Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fra tegning til fortelling
Advertisements

Livet i sjøen - Fjæra - Fisk - Gøy på Fedje
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Turene i November har gått til:
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Tekst, språk og kommunikasjon
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Evaluering av november på Blå avdeling:
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
LISBET BERGEN KUL på Kringlebotn
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Sammensatte tekster ?.
Uke 25 og juni. TILTIL TIRSDAGTIRSDAG Norsk: Les 15 minutt i ei god bok. Matte: Engelsk: ONSDAGONSDAG Norsk: Les 15 minutt i ei god bok. Matte:
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai.
DAGBOK FOR VAULEN LEGO TEAM OG VAULEN TEKNO TEAM !!!
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Desember.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Juniortroll Tur til Moseskogen
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Sommerbrev, juni, juli og august
Hva har vi gjort i oktober?
Museklubb onsdag 6.februar 2013.
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Månedsbrev for januar og februar
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
BARNEHAGEDAGEN 12. MARS «Jeg lurer på……..»
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
AKTIVITETSUKER Juni og juli
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august

Tema Denne månedens tema har vært Livet i fjæra og vann Vi har lekt masse med vann ute i barnehagen. I sølepytter, i båtbassenget som er på bildet her, i baljer, fra takrenner og i fjæra. Barna har også badet og kost seg i badebasseng Vi har gått på tur å sett på fisk, krabber, små og store båter, og fontener Vi har lest bok om vann og sunget sanger om vann Vann er gøy

Temabok «Nora elsker regn. I dag vil hun plaske i sølepytter. Men så blir hun klissvåt. Det synes ikke pappa er en god idé, så da får Nora på seg regntøy. Hun lager et skikkelig regnværsorkester, og blir klissvåt igjen. Da gir pappa henne en paraply, og den kan brukes til mye fint» Barna syntes det var morsomt hver gang pappaen til Nora ble redd for at Nora skulle bli klissvåt. Det ordet bar blitt mye brukt i det siste

Favorittbøkene Selv om boken om Nora var veldig kjekk og lese, var nok bøkene om Tramp og Line de store favorittene. Spesielt bøkene om Monsteret og Sparkesykkelen Fine bilder og farger, enkel historie og lite tekst gjor at barna husket historiene fort og begynte tidlig å lese bildene selv og for hverandre. Kan absolutt anbefale å låne de på biblioteket!

Turer Denne måneden har vi hatt fokus på vann får vi har gått på tur. Vi har gått ned til sjøen og sett i fjæra, lekt i båten på Rosenli lekeplass, og dratt på tur til byen der vi så på fiskene i akvariumet på Magasin Blaa, fant fontener med vann i, og så på de stooore cruiseskipene som var i vågen Vi har også lett etter bær på tur og kost oss med bringebær, blåbær, rips og kirsebær. Barna har blitt ekstremt glade i bær! Og ingenting er bedre enn det

Månedene som kommer I august kommer vi til å fortsette med dette temaet fram til de nye barna kommer den 16 august I august og september kommer vi til å ha full fokus på tilvenning og at de nye barna skal bli trygge på oss og barnehagen Vi kommer til å ha «Meg selv» som tema og la barna bli kjent med sansene sine gjennom formingsaktiviteter, sang og temasamling