Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Advertisements

Sammensatte tekster ?.
MÅL: Norsk: Lære 2 fellessanger HELT utenat. Matte: Kunne sette opp addisjonsstykker og regne ut. Lære gangen. Engelsk: Gjøre god innsats på kapittelprøve.
Velkommen til foreldremøte høsten Overgang fra felles del til avdelingsvis……  Vi går gjennom stokken  Viser konkretene som støtter hverdagens.
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
Her kommer litt om det vi har gjort på i juni og juli, og hva vi skal gjøre i august.
Tallinja Audun Merete Veronika. En kort beskrivelse; Målet er å få en større forståelse for tall og tallinja, å kunne plassere hele tal, negative og positive,
Kapittel 1 Læring og undervisning i sosialkunnskap.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
UKEPLAN FOR 4. KLASSE UKE 8 og 9 22.febr. – 4.mars Bitten og Bjarnes konkurranse Hvor i klasserommet er dette bildet tatt? «Eg tror eg vett, kor bildet.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Hva har vi gjort i August? - Vi har blitt kjent med de barna og voksne som har begynt på Regnbuen. - Vi har gått tur og sett hvor alle barna på Regnbuen.
1. runde Bli enig om hvem som starter. Den første som starter MÅ begynne FØRSTE ORD på A. Når dere hører denne lyden…. er det nestemann sin tur til å.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra januar til juni.
LÆRINGSSTRATEGIER Holte skole, 9. trinn 2016/17.
Bruk av livshistorie til personer med demens Astrid Håland april 2016.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE TORSDAG 22. SEPTEMBER 2016.
Velkommen til nytt barnehageår på Låven. Satsingsområder på Roligheden gård barnehage- Låven Bygge gode relasjoner barn-barn, barn-voksne Alle skal få.
Norskfaget i 1. klasse.
Engebråten tilbyr følgende valgfag på 8. trinn:
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Til deg som skal holde denne presentasjonen: I 2017 markerer kirkene i Norge at det er 500 år siden reformasjonen, og de har valgt Fasteaksjonen som sitt.
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januarbrev Då var Januar over.
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Å leve med assistanse Denne bolken holdes av noen som selv lever med assistent i parforholdet. Ca 1time brukes på dette. Veldig fint med dialog mellom.
Selvbilde Start med å forklare begrepet selvbilde. Les gjerne opp fra teksten i kursmateriellet om hva den amerikanske psykologen Wigfield fant ut i studie.
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
DESEMBER November Desember
LYKKE TIL MAT I BARNEHAGEN.
En gang skal det bli min tur
Mot Lærer forteller om Lars Monsen, om turer tvers over Canada o.l. Er dette modige handlinger? På hvilken måte? Kunne du tenke deg et slikt mot?
Hva har vi gjort i november?
Toleransevinduet Lærer forklarer. Snakke om at læring, vennskap og deltakelse får vi bare til når vi er inne i toleransevinduet. Noen har smale, noen har.
Bruk av muntlig i fremmedspråk- klasserommet
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Velkommen til førskoledager HASLE SKOLE på Brynseng
Sinne Kraivalee Arnesveen.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Être et avoir / Å være og ha
Praktisk i 1.klasse
Kapittel 23 Årstidene.
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Hvordan lese klassetimeplanen?
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Foreldremøte 7. mars Konfirmant 2019.
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 7.
Bruk av muntlig i fremmedspråk- klasserommet
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Aktiv lytting gjennom fem steg.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Hvordan lærer vi best? Kurs 4
Bruk av muntlig i fremmedspråk klasserommet
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
Månedsbrev Oktober Småtroll Husk Månedens mål Isak 26. Oktober
Base 2 sine kurs på Aks Uke og 46.
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai

Tema Vi fortsatte boka om larven Aldrimett som bokstavelig talt spiser seg gjennom ukedager, epler, plommer, jordbær og faktisk også sidene i boka, inntil den en dag er blitt helt mett og blir en sommerfugl Barna husker godt hva som skjer i boka, peker og forteller hva de ulike tingene heter. Vi hører også at de har blitt skikkelig gode til å telle. Vi teller alt mulig, alt fra de ulik frukt i boka til småstein ute.

Vi leser bilder! Vi har også lest bilder i boka om Bø og Bø som blir våte. Når vi leser bilder leser vi ikke selve teksten, men undrer oss over bildene sammen med barna. Vi stiller åpne spørsmål som skaper dialog og lar barna selv tolke historien selv. Det er fasinerende å se hvilke detaljer barna legger merke til

Forming Her er noen flotte larver som noen av barna laget sammen med Solveig og brukt i temasamlingen Er gøy å se hvor individuelle tingene som barna lager blir! De andre barna har laget larver av håndavtrykk

Turer Vi elsker å gå på tur! På dette bildet koser vi oss i skogen bak Rosendal sykehjem. Trær som har veltet og røtter vi kan kryke inni og under er kjempespennende Å gå i utfordrende terreng er bra for barnas grovmotoriske utvikling, og da er en tur i skogen perfekt! Barna fyker opp bakken der nå i forhold til de første turene vi hadde dit

Måneden som kommer Lese Om Billy Bie som maler skolen Vi kommer også til å fokusere på vårtegn når vi er ute på tur Øve på 17.mai sanger og sanger om våren Lage blomster Markere nasjonaldagen den 13.mai