersøkelse for Aktivitetsskolen 2015/ 2016 Fakta om undersøkelsen -Undersøkelsen ble holdt høsten 2015 på Bestilling.
Kvalitetskonferansen 5.nov Prosjekt i Forbetringsprogrammet SLUTTRAPPORT «Behandlingslinjeprosjektet» Psykisk helsevern for barn og unge.
Om presentasjonen Presentasjonen er bygget opp på følgende måte: Lysbilde 2-4: Om Kultur for læring. Vi mener det er vesentlig å ta med dette for å si.
Brukerundersøkelse i barnehage Rælingen kommune Februar-mars 2016 Overordnet rapport for Petrine barnehage.
Brukerundersøkelse Det flerspråklige bibliotek. Om undersøkelsen Undersøkelsen er gjennomført på web i perioden 19. oktober – 8. november Sendt ut til.
NAV Vennesla Etablert 19 desember ble det klare retningslinjer fra politisk hold at vårt store satsningsområdet var unge voksne. Nav Vennesla.
ÅSTVEIT HELSESENTER LIKEVERDIGE HELSETJENESTER INNEN HABILITERING OG REHABILITERING TIL PASIENTER MED INNVANDRER BAKGRUNN TONE O. KALLEKLEIV,
BRUKERUNDERSØKELSE I BARNEHAGEN INFORMASJON TIL STYRERE DATAINNSAMLING I denne presentasjonen finner du viktig informasjon om hvordan du kan bidra til.
FORUM FOR NATUR OG FRILUFTSLIV AKTIV LEIR Aktiv Leir - En vei til rekruttering og inkludering.
Innledning Denne presentasjonen inneholder relevante tall for bruk av tvang innen psykisk helsevern i Helse Sør- Øst både samlet og fra de enkelte helseforetak/sykehus.
BRUKERUNDERSØKELSENE 2015 Det er viktig å minne om at resultatene fra brukerundersøkelsene ikke gir oss den fulle og hele sannheten om kvaliteten på tjenestene.
3.14 X AXIS 6.65 BASE MARGIN 5.95 TOP MARGIN 4.52 CHART TOP LEFT MARGIN RIGHT MARGIN Legevakt Legevakt Innbyggerundersøkelsen 2013 Brukerdel.
Kjennskap til etablering av «Innbyggerservice» og inntrykk av informasjon fra kommunen generelt Bergen omnibus Januar 2017.
Utvalgte resultater for SVGS
Er det godt for barn å vokse opp i Sigdal?
Brukerrådet Akuttpsykiatrisk seksjon – Oslo Universitetssykehus
Løpende måling av pasienttilfredshet ved Psykiatrisk Divisjon, Stavanger Universitetssjukehus, 2016   Alle pasienter som har gått i poliklinisk behandling,
Komité for teknikk, kultur og fritid
Utvalgte resultater for SVGS
En kartleggingsstudie
94 svar fra 9 ulike verksted Svarprosent på 31 %
Følgeevaluering av Innherred Samkommune
Vi vil – og vi får det faktisk til!
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
Tidlig oppdagelse av forverret tilstand
Mobbing og psykisk helse (Ungdomstrinnet)
Bruker- og pårørendeundersøkelsen 2018
Barn som pårørende Tilbud til barn som pårørende
Enhet for sorgstøtte finner du i inngang 9 (Basecamp), i 1. etasje
Bristol Rheuatiod Arthritis Fatigue scale
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
Studiebarometeret: Si hva du mener om studieprogrammet ditt!
Når ansatte i velferdstjenestene blir slått, hetsa og tråkka på – hvem tar ansvaret? Inger Marie Hagen.
Studiebarometeret 2019 Den nasjonale undersøkelsen av studentenes oppfatning om kvalitet i utdanningen.
