Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

For Sameie Hoffsveien 10 A-C Styre Oppdatert 23.02

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "For Sameie Hoffsveien 10 A-C Styre Oppdatert 23.02"— Utskrift av presentasjonen:

1 For Sameie Hoffsveien 10 A-C Styre Oppdatert 23.02
Retningslinje Brann For Sameie Hoffsveien 10 A-C Styre Oppdatert 23.02

2 Befaring Brannvesenet 23.02
Brannhydrant ble sjekket (vann kommer ut) – denne skal ikke være låst så er ok Teknisk rom ble sett på – ingen kommentar Brannoversikten ble gjennomgått og sett at nummer der samsvarer med nummer på alarmene (sjekket også alarmen hos Garderobemannen) - ok Brannsentralen ble testet og er aktiv Nøkkel ble låst inn i nøkkelskapet Ingen bemerkninger

3 Følgende skjer ved utløst brannalarm i leilighet
Alarmen går kun i den leiligheten alarmen er utløst i, man har 5min til å avstille i sentralen før alarmen går i hele bygget men brannvesenet rykker ut med en gang uansett. Ved utløst alarm i næringslokalet eller fellesarealer blir alle varslet med en gang og brannvesenet rykker ut med en gang Dersom sprinkler går av vil en «brannalarm» gå hos brannvesenet, og de rykker ut Det koster 910kr + mva per gang brannvesenet rykker ut Det er mulig å programmere sentralen slik at den ikke varsler brannvesenet med en gang men det må avklares med brannvesenet (og utføres av elektriker)

4 Hvordan skru av en «falsk» alarm (f.eks. os fra mat i en leilighet)
Beboer hører at alarmen går i leiligheten. Beboer sjekker om alarmen i leiligheten lyser og noterer ned nummeret som står på alarmen (på klistret lapp) Beboer går ned til brannsentral i 1.etasje B-oppgang. Beboer sjekker at nummeret på alarmen fra leiligheten fremkommer på displayet. (NB! Hvis et annet nummer fremkommer, så må alarmen ikke bli skrudd av) Sett inn nøkkelen i alarmskapet og vri mot høyre (i displayet fremkommer det en ny tekst). Trykk på knappen «avstill klokken» Ring 110 og be dem ikke rykke ut (NB! Dersom brannvesenet er i tvil rykker de ut uansett, eksempelvis hvis det er en beruset innringer) Trykk på knappen «tilbakestill»


Laste ned ppt "For Sameie Hoffsveien 10 A-C Styre Oppdatert 23.02"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google