Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Samarbeid med kommersielle aktører. Retningslinjer Formål: –Å sikre at Diabetesforbundets og industriens roller er klart definerte og atskilte –Gjensidig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Samarbeid med kommersielle aktører. Retningslinjer Formål: –Å sikre at Diabetesforbundets og industriens roller er klart definerte og atskilte –Gjensidig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Samarbeid med kommersielle aktører

2 Retningslinjer Formål: –Å sikre at Diabetesforbundets og industriens roller er klart definerte og atskilte –Gjensidig respekt og forståelse Prinsipper: –Diabetesforbundet skal bevare sin nøytrale og selvstendige rolle –Diabetesforbundet skal ikke påvirkes av spesielle interesser slik at det kan reises tvil om organisasjonens frie og uavhengige posisjon –Diabetesforbundet forholder seg til hjelpemidler og legemidler ut fra et faglig-medisinsk og brukervennlig perspektiv, uavhengig av samarbeidsparter og prosjekter –Diabetesforbundet har selv regien i forhold til kontakten til aktuelle bedrifter

3 Retningslinjer Prinsipper: –Diabetesforbundet ønsker å ha et bredest mulig kontaktnett og har ingen preferanser. Alle samarbeidsfirmaer skal ha like muligheter til å være med på Diabetesforbundets lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter. –Diabetesforbundet mottar ikke støtte fra kommersielle aktører uten at midlene er knyttet til spesielle prosjekter eller til annonsering. Kommersielle aktører har ikke under noen omstendighet tilgang på Diabetesforbundets medlemslister. –Kontakten mellom Diabetesforbundet og de kommersielle aktørene er basert på åpenhet, og alle avtaler er offentlige. Prosjekter som er støttet av kommersielle aktører kommer også fram i Diabetesforbundets årsberetninger og regnskap. –Retningslinjene gjelder for alle organisasjonsledd i Diabetesforbundet og bygger på Diabetesforbundets vedtekter. Retningslinjene er offentlige og ligger på våre nettsider www.diabetes.no (/organisasjon/dokumenter/retningslinjer…)www.diabetes.no

4 Oppgave Fylkeslaget skal ha en regionskonferanse og ønsker utstyrsfirmaene tilstede. Dere spør alle utstyrsfirmaene, men bare et svarer ja. Hva gjør dere?


Laste ned ppt "Samarbeid med kommersielle aktører. Retningslinjer Formål: –Å sikre at Diabetesforbundets og industriens roller er klart definerte og atskilte –Gjensidig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google