Utskrift av presentasjonen:

Resultater pasienttilfredshet Habilitering Barn og Unge Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Om undersøkelsen for Habilitering VHSS har siden 2012 benyttet en omarbeidet versjon av Kunnskapssenterets spørreskjema for systematisk måling av pasienterfaringer og pasienttilfredshet. For Habilitering fylles spørreskjemaet ut av barnets ledsager – i samarbeid med barnet Kunnskapssenterets skjema er det eneste validerte skjema av denne typen for bruk innen rehabilitering – men er først og fremst rettet mot voksne Spørreskjemaet fylles i hovedsak ut direkte på PC ifm utskrivelse fra opphold ved VHSS – Pasienter får også tilbud om å fylle ut skjema på papir hvis de ønsker dette – Spørreskjemaet består av til sammen 33 spørsmål - og det er gitt anledning til å tilføye nye / andre spørsmål for lokal tilpasning VHSS har valgt ut deler av undersøkelsen for tettere overvåkning VHSS benytter resultatene som grunnlag for forbedringsarbeid og prioritering av satsningsområder ifm driften av institusjonen Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Vårt mål er at 80 % av de som har vært til opphold svarer på undersøkelsen Hittil i år (2013) er det 54,2 % som har svart på undersøkelsen I alt har 252 foreldre / barn svart på undersøkelsen siden 2012 For oktober 2013 er det levert flere svarskjema enn det har vært pasienter (ledsagerbytte) Svarprosent Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Fornøydhet Vårt mål er at 80 % av de som har vært til opphold skal være ganske fornøyd eller svært fornøyd med tilbudet de har mottatt Hittil i år (2013) er 9 av 10 ganske eller svært godt fornøyd med tilbudet barnet har fått ved VHSS Sum alle svar sier at 91,7 % er ganske eller svært fornøyd med tilbudet Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Fornøydhet ledsager / foresatt Nær 9 av 10 ledsagere er hittil i år ganske eller svært fornøyd med de er blitt behandlet som ledsager / foresatt ved VHSS Foreldre og ledsagere er viktige for den videre oppfølgingen av barnet etter opphold. Det er derfor svært viktig for å få tilbakemeldinger om deres opplevelse Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Utbytte Vårt mål er at 80 % av de som har vært til opphold skal ha stort eller svært stort utbytte av rehabiliteringsopplegget Hittil i år har 86,9 % svart at de har hatt stort eller svært stort utbytte av rehabiliterings- opplegget ved VHSS Dette er stor fremgang siden 2010 hvor andelen var 68 % Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Utbytte i forhold til For dette spørsmålet er det ikke satt interne målsettinger, men grafen viser at barn synes å ha størst utbytte knyttet til både fysisk og psykisk helse. 6 av 10 opplever også godt utbyttet ift sitt sosiale nettverk. Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Andre forhold ved institusjonen Utviklingen knyttet til disse spørsmålene overvåkes med tanke på hvilke prioriteringer VHSS bør gjøre på ulike områder Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Vurdering Svarprosenten for undersøkelsen på barn er hittil i år og totalt sett noe lav. For august 2013 ses en klar forbedring i svarprosent til 84,6 %, mens det i oktober er levert flere skjema enn det har vært pasienter (ledsagerbytte). Ved utvikling av eget skjema for ungdom / unge voksne tror vi at flere kan nås og at resultatene blir mer dekkende for virksomheten Blant de som svarer på undersøkelsen ser vi at det jevnt over er svært gode tilbakemeldinger fra ledsagere/foresatte – noe som viser at Valnesfjord Helsesportssenter leverer tjenester av svært god kvalitet! Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr

Adresse til Kunnskapssenteret: – kjemabanken/Andre+tjenester,+andre+m%C3%A5l grupper/Voksne,+rehabiliteringsinstitusjoner.+Bok m%C3%A5l,+Lokal cms kjemabanken/Andre+tjenester,+andre+m%C3%A5l grupper/Voksne,+rehabiliteringsinstitusjoner.+Bok m%C3%A5l,+Lokal cms Habilitering Barn og Unge - oppdatert pr