Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Flerkulturelt mangfold og inkludering i Fagforbundet Moza M. Mwilima, rådgiver i organisasjonsenheten Representantskapsmøte Fagforbundet Troms, 21. november.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Flerkulturelt mangfold og inkludering i Fagforbundet Moza M. Mwilima, rådgiver i organisasjonsenheten Representantskapsmøte Fagforbundet Troms, 21. november."— Utskrift av presentasjonen:

1 Flerkulturelt mangfold og inkludering i Fagforbundet Moza M. Mwilima, rådgiver i organisasjonsenheten Representantskapsmøte Fagforbundet Troms, 21. november 2012

2 LOs prinsipp – og handlingsprogram Fagforbundets prinsipp – og handlingsprogram Strategiplan 2012

3 Hvorfor skal Fagforbundet jobbe med flerkulturelt mangfold og inkludering?

4 Fagforbundet står for verdier som likeverd, solidaritet og samhold Gjenspeile medlemsmassen i forbundet Det styrker Fagforbundet at alle er med og det gir troverdighet.

5 Nettverk for tillitsvalgte med minoritetsbakgrunn Nasjonal handlingsplan for mangfold og inkludering Utvalg for mangfold og inkludering Pilotforsøket og verving Samarbeidsavtale med Norsk Folkehjelp Tiltak for systematisk mangfoldsarbeid lokalt, regionalt og sentralt:

6 Ta i bruk tiltakene lokalt og lykke til med det videre arbeidet!


Laste ned ppt "Flerkulturelt mangfold og inkludering i Fagforbundet Moza M. Mwilima, rådgiver i organisasjonsenheten Representantskapsmøte Fagforbundet Troms, 21. november."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google