Bruk av dekningskartet CellVision. CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
AGRESSO Introduksjon _____________________________________________________________.
Et eksempel på hvordan kan en dokumenterer IK – Akvakultur?
BraWeb Bestilling.
Guide til Facebook - sider og arrangementer
MX Data1 Opplæring i bruk av TM-GIS * • Oppretting av punkter Oppretting av punkter Oppretting av punkter • Oppretting av trasèer Oppretting av trasèer.
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Introduksjonskurs oppgaver
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
IcabMobile Ingvar Lygren.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Opplæring: Pasientsignalapplikasjon Pasientregistrering DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Opplæring: Digital Diktering
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker.
Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia Her er det en blå ramme.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Sponsor og Annonser.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
TransMed 7 Jannicke Knutsen & Johan Wikström.
Presentasjon av funksjoner
Opplæring: Sengetuns-PC Pasientsignalsapplikasjon DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
Bruk av kart og steder i Reunion Registrering av stedsnavn Endringer av stedsnavn gjennom tiden Redigere stedsnavn Finne steder på kart Personens eget.
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Huawei B593 Brukerveiledning
Huawei E5776 Brukerveiledning
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
I henhold til ny lovgivning må vi informere om bruk av informasjonskapsler (cookies)
Innstillinger for Cerum Web Save i Windows Vista.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. Heading Tekst og innhold skal stå her –Første underpunkt –Andre underpunkt Med mulighet for enda et underpunkt.
Lær å bruke Norge.no – veiviseren til offentlige tjenester på nett
CcMapper-opplæring Mapping mot norsk WebDewey.
Tilpasse «framhevet bilde» i paint
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Quiz gir deg fler kunder!
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

Bruk av dekningskartet CellVision

CellVision åpnes ved å klikke på følgende link Dere må logge inn via intranettet til NetCom/TeliaSonera, hvis ikke vil ikke applikasjonen fungere. Trykk på knappen nede i høyre hjørne hvor det står «coverage»

I søkefeltet skriver du inn navnet på byen/stedet du vil søke opp dekning, du kan også velge sted via nedtrekksmenyen om du ønsker det. Du vil få opp en god del steder, blant annet kommunenavn, stedsnavn, bynavn etc. Velg det som passer best.

Når du får opp kartet du ønsker kan du zoome ned eller ut som det passer. Oppe i venstre hjørne ser du hva som vises av type dekning. På dette kartet vises GSM Voice og 3g Voice (Taledekning via 2G og 3G)

Etter å ha endret avmerkingen nede i høyre hjørne vises her datadekning for EDGE, Turbo-3G og Turbo 3G+. Det er avmerket for 4G også, men NetCom har ikke 4G dekning i Trømsø når denne guiden ble laget.

I knapperaden i venstre hjørne, så kan man zoome inn og ut, sette kartet til startposjosjon og trykke på knappen som er 2 deler hvit og 2 deler svart, markere kartet med markøren som kommer opp og få informasjon om dekning.