Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fra «Særstilling» til «Omstilling». Alle tiltak inkludert 75 VTA-plasser fordelt på 6 lokasjoner i Sør- og Midt-Troms med hovedkontor i Harstad Likeverd.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fra «Særstilling» til «Omstilling». Alle tiltak inkludert 75 VTA-plasser fordelt på 6 lokasjoner i Sør- og Midt-Troms med hovedkontor i Harstad Likeverd."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fra «Særstilling» til «Omstilling»

2 Alle tiltak inkludert 75 VTA-plasser fordelt på 6 lokasjoner i Sør- og Midt-Troms med hovedkontor i Harstad Likeverd og relasjonsorientering Fra subkultur til fellesskapskultur Fra «kraftløs» bruker til fremtidig jobbressurs Fra produksjon til opplæring og prekvalifisering Fra klasseromsundervisning til individuell og digitalisert læring

3 Utvikling av samhandlingskompetanse Prosesser og aktiviteter er forankret i strategisk plan med eierskap fra ledelse, ansatte og deltagere Hele bedriften som treningsarena: Lære som vi lever! Kunnskapsutvikling og deling av kompetanse gjennom praksis, veiledning og kommunikasjon satt i system Førstelinjefokus hvor jobbkonsulentene bidrar til å dekke markedets behov for kompetent arbeidskraft Markedet er våre kunder i offentlig og privat næringsliv Prosjektstyring og teamarbeid som organisasjonsmodell med vekt på kontinuerlig forbedring

4 Vi er stolt Inko-partner BEDRIFTEN AS Sammen ser vi muligheter! Harstad 1.oktober 2015 Lisbeth Ringstad Adm.dir.


Laste ned ppt "Fra «Særstilling» til «Omstilling». Alle tiltak inkludert 75 VTA-plasser fordelt på 6 lokasjoner i Sør- og Midt-Troms med hovedkontor i Harstad Likeverd."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google