Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

NTL NAV Presentasjon av NTL NAV NTL NAV er en fagforening tilknyttet Norsk Tjenestemannslag(NTL) og Landsorganisasjonen(LO) Hva kan NTL NAV tilby sine.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "NTL NAV Presentasjon av NTL NAV NTL NAV er en fagforening tilknyttet Norsk Tjenestemannslag(NTL) og Landsorganisasjonen(LO) Hva kan NTL NAV tilby sine."— Utskrift av presentasjonen:

1 NTL NAV Presentasjon av NTL NAV NTL NAV er en fagforening tilknyttet Norsk Tjenestemannslag(NTL) og Landsorganisasjonen(LO) Hva kan NTL NAV tilby sine medlemmer? –Rett til å søke utdanningsstipend fra LO-Stat –Gratis kurs og skolering gjennom NTL og LO Stat

2 NTL NAV Tillitsvalgte som arbeider for å sikre dine lønns- og arbeidsvilkår. –En Landsforening som kjemper for fellesskapsløsninger og velferdsstaten –Juridisk hjelp fra NTL hvis du får alvorlige problemer i arbeidsforholdet –Godt felleskap med gode kollegaer –innflytelse på utvikling av egen arbeidsplass –Gir deg trygghet i arbeidssituasjonen –medbestemmelse over dine lønns- og arbeidsvilkår –innflytelse i NTL og LO, både lokalt og sentralt

3 NTL NAV God og rask informasjon, fra landsforeningen og forbundet sentralt, og fra din lokale avdeling –Billig og bra innboforsikring, i tillegg til andre gode forsikringsmuligheter i LO-favør –Internasjonal solidaritet, bla gjennom Norsk Folkehjelp –En fagorganisasjon preget av mangfold og som arbeider for inkludering og integrering av alle, også i NAV!

4 NTL NAV Presentasjon av NTL NAV Hvem kan bli medlem i NTL NAV? –Alle ansatte på din arbeidsplass NTL NAV organiserer alle stillingsgrupper i NAV –Også midlertidig ansatte, vikarer, deltidsansatte og ansatte på engasjement Den viktigste grunnen til at din kollega ikke er medlem er at vedkommende ikke er blitt spurt!

5 NTL NAV Presentasjon av NTL NAV NTL er partipolitisk uavhengig –Melder du deg inn i NTL blir du ikke medlem av noe politisk parti. –NTL gir ikke økonomisk støtte til politiske partier men det gjør LO –NTL er samfunnspolitisk og faglig engasjert fordi NTL ønsker et samfunn med rettferdig fordeling.

6 NTL NAV Presentasjon av NTL NAV NTL NAV er i dag den største fagforeningen i NAV Dette gir innflytelse for fellesskapet og trygghet for den enkelte Dersom vi skal opprettholde en slik posisjon, må alle gjøre en innsats. NTL NAV vil jobbe for deg. Vil du gjøre oss større og bedre? Bli med du også, det er vår felles framtid det gjelder!


Laste ned ppt "NTL NAV Presentasjon av NTL NAV NTL NAV er en fagforening tilknyttet Norsk Tjenestemannslag(NTL) og Landsorganisasjonen(LO) Hva kan NTL NAV tilby sine."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google