Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Dykk ned i ragnarokk og kaos

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Dykk ned i ragnarokk og kaos"— Utskrift av presentasjonen:

1 Dykk ned i ragnarokk og kaos

2 ”VED ÅRSSKIFTET” (kosmos, jan.34)
«Hen over evighedens umådelige hav går et lille fartøj. Det er på rejse i verdensrummet. Det svæver mellem stjernerne. Det bevæger sig i "himlen". Dette lille fartøj hedder "jorden". Dets fornemste passagerer er mennesker. Men det har også andre passagerer, nemlig alle de øvrige levende væsener, der hører ind under jordiske former for liv. Det er en art "Noahs ark". Nævnte fartøj følger en bestemt rute, der strækker sig ligeså langt som "havet". Denne rute hedder "tiden". Tiden og evigheden er således begge udstrakt....

3

4 Hvilke dramer pågår nå i mikrokosmos som vi IKKE KJENNER DAGSBEVISST; ”Elektronsprængning i menneskets atomverden”-symb.57 ”…Symbolet viser en kollision mellem kun to elektroner(planeter), men det ville mennesket slet ikke kunne mærke. Der skal måske tusinder eller millioner af små bitte kollisioner til for at danne en lille filipens. Symbolet viser kun princippet...”

5 Det som vitenskapen kjenner til er den biologiske
evolusjonen – men åndsvitenskapen viser den bevisshetsmessige utviklingen og det er DEN som nøkkelen til å forstå seg selv og hvorfor ’ting er som de er’ på Jorden nå!

6 nå- TILSYNELATENDE kaostid på jorden
kaos= manglende OVERBLIKK Det STORE BILDET = analysene hva får ”lokket oss ned” i denne tilstanden? Svar= mettelsen av lyset/harmonien i et tidligere kretsløp!

7 ALT KAN BLI SVART Fortell eksempelet - MEN da jeg faktisk ikke falt ned i mørke tanker men klarte å se det hele LANGT UTENFRA

8 UTDYPINGS-tanker Hvem vi EGENTLIG ER – GUDESØNNER/DØTRE – jeg’et er som DRÅPER I VERDENSHAVET men 'vi vet det bare ikke' 'eventyrenes ’…skal ARVE hele KONGERIKET’ MEN….den FORTAPTE SØNN – har glemt ALT!

9 Hvert nytt utv.trinn skaper KRISE i det gamle

10 Stk 1943> For det primitive mennesket er krig og kamp, død og hevn - en dyd. Her blir vesenet ett med døden, ett med mord og drap, ett med frykten, sorgen og lidelsen. Ett med angsten, frykten for å dø eller bli tilintetgjort. Det tror seg ett med den livløse materie. Og lengre vekk fra sannheten kan det levende vesen ikke komme.

11 HVA vanlige folk tror; vi er bare 'jord'/materien/stoffet
Ettlivstroen måtte - dersom den var sannheten - bryte totalt med all den øvrige logikk som naturen ellers framviser i den uendelighet av skapelser - som vi ser rundt oss. (…men: ’jeg tror bare det jeg ser’) For her ser vi at alt oppfyller HENSIKTER - logiske ”skapelser" - intet er her overflødig eller bortkastet. I naturen ser vi f.eks. at vinterens tilsynelatende død ikke er noen virkelig død - men en hvilepause hvor LIVET samler seg til nytt "liv" i en fantastisk kraft.

12 Stk 2082 Det synlige verdensalt er som livets store bok - hvis usynlige innhold er åpenbaringen av den evige sannhet. Det er altså det usynlige - bakenforliggende liv - som er selve livsmysteriets løsning.

13 Livets vei – det er mange valg
Selv om hovedveien er ’tråkka’ – så går man iblant utenfor stien Og samme gjelder i livet – alle valgene i den fri vilje skaper forskjellige skjebner -ingen går NØYAKTIG den samme stien fra ’A til B’

14 Alle må gjennom samme kvantum lidelse for å nå målet=> bli et FULLKOMMENT menneske

15 hvor detaljert er tingene planlagt?
Før inkarnasjonen får man fra de høyere verdener (V-r > Sr) en OVERSIKT av det kommende livets skjebne Deja-vu : ’dette har jeg opplevd før ’ - hva det er åndelig sett

16 Fri vilje = virkninger i kø
Hvem styrer skjebnen – vi selv !(fra x2 nivå’et) OVERBEVISSTHETEN kontra UNDERBEVISSTHETEN -her og nå håpløst å IKKE HUSKE – men OVERBEVISSTHETEN lagrer ALT – for; hva VET overbevisstheten? = ALT! - men nå; «dårlig kontakt» Kosmisk bevissthet = å ha dagsbevisst tilgang til X2 X2-overbevisstheten Underbevisstheten – x3 vet ’ingenting’

17 Forminsket grovkarma- i hvor stor grad har kloden fått en grad av
Kollektivt ’SYNDENS FORLATELSE’ – noe karmisk avbøting…? Vegg-klokka som falt ned i M's barndomshjem ’Moskildvad’ da han ble født OG i 1990! hva betydde det?

18


Laste ned ppt "Dykk ned i ragnarokk og kaos"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google