Innrapportering via mobil enhet Hovedprosjekt 2004.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

I.
Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
© Atmel Norway 2005 Webinteface for presentasjon av lisensbruk Hovedprosjekt 003E.
Uni Eiendom FDV Status for produktet og «veien videre» Rune Synnevåg Utviklingssjef.
Nettprosjekt Kundeservice på nett •Bakgrunn –SiT hadde gamle nettsider med mye og utdatert innhold og funksjonalitet •Formål –Bidra til at.
Tips og råd for praktisk kompetansearbeid
PRESENTASJON AV HOVEDPROSJEKT
Godt verktøy er halve jobben
Styringsmodeller Lars Tveit, KS.
Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår ING. Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter.
Agenda  Introduksjon  Oppgaven  Muligheter  Utviklingsløp  Demo  Teknisk gjennomgang av Plassere  Siste Ord  Spørsmål?
LederAkademiet bygger fremtidens bedrift. Hvordan vil fremtidens bedrift se ut ? Er det noen signaler i horisonten ?
Prosjekt nr 38E Database for registrering av radioaktive stoffer brukt ved Nukleærmedisinsk Seksjon, St. Olavs Hospital.
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Drift av Vmware ESX Server for HiST
Intranettløsning for små og store organisasjoner.
Arbeidskrav og rammebetingelser IKT-krav Betraktninger.
Vitensenteret i Trondheim
Calendar and contact synchronization with P900 Hong Nhung Thi Vo.
Prosjekt 45e - WebConcret
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Konsekvenser ved skifte av e-postsystem Hovedprosjekt AITeL, HiST Våren 2002 Prosjektgruppe 34E Oppdragsgiver: Bjørn Østbye, IVT, NTNU.
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Prosjektoppgave 2HKI 2001 Et utstyrsregister realisert gjennom et Web-grensesnitt.
Nye websider for Sørli skole
Veiledersystem på Web Oppdragsgiver: HIST, AITeL på vegne av TISIP.
Presentasjon av Concrea
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Løsning hos RSH Norge En gjennomgang av løsning hos Reitan Servicehandel Norge Edvard Gundersen – ProfitBase AS Løsningsarkitekt.
Kodegjennomgang Thommy Bommen & Jarle Søberg Computas AS.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
En enkel introduksjon Geir H. Hansen & Martin Setek SUAF-SO USIT jQuery.
Web på mobile enheter Thomas Flemming, Webseksjonen.
Publisering på verdensveven Kursdag 1 VÅFF, våren 2002.
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
10 regler for å skrive for web
Her er en test på SONY`s siste teknologi
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
BlindernLive Anders Evenstuen Henrik Wingerei Jon Torstein Dalen Øyvind Hoff Midtbø.
N O R P R O F F Quality Management SAMARBEIDSPARTNER FOR
Og.
Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim
Bacheloroppgave gruppe 19E 2008 Windows server med Sharepoint og Exchange server installasjon hos AS Gjerde Kontormiljø, Vadsø Prosjektgruppe: Åge-Owe.
Sanntids værdata på mobiltelefon
Forretningsplan, Nettsted med Flash, Ajax, PHP, MySQL
Presentasjon av hovedprosjekt
A Merkantildata Company empowering your business.
Hovedprosjekt Konfigurering av Virtuelle Private Nettverk (VPN) Veileder: Olav Skundberg Tom A. Trosterud og Lars Reidar Andersen.
Bjørn Olve Møkkelgård Kristian Elverum
Presentasjon av hovedprosjekt Skoleåret 2005/2006 Anita Enoksen.
M2M utstyrsovervåkning System for fjernstyring og fjernovervåking av utstyr fra IM-basert mobilklient. System for fjernstyring og fjernovervåking av utstyr.
Hovedprosjekt RIS og SUS ved Q-Free ASA av Øyvind Lystad Rune Storm Sivertsen.
X10 webservices/IM -> mobilklient. Oppdragsgiver:
Presentasjon av hovedprosjekt 31E Microsoft Deployment Tools 2010.
Tittel på prosjektoppgaven: ”Etablering av ny internettpresentasjon og innføring av den web-baserte delen av et intranett ved Høgskolen i Stavanger.” Presentasjon.
Notes ved UiO Steinar Skogheim. Steinar Skogheim, USIT Målet med dette kurset Målet er å gi en oversikt over hvordan Notes generelt fungerer og brukes.
Moscito2 Guro, Tone, Mari og Elna. Om prosjektet Tilstedeværelsesinformasjon i organisasjoner Tilstedeværelsesinformasjon i organisasjoner - systemer.
Wireless Solution Hovedprosjektgruppe /2006 Wireless Solution – gruppe 3.
JADE-LEAP AmbieSense er et EU støttet forskningsprosjekt. I dette prosjektet prøver man å integrere nye typer teknologi for bruk på mobile enheter I den.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Hvordan gjøre BABED-studiet mer kjent for potensielle studenter?
PRO ISP PRO ISP PRODUKTER Produktveileder Bruker veilederen under for å finne frem til de produktene du behøver. Ta kontakt med.
Nytt Intranett Trøndelag Fylkeskommune
Ketil Melhus Datatjenesten AS
Eldre og moderne teknologi
Prosjektpresentasjon
Utskrift av presentasjonen:

Innrapportering via mobil enhet Hovedprosjekt 2004

iTema AS iTema er tidligere Pride ASA Trondheim som ble etablert i Overgang fra Pride ASA Trondheim til Itema i juni iTema har i dag 9 ansatte med års erfaring som systemutviklere. Et mangeårig samarbeide med Statoil og nøktern drift har gitt Itema en stabil økonomisk plattform.

iTemas visjon for oppgaven iTemas visjon for prosjektet er å kartlegge muligheter man har for registering av avvik på bygninger ved hjelp av mobile enheter med kamera og hvilken teknologi som er tilgjengelig. Hovedtanken er at systemet skal være så lettvint at hvem som helst skal kunne bruke det, og med minimalt opplæring. Noen av iTemas stikkord for oppstart av prosjektet: –Ønsker en enkel måte å registrere avvik på når man er på stedet. –Forventninger –Rapport som avklarerer spørsmål omkring teknologiske og strategiske valg. –Fungerende prototyp på valgt plattform –Hvilke håndholdte enheter støtter Opera nettleser, evt. hvilke støtter IE? –Er det forskjeller i HTML-standard på samme nettleser i ulik enhet? –Støttes javascript i nettleseren? Er standard ulik her? –Er det mulig å implementere applikasjonen i en nettleser for håndholdt i det hele tatt? Særlig det med opplasting av bilder med mer. Hvis ikke må man kanskje undersøke muligheter med J2ME?

Hvorfor valget vi oppgaven Alle på gruppen har en forkjærlighet for mobile enheter, så en oppgave der vi fikk bruke slike enheter var ønskelig. Selv om oppgaveteksten var litt diffus, så vi muligheter både i å lære en ny teknologi, samt utvikle noe vi var interessert i. Valget falt da naturlig på iTemas prosjektoppgave.

Hvordan løste vi problemet Da ingen av oss hadde noen stor kjennskap til utvikling av applikasjoner for mobile enheter, tok mye av tiden til informasjonssøk og egenlæring. Under arbeidsprosess fant vi ut at dette er et veldig nytt felt innen systemutvikling, og vi ble dratt litt frem og tilbake når det gjaldt mulige teknologier. Etter mye informasjonssøk har vi kommet til en mulig løsning i samsvar med iTemas ønsker. Har også blitt enig om hva som skal dokumenteres og hva iTema ønsker av informasjon innen det mobile feltet, både innen teknologier og utviklingsrammer.

Resultater Har laget en fullt fungerende web-demo etter kravene i oppgaveteksten. Holder på å lage en applikasjon i Pjava Har laget en Teknologirapport som omhandler forskjellige løsninger inn mobil utvikling. Har også laget krav- og systemdokumentasjon for en ferdig applikasjon til Sony Ericsson p900.

Videre arbeid Videre planlegger vi å utvide Teknologirapporten til den blir slik iTema og vi ønsker. Skal også jobbe videre med applikasjonen. Og vi kontinuerlig reviderer rapporter og dokumenter.