Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? 26.02.16 Telefon Maurtuå : 51913228 Mobil tlf: 907 79 976 Telefon.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Advertisements

MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
Triade teater - Dans, rytme & bevegelse
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Observasjonstema: Glede av hverandre. Denne gangen har vi valgt å lage en power point presentasjon, vi håper dette gir dere enda bedre mulighet til å se.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
Velkommen til nytt barnehageår på Låven. Satsingsområder på Roligheden gård barnehage- Låven Bygge gode relasjoner barn-barn, barn-voksne Alle skal få.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
På Hvitveis har vi dette barnehageåret fokus på «hvordan få boken inn i leken». I vårt arbeid med dette har vi vagt å ha ukas lesehest og hjertebarn. Hvert.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
NOVEMBER UKE MANDAG (Varmmat) TIRSDAG (matboks) ONSDAG (smørelunsj)
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Årshjul rødbasen
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
LYKKE TIL MAT I BARNEHAGEN.
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Anita forteller (FORSIDE) om søndagsskolen og de sinte mennene.
Hva har vi gjort i november?
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Velkommen – presentasjon av deg selv
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
VI ØNSKER STORE OG SMÅ EN RIKTIG GOD HELG!! 
Barnehagenorsk Samling 14
Foreldremøte Maurtua.
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
HER ER DET KORET SOM UNDERHOLDER
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade Sjekk nettsidene til AVDELINGEN. Der legger vi ut månedrapporter, bilder og annen informasjon. TUR Vi går på tur 1 gang i uken, vi tilpasser turen etter været og barnegruppen Da var februar måned over, vi beveger oss inn i mars og lysere tider. Det har skjedd masse på avdelingen denne måneden, vi har kommet godt i gang med prosjektet Triade konsert, der vi har hatt musikksamlinger og formingsaktiviteter knyttet til dette. Vi gleder oss masse til avslutningen av prosjektet på Byfjordscene 1 Mars Barna på avdelingen har vist stort engasjement og glede over fugler, derfor bestemte vi oss for å gå en tur ned til byen for å se på alle de ulike fuglene som er der og mate dem med brød. Vi har også hengt opp egenkomponert fuglemat i barnehagen, her håper vi på å se noen små fugler Denne måneden feiret vi Mikkel sin 3 års bursdag! Mikkel hadde med seg en sjokoladekake som var formet som en bil, denne satte vi frem slik at alle barna kunne se den før vi smakte på den! I samlingen har vi fokusert mye på Lille Petter Edderkopp, men inn i mellom får vi en liten Yoga stund ledet av Helen, dette synes barna er veldig kjekt og morsomt. I vinterferien var vi sammen med blåbærtuå og hadde mange kjekke felles måltider, taco var en stor hit hos alle barna !! Vi tok en tur ned til Ajax parken, her var det masse nytt å leke med. Flere av barna gikk opp på bruen og lekte bukkene bruse, noen barn fra blåbærtuå fylte inn rollen som Troll Etter mye lek og moro gikk vi for å spise inne på Kulturhuset Vi har også studentene Polina og Karoline som skal være sammen med oss frem til 18 mars De har tatt med noen kjekke fuglefigurer som lager lyd når du klemmer på de, disse er super populære hos barna MÅLTID På avdelingen spiser de godt til smøremåtidene. Her velger de selv hva slags pålegg de vil ha på, det mest populære er fiskepudding, baconost og middagsservelat. MÅLTID På avdelingen spiser de godt til smøremåtidene. Her velger de selv hva slags pålegg de vil ha på, det mest populære er fiskepudding, baconost og middagsservelat.

Side FAG HVA SKJER I MARS? Bevegelse Vi går på tur en gang i uken, da de får bevege seg utenfor barnehagens område. Barna har fysisk lek ute ved å bevege seg på forskjellige typer underlag. Det er mye bevegelse i leken hos de små. Inne bruker vi rommet med putene, rutsjebanene og tunnelen, hvor barna får beveget seg veldig mye. Bevegelse går igjen i hele hverdagen hos de små. Små barn er veldig grovmotoriskaktive. Så vi passer på å innby til aktiv lek. Gjennom kroppslig aktivitet lærer barna seg selv å kjenne. Det må legges til rette for at barna skal få bruke kroppen sin. Å bevege seg selv og teste sine egne grenser fryder barna. Det er viktig at barna får brukt kroppen sin variert i løpet av en dag. Veldig viktig at barna får muligheter til å bevege seg ute og inne. De utvikler en rom- sans gjennom å ha et høyt aktivitetsnivå. Klatre opp og ned fra stoler, løpe frem og tilbake og krabbe under bordet, viktig for å utvikle orienteringssansen i forhold til rommet. Stavanger, Stavanger kjekkeste by på jord. Stavanger, stavanger der vil eg alltid bo Der e me kje krye av noge og derfor så fjåge Så eg e glad at eg kan bo i Stavanger i fred og ro Husk å alltid ha minst 2 ekstra sett med klær i barnehagen. Sjekk at dress, regntøy og skotøy er riktig størrelse og passer års tiden HUSK VARMERE KLÆR!! 1. Mars. -Triadekonsert på Byfjordscene 2. Mars - Miljødag 9. Mars - Vårfrokost – Invitasjon kommer senere 15. Mars - Egg koking i sabbadalen 17. Mars - Høne Vera i Smietunet 18. Mars - Fellessamling 23. Mars - Barnehagen holder åpent: Mars - Planleggingsdag – Barnehagen er STENGT 15.3 Lotta blir 2 år 25.3 Hedvig 2 år 15.3 Lotta blir 2 år 25.3 Hedvig 2 år Til alle på Maurtuå Jeg har lyst til å bruke denne anledningen til å takke for at jeg har fått muligheten til å blir kjent med dere alle, både foreldre, voksne og alle de herlige barna Kommer til å savne dere alle sammen kjempe masse, det er med tungt hjerte at jeg slutter her i Veden. Min siste dag i barnehagen er fredag 18/3, gruer meg masse til denne dagen kommer. Selv om jeg gleder meg til nye utfordringer som Pedagogisk leder i Vålandshaugen barnehage, så kan ikke det erstatte de herlige barna her i Veden som jeg har blitt så utrolig glad i! Hver dag gir de meg glede, gode klemmer, latter og inspirasjon til å utvikle meg videre. Jeg håper på å besøke dere etter jeg har sluttet Mange gode klemmer fra May Lill

ØYEBLIKK FRA FEBRUAR