Tryvannsmasten til Telenor

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Åpenbaringen om Jesus Hvem er Jesus Kristus?.
Sprell levende 4.mai 08.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
For å sitte og ikke gjøre noen ting

På jakt ætti fjellpostan i tur-orienteringa
TAKK, GODE GUD FOR ALLE TING (281)
O store Gud, når jeg i undring Aner Hva du har skapt i verden ved ditt
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Gudstjeneste med Skattejakt.

Allsangtime fredag 30. mars kl
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Kapittel 28 Norgeskartet
Seilturen En sommerfortelling…...
Historiefaget i skolen
Gammel kinesisk visdom
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Med sekken full av penger!
Velkommen til gudstjeneste
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Geitekillingen som kunne telle til ti av Alf Prøysen.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Skattejakt-samling på torsdag
Finn riktig tekst til bildene
Min Problemløsningsbok Navn: ____________________________________ Slik ser jeg ut (tegn eller lim inn bilde):
Babysang & småbarnstrall
Velkommen til lysmesse
Kong David Salmene.
Til Noas ark.
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
God morgen.
Skogbrannteori flyovervåking
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet Kapittel 10 oppgave c.
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
Vekst etter kriser. Bodø 13. juni Odd J. Eidner
Joh 10,36 kan dere da si om Ham som Faderen helliget og sendte til verden: Du taler gudsbespottelig, fordi Jeg sa: Jeg er Guds Sønn? Joh 5,18 Derfor forsøkte.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Vær meg nådig, Gud. Vær meg nådig
Matt 1:23: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel - det betyr: Med oss er Gud. For et barn er oss født, en sønn.
2.samling: Guds Sønn vår frelser Høsten Den lamme mannen. Bruk gjerne bilder fra Sprell Levend –opplegget om du har abonnement på dette. Ellers.
Litterære virkemidler
I Bekkedalen Læringsmål Eleven skal kunne;
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Age Of Mythology. The Titans. Expansion pack Her er ett fint eksemplar! Ett eksemplarisk bilde av Expansion Packen!
Agent for rettferdighet
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Kapittel 43 Emilio forteller om tradisjoner
AUKEVEIEN Klasse 6 A-BKlasse 6 A Klasse 6 A-BKlasse 5 A-BKlasse 5 A Klasse 5 A-BKlasse 4 A-BKlasse 4 A Klasse 4 A-BKlasse 3 A-BKlasse 3 A Klasse 3 A-BKlasse.
Livsstilsending - uke 5 -
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
O PPGAVE 40 Side 172 – 173 Sett inn riktig form av ordet i parentes.
Fuglene synger om våren  Mange fugler kommer til oreskogen for å hekke.  Da er det mye fuglesang.  Det er hannene som synger for å lokke til seg.
Mulig.
Snah Shahin.
I Bekkedalen Læringsmål Eleven skal kunne;
Sinne Film:
Livets historie.
Utskrift av presentasjonen:

Tryvannsmasten til Telenor Tallerknene peker mot hjem!!

Grefsen terasse? nye

Branntårnet på Haukåsen Kan være hagahogget??

Tatt ved sjøen. Henger sammen med neste?

Tatt ved sjøen. Mye skog

Tatt ved sjøen. En tydelig vik

Hvilken ås? Kan det være vollentoppen? Ramsås sett fra siden?

Skaugumåsen, og deler av toppen bak

Viser at bildet er tatt på havnivå. Hva er fjellet bak? Haveråsen?

Kjenner ikke, men det røde huset bør være en ledetråd Kan dette være utsikt til venstre del av Grefsenkollen? Lignet, da vi kjørte til Gaustadveien

Ukjent, men viser at bildet nok er tatt nær havnivå

Mellom KIF-hytta og Gråmagan, tror jeg. Kan være Ramsås

Kjenner ikke dette, men zoomet sterkt? Bjerkholmens fishermans house?

KIF-hytta på Kolsås

Garlaushøgda, med den hvite greia fra gravlunden Snarøya?

Så dette gule fra Telenor Arena, restauranten, men kjenner ikke fjellet. Bildet virker i så fall tatt lenger vestover på Snarøya

Bikkjene til Herrre Den høye ås, der treffer seg fra Fortjernbråten, nordover forbi insjøen Helgern, opp mot Hakkloen Falkenbjerget Trakten Herfra kan vandreren ta seg nordover langs betydningsløse fuglestier mot Storhaugen, eller ned lia til Sandviksputten og videre sørover over Fjelaleiken, som Bernhard kalte Falkenberget - og slo fast at «traktene heromkring er noen av de villeste som finnes i Nordmarken. Kjempestore steiner ligger overalt henkastet på åsens skråninger eller sammenhopet i urer, dype revner skiller klippene ad, styrtende precipicer kaster seg like ned til elven».

Bikkjene til Herrre Jeg er på historisk grunn, for her vandret også Bernhard Herre en oktoberdag en gang omkring 1840, og han har levende skildret sine opplevelser i stykket «I Nordmarken» i boka «En jegers erindringer». Området her på Haklomana er administrativt fredet av Løvenskiold-Vækerø ..., det er på 240 dekar ..., og godt er det ... Jeg vandrer litt mot øst på åsen og finner den fine myra ... Ja, her kan skogsfuglen spille ... Så legger jeg min ferd sydover på Haklomana ..., trolig er dette et av de fineste stedene i Marka. På åsen vokser det gammel, glissen furuskog med imponerende grener og kroner, og innimellom kommer det opp nye trær. Nede i lia er det mer gammel, skjeggete granskog, og her og der er det grupper av døde trær, vindfall og mosegrodde læger ..., et eldorado for en naturinteressert ... Her er det trollskog, skjørtegraner og kjempetrær, her er det sted for liv og spell, her er skog for drømmer, undring og fantasier ... Ja ..., furua på Mana, den har sett det, alt ..., elgen som tråkker sin sti, skogsfuglens spell når vårmorr'an gryr, spetter og andre fugler som finner sitt bo, fuglen på brede vinger over vann og li ..., og den ensomme vandrer på skogens sti ... Furua på Mana den har kjent vinterens isende sno, den har sett maidagen gry over myrer og mo ..., den har følt sommerens fylde og sødme og sett høstens vekster i sprakende rødme ... Furua på Mana ..., den husker det, alt ..., stormen som for her ..., trærne som falt ..., jegeren her som søkte sitt ly ..., styrtregn og torden fra den mørke sky ..., fuglens unger under den brede vinge ..., Bernhard Herre som gikk her med Feiom og Klinge. Jeg går lenger syd på Haklomana, eller Falkenberget, som også er blitt brukt som navn på denne åsen. Jeg stopper litt opp på berget ..., det kjente sted ..., der utsikten er så fin mot Hakloelva, Bjørnsjøen og Kikuttoppen. Jeg hører fossen i Hakloelva bruser, ser utover tepper av skog og kjenner vinden som svaler min panne ... Du kan komme hit til Haklomana rett opp fra Fortjernsbråtan, eller du kan følge stien til Sølvvika et stykke nordover og så ta brått opp til venstre mot åsen ... Jeg vil nå gå rett ned den bratte li til Hakloelva ... Bernhard Herre gikk den motsatte vei oktoberdagen rundt 1840 og beskriver i «I Nordmarken» et virvar av vindfall og brekk etter stormen i 1832.