Kontaktpersoner sesongen 2012-13 OppmannsansvarligTorunn Eilertsen930 55 456 Sportslig koordinatorAnders Holand Pettersen928 84 842 Resultattavle og musikk.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Festsalen Kurs- og konferanse
Del 3: Oppdage og Varsle brann, Sykehuset Namsos
Nedlasting av apper på Apple
Skjønnlitterær fortelling
I undervisningsrom viser jeg…
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
TØYENSTANDARDEN.
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
Regattaforberedelser Norsk 40,7 Klubb v/ Jørn-Erik Ruud
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Brannforebyggende tiltak
Hvordan lager du en konto?
Arbeidsoppgaver for baneansvarlige Ansvarlig årgang G/J 10 Sesong 2012: årgang 2002.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
Kiosken. Inntektsbringende tiltak  Turneringer  Grasrotandel  Kiosk salg  Sponsorinntekter  Tildeling av midler  Legeasalg  Medlems- og treningsavgifter.
Spillermøte CSK F-Jenter 2004
FEILING gir erfaring Ikke la ting være uprøvd fordi du er redd for å feile. Du lærer mest av å gjøre, så gjør mest det.
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
Kjelsås Håndball , Kioskinstruks 2013
Instruks kiosken! • Når du kommer: – Lås opp porten inn til banen! – Hente vann i klubbhuset (nede -garderoben) – Sett på pølsevann, og vaffeljern • Ikke.
NM 2.runde. •Fremmøte kl. 16:00 •De som har tid: Rigging kl. 14:00 •Idrettsveien blir stengt kl. 14:00 til 20:00 •Totalt 34 vakter + 5 fra politiet –16.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Eksempler på arbeidsoppgaver gjennomført på tidligere dugnader samt tips til gjennomføring Eksempel.
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
AD SIGNALER Innkast Ad markerer når ballen er ute av spill.
Opplæring: Digital Diktering
Hvordan lager du en konto?
ST370 Meget brukervennlig Ingen programmering nødvendig
CSK Håndball J-2000 Foreldremøte kl
dekke opp innenfor egen 16-meter
Kioskinstruks høst 2012 Nøkkel: Universalnøkkel benyttes også til sjalusi i kiosken. Kasse: Kasse til kiosk ligger i låsbart skap i vaktrommet. En kasse.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Instruks kiosken! Når du kommer: – Lås opp porten inn til banen! – Hente vann i klubbhuset (nede -garderoben) – Sett på pølsevann, og vaffeljern Ikke bruk.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
GARDEROBE/GANG GI TRYGGHET TA ANSVAR VISE RESPEKT
KIL - Fotball hjemmekamper
TELLE CUP Nordre Fjell skal samarbeide med Nest sotra om denne cupen i år. I den forbindelse trengs det vakter til kiosk ol. Dere som nå blir satt.
Informasjonsmøte for lagledere 2011-sesongen 14. april 2011.
Slik lager du sjablonger med Gimp!
Brannvern på USIT Orientering fra USITs lokale arbeidsmiljøutvalg (LAMU)
Vårens vakreste eventyr? Eksamen våren Hvor mange eksamener? VG3 SSP = 4 eksamener Hovedregel 3 skriftlige og en muntlig eller muntlig-praktisk,
8C Skoleåret
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Kiosk og arrangement i regi av OI. Hver gruppe må ha min. en ansvarlig for kiosk og arrangement. Så langt det går skal vi samle innkjøpene. Benytt OI skjema.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Tema for presentasjon undertema.
BRANNVERNOPPLÆRING Grunnleggende branninformasjon til studenter og nytilsatte ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
Replace this picture on Slide Master Flytting til Espehaugen 37 fredag 4. juni.
Hinna Gutt 10 år. AGENDA 1.Oppsummering høst sesongen 2.Trenerteamet og ansvarlige rundt laget 3.Forventninger til trening og kamp 4.Påminnelse om spillestil.
Vårens vakreste eventyr? Eksamen våren Hvor mange eksamener? VG3 MK= 3 eksamener MED3001 og NOR en til VG2 MK= 1 tverrfaglig eksamen + kan.
BRANNSIKKER BOlig brannvernforeningen.no.
3 STRESSMESTRINGSTIPS FOR LEDERE
Snarøya Telenor Vinter Cup 2017 Praktisk informasjon
Velkommen til foreldremøte U8
Arrangørguide – minihåndball og aktivitetsserien
Servicetorget
For Sameie Hoffsveien 10 A-C Styre Oppdatert 23.02
Arrangement Loppetassen Hvordan gjør vi det??
Inspera Eksamenssystem
VED ALARM Ved hjelp av Brannsentralen og kartet som er plassert
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Utskrift av presentasjonen:

Kontaktpersoner sesongen OppmannsansvarligTorunn Eilertsen Sportslig koordinatorAnders Holand Pettersen Resultattavle og musikk anleggEirik Næss Leder KIL HåndballKnut Sundby Driftsleder Kjelsås skoleRoger Haagensen Tilsynsvakt Kjelsås skoleMan- tors kl Fre kl Brann110 Politi112 Lege113

Hvor har vi vakt? Vårt ansvarsområde er sone 2 på skolen, som heter Idrett i alarm systemet I inngangsetasjen er det Hovedinngangene A+B, trappene ned til garderobene, kiosken og kioskområdet, toalettene, hallvaktrommet, møterommet, tribunen og de to utgangsdørene ved tribunen 1 etg inneholder hallen, garderober, toalettet i gangen, styrkerommet, lageret i hallen, alle ganger og de fire dørene ut av skolen I tillegg er det trappen opp til, og gangen ved, overbygget over kioskområdet

Hvor har vi vakt - inngangsetasjen (Grønt område) De tre trappene ned til hallen Hovedinngangene A+B Tribunen med to nødutganger Kiosken og kioskområdet Hallvaktrommet, møterommet og toalettene

Hvor har vi vakt – 1 etasje (hallen (Grønt område) Tre nødutganger

Hvor har vi vakt - broen (Grønt område) Trappen opp til, og gangen ved, overbygget over kioskområdet

Når har vi vakt? Hverdager: 1545 – ca Treningstid er til 2230, men det er sjelden noen slutter senere enn 2200 Helger: Fra en time før første kamp til alt er ryddet etter siste kamp Vakten er ferdig når alle er ute, du har sjekket alle utgangsdører og låst alle rom som har vært åpne

Nøkler Kodebrikke til inngangsdører. Koden er nummeret på brikken, med 1-tall foran (110 = 1110) En nøkkel til skillevegger i hallen En liten svart nøkkel til låsbart skap på hallvaktrommet (her er kassene, iPad etc) En nøkkel til bommene inn til skolen (Vi har en nøkkel, hvem skal ha den? Viktigst på kveldstid = hos hallvakt, eller på dagtid for å slippe inn Cola ++ = hvem skal da ha den? Eller ha den liggende i bokhylla på hallvaktkontoret – sik at den alltid er tilgjengelig? Jeg synes det siste) Stor nøkkel til alt annet – kiosk, hallvaktrom, grupperom, hall, garderober, lager, toalett, styrkerom

Når vakten starter – på hallvaktrommet Hallvakten starter 1545, våre treninger begynner kl Sone 2 Idrett er åpen når du kommer, så hovedinngangene er åpne Som vakt skal du være synlig – ta på blå Fair Play vest (eller hva vi ender med som «uniform») som ligger i hallvaktrommet Skriv deg inn i vaktprotokollen på hallvaktrommet Gjør deg kjent med branninstruks og rømningsveier Sjekk om det skal være noen på grupperommet eller i styrkerommet i løpet av din vakt (her må vi ha web-kalender + utskrifter)

Når vakten starter – i hallen Åpne hallen og skru på lys (i hallen eller fra hallvaktrommet) Gå en runde i hele sone 2. Sjekk alle dører, garderober 1,2,5 og 6 skal være låst. Andre åpne dører meldes fra til Driftsleder(Roger) sjekk at ytterdører er låst, at rømningsveier er frie, rydde evt søppel og gjenglemte ting Lås opp garderober 3 og 4, og lageret i hallen Ta opp skilleveggene hvis de er nede, barnehagen kan bruke den borteste delen av banen til 1615, ta opp skilleveggen etter det og pass på at barnehagen har ryddet Sjekk at begge målene er festet i gulvet med bolter. Driftsleder har ekstra ved behov Styrkerommet skal være låst, kun åpent når det trenes der med en ansvarlig voksen tilstede

Når vakten starter – kiosken Kommer når det er avklart med skolen hvordan det blir på hverdager På hverdager skal det være et minimumsnivå av varer i kiosken. Dette er beskrevet i egen instruks for kiosken Vaske og rydde når ferdig

Mens du har vakt Du skal ikke forlate sonen mens du har vakt. Lås alltid hallvaktrommet og kiosken når du forlater det området Du må hjelpe trenerne hvis de trenger noe hjelp med utstyr etc Du må låse opp grupperommet og styrkerommet når det er avtalt bruk – og låse igjen etterpå Du bør gå jevnlige runder i sonen og sjekke at uvedkommende ikke har kommet inn Du skal skrive i vaktprotokollen hvis det skjer noe som skal rapporteres

Når du skal stenge etter vakt Skal sjekkes: At det er tomt i hele sonen, rydde søppel, skru av lys Skal låses: Garderober, lager i hallen, hallen, styrkerom, hallvaktrom, grupperom og kiosk Sjekke alle utgangsdører: Fire utgangsdører nede, to utganger ved tribunen. Alle trykk-glassene på nødutgangene må også sjekkes. Hvis noen er ødelagt/knust må disse byttes. (ekstra ligger i vaktrommet) Skriv inn i vaktprotokollen og legg igjen vesten på hallvaktrommet Sett på alarm for sone 2 idrett, du MÅ trykke på låsåpner og gå ut Hvis alarmen gir beskjed om at en sone ikke er sikret vil den foreslå isolering Da er en av dørene ikke låst eller trykk-glass må skiftes. Sjekk dører på nytt og skift evt glass. Noter i vaktprotokollen. Sett på alarmen på nytt

Sette på alarm Alarmen er på veggen mellom hovedinngangene Tast inn kode (1-tall + tallet på brikken, 110=1110), og OK Displayet viser Sone 2. Klikk på ON og alarmen starter Du må ut innen 40 sekunder. Det er det samme hvilken av utgangene du bruker. Du MÅ trykke på døråpneren før du går ut 2. grønne lys indikerer sone 2 idrett. Hvis de andre sonene er grønne ved stenging må tilsynsvakt kontaktes

Brann Roger – her trenger vi hjelp av deg – hvilken prosedyre har tilsynsvakten? Eller skal vi lage den sammen? Hvis brannalarmen går: Branntavle ved inngangsdøren – sjekk hvor alarmen er gått Gå og sjekk om det brenner/hva som har skjedd Få kontakt med tilsynsvakt hvis denne er tilstede Hvis det brenner: Melde fra til?? Evakuere fra hele sonen så raskt du kan, få hjelp av andre voksne hvis du kan Bruk alle rømningsveier ut Sjekke at alle rom i vår sone er tomme Samlingssted ved brann – fotballbanen utenfor hallen