Medlemsnett enklere og smartere hverdag for lag og foreninger

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Helgekurs Spill Bridge 1 på en helg Opplegg utviklet av: Sven-Olai Høyland.
Advertisements

Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
SMB Kollegium AS Gjennom vårt partnerskap med Xledger AS setter vi standard for regnskapsarbeide. Vi gir deg tilgang til et ekte web-basert økonomisystem.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
ASKER SKIKLUBB VOLLEYBALL Treningsavgift/dugnad våren 2014
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Nasjonal dugnadskampanje 2012 – En veskeholder som gleder.
Venner som hjelper andre
Produktopplæring CRM MBS 10 Merete L. Nylund. Agenda  Kontaktperson.  Nytt rapportvindu.  Endringer i dokumentmodulen.  User Satisfaction.  Timeregistrering.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Programvare fra Uni Pluss
Kompensasjonsordning for merverdiavgift Fallskjermseksjonens ledermøte 13. Februar 2010 Arne Mathisen.
Velkommen til SMB-dagen 2004!
Sunndalsøra Registertjenester Per Ivar Larsen Sugar
Elektroniske gavekort
Hvordan kan Telenor og din Telenor-forhandler bistå gründere og småbedrifter og gjøre hverdagen din enklere?
Uni Eiendom FDV Veien videre
Egiro innbetaling/CREMUL
Brukerdokumentasjonen for AutoPay må derfor leses i tillegg.
Spøken som gir deg lykke!
Velkommen til EDB Lønn og Personal lansering
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Midtveismøtet 16/1-2010Rekruttering, klubb og medlemsutvikling Skedsmokorset 17. januar 2010 Hei Rotaryvenner, Takk for hyggelig møte i går med interessante.
1 Dokumentservice Utfordringer i 2012 Økende operasjonelle kostnader Svak kontroll på informasjon Ineffektiv distribusjon av informasjon.
Kursvirksomhet i frivillige organisasjoner ABC for kursarrangører Studieforbundet natur og miljø.
Stavanger offshore tekniske skole Kalhammarvn. 54, 4007 Stavanger
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2009 Arendal 7. mars Langesund 21. mars.
Distriktsekretær Magne Kjerkreit
Kom, bli med på en annerledes dugnad!. Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud.
Enova og industrien Sarpsborg 24. oktober 2013
Jenteløftet – økonomiske og avgiftsmessige aspekter.
Kompensasjonsordninger for merverdiavgift Seilflyseksjonens ledermøte 10. april 2010 Arne Mathisen.
Regnskapsprogrammet Praktisk arbeid Arbeidsgangen Bilagene konteres og registreres i vinduet for bilagsregistrering. Inn og utbetalinger til kunder og.
Hindrer og lindrer nød Frivillighetsregister + Grasrotandel = Ekstra inntekster til din lokalforening Ny inntektsmulighet.
Bakgrunn –Åpen, ærlig og tydelig Status –Hvor er vi ? –Hvor skal vi ? Proaktiv adferd –Hvordan være i forkant ? Logistikkpartner –Hvordan tjenester på.
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
Orientering til klubbenes sekretærer Mjær ungdomsskole 20. mars 2010
PETS Sola mars 2012 Tor Jan Reke
Marked / vekst Jørn Skjærlund Gjensidige Forsikring
Mer effektiv og lønnsom med Mamut Business Software
Relansering av eFaktura B2B. Nord Europas ledende meldingsformidler Itella leverer elektroniske informasjons- løsninger og -tjenester i ti nordeuropeiske.
Sekretærens oppgaver i Rotary Distriktssamling 2013 Fevik 16. mars.
HeV-prosjektet Helhetlig virksomhetsstyring
Avvik fra arbeidstidsbestemmelsene
Nytt medlemssystem. Ble først vurdert i administrasjonen ved slutten av Styret først opplyst om arbeidet i januar. Investering godkjent av styret.
Fagseminar Kvalitetsklubb Velkommen!. PROGRAM 11:00 – 11:15Åpning - velkommen v/Tommy Bang-Larssen Kvalitetklubbansvarlig TFK 11:15 – 11:45Sparebank 1.
Velkommen til informasjonsmøte om Eikeli VGS’ tilrettelegging for Fossums langrennsløpere og skiskyttere !
Bakgrunn –Åpen, ærlig og tydelig Status –Hvor er vi ? –Hvor skal vi ? Proaktiv adferd –Hvordan være i forkant ? Logistikkpartner –Hvordan tjenester på.
NEFs tillitsvalgtsamling Soria Moria Hotell mars 2015 Påminnelser og oppfrisking.
- reduserer bedriftens sykefravær!
Bakgrunn for integrasjonsarbeid
ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.
PRO ISP PRO ISP PRODUKTER Produktveileder Bruker veilederen under for å finne frem til de produktene du behøver. Ta kontakt med.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
Medlemsregistrering i KX-web, hvorfor skal dette gjøres? Sett fra klubben sin side: Grunnlag for kontingenter Det er et krav fra NIF at vi har et oppdatert.
Kort innføring i bruk av Stegaberg IL sin hjemmeside. - Denne passer for lagledere og trenere Innhold: * Knytte spillere til laget * Legge til nye spillere.
Regjeringens digitaliseringsprogram Hvorfor, hva og hvordan
KLUBBKVELD & BURSDAGSFEIRING ASKER CK
Rotarys digitale hverdag
Veien videre etter introkurs
Opplæring del 1 Introduksjon av Office 365 og Teams
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

Medlemsnett enklere og smartere hverdag for lag og foreninger Tor Inge Skjøtskift Banksjef Lerkendal 15. mars

Bakgrunn for vår tilