Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvordan lese klassetimeplanen?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvordan lese klassetimeplanen?"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hvordan lese klassetimeplanen?
For elever på studiespesialisering og kunst, design og arkitektur

2 For elever i Vg2 og Vg3 Thora Storm har i en årrekke produsert individuelle timeplaner fra Extens til elever på ST og KDA. I år lar dette seg ikke gjøre. Dere må derfor lese klassetime- planen grundigere. Dette er måten de aller fleste videregående skoler gjør det på. Så følg med!

3 Utgangspunkt Du trenger: Klassetimeplanen din Fagoversikten din

4 Din nye klassetimeplan fra mandag 20. 08 vil se slik ut (her for 1STA)
Din nye klassetimeplan fra mandag vil se slik ut (her for 1STA). Legg merke til tabellene nederst:

5 Vi bruker fremmedspråk som eksempel:
Her står det at du skal ha Fransk II. I så fall er alt greit. Men de fleste skal IKKE ha fransk. Da må du tenke deg at alle fremmed-språkene er "stablet oppå hverandre", og at bare det øverste vises. For å se hele stabelen, må du se på tallet 7) nederst til høyre i fransk-ruta, og deretter finne tabell 7 under timeplanen. 

6 Fra fagoversikten din ser du at du for eksempel skal ha spansk II = FSP5094 med faglærer MACI. I tabellen under timeplanen står det at gruppa skal være på ROM B3-20.

7 Husk at fremmedspråk også har timer fredag 3. og 4
Husk at fremmedspråk også har timer fredag 3. og 4. time, og der står tallet 11) nederst til høyre. Ser du på faget ditt i tabell 11), vil du som regel se at faget har samme rom fredag som tirsdag. Men ikke alltid, så sjekk begge!

8 På samme måte finner du matematikkgruppa di
På samme måte finner du matematikkgruppa di. I dette eksempelet viser fagoversikten at eleven skal ha 1P – fagkode MAT med faglærer HUBA. Tabellen viser at faget går på rom B3-39 tirsdag og rom B2-16 på fredag:

9 For Vg2 og Vg3 ser timeplanen litt annerledes ut, men prinsippet er det samme. Viktig å merke seg at programfags-blokkene er fargekodet. Se mer om dette om litt.

10 Her finner du hvilket rom de ulike faggruppene skal bruke:

11 På de neste sidene viser vi en enklere måte å finne hvilket rom de ulike fagene bruker. Da må du ha disse tabellene tilgjengelig i tillegg til timeplanen din og fagoversikten din.  

12 Finn faggruppe og lærer i fagoversikten din, så finner du klasserommet nedenfor. Her ser du også fargekodene for de 4 programfagsblokkene.

13 Fag/rom på Katedralskolen finner du her:

14

15 Fortsatt i tvil om hvor du skal gå?
Spør i resepsjonen eller oppsøk en rådgiver! Etter den første uka vil det meste gå mye lettere. Lykke til med skoleåret!


Laste ned ppt "Hvordan lese klassetimeplanen?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google