Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Snarøya Telenor Vinter Cup 2017 Praktisk informasjon

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Snarøya Telenor Vinter Cup 2017 Praktisk informasjon"— Utskrift av presentasjonen:

1 Snarøya Telenor Vinter Cup 2017 Praktisk informasjon

2 Inngang til Telenor Arena
Inngangen til Arenaen vil være på side Øst (ut mot veien) kortsiden ved Billia. Inngangen er merket (se eget kart i slutten av presentasjonen)

3 Praktiske regler Det er IKKE lov å oppholde seg på tribunen, kun tribunen ved premieutdelingen vil være åpen for publikum. Det er IKKE lov å ta med eller spise mat på gressmatten. Alt av drikke og mat må spise utenfor banen. Vann og drikkeflasker til spillere er lov å ta med på matten. Det vil være sitteplasser rundt banen som kan være fine samlingsteder for lagene.

4 For trener og lagleder En representant for laget må senest 15min før kampstart registrere seg i sekretariatet. Lag som ikke melder seg vil automatisk bli trukket fra kampen og erstatter vil bli funnet. Det trengs IKKE noe spilleliste eller lagliste Alle lag spiller 3 kamper – noen får 4 hvis det trengs for at gruppene skal gå opp.

5 Kampregler Alle kampene spilles 1x25 min
Alle kampene spilles på 7’er mål Alle kampene har utdannede dommere fra Snarøya Om et lag leder med 3 mål eller mer kan motstander sette inn en ekstra spiller, når ledelsen er mindre enn 3 mål fjernes spilleren som er ekstra. Om to lag har like farger på draktene er det bortelaget som skal stille med vester. (Hjemmelaget er det laget som står først i kampoppsettet). Det vil ikke føres noen resultater (ref NFF barnefotball bestemmelser) offisielt. Begge lagene må stå på samme side av banen og alle foreldre må stå på motsatt side. Kampoppsett finner du på denne linken: HUSK! Det kan komme endringer så følg med på kampoppsettet. TIPS, sjekk alltid dagen før!

6 Kiosk Det er en stor kiosk ved inngangspartiet. Kiosken tar kort, vipps og kontanter. HUSK! Ikke lov å ta med mat og drikke inn på gressmatten!

7 Aktiviteter Både Lørdagen og Søndagen vil det være muligheter for aktiviteter for spillere. Telenor vil ha både en shootout og ballbinge tilgjengelig for spillere. Det vil en av dagene også komme besøk fra Stabæk Fotball.

8 WC Ved inngangen er det store flotte toaletter, her er det også mulig å fylle på drikkeflasker. Det vil lyse grønt på alle båsene som er ledige.

9 Premier Direkte etter lagets siste kamp er det premieutdeling. Det vil være premier til alle spillere. Gutter og jenter har ulike premier. FAIR PLAY PRIS – noen få utvalgte lag vil også få en FairPlay Pris. Denne prisen gis til lag/trenere som på en eksemplarisk måte viser god sportsånd og holdninger til sitt eget lag, motstander, dommer m.m.

10 Parkering Den nærmeste parkeringen vil være på grusplassen ved siden av stadion. Parkering mot avgift. Parkeringen vil være merket. Biler som står på reserverte parkeringsplasser eller rundt stadion bygget vil bli fjernet Om du ønsker å stå innendørs kan man også parkere ved Fornebuporten

11

12 Parkering Snarøya Telenor Vinter Cup 2017

13 Alternativ Parkering

14 Gjenglemt tøy Om du skulle være så uheldig å glemme tøy eller annet, vil det kunne hentes på Snarøya Sportsklubb – Snarøyveien 83 mellom kl09:00-18:00. Ta kontakt med Snarøya

15 Takk til alle sponsorer


Laste ned ppt "Snarøya Telenor Vinter Cup 2017 Praktisk informasjon"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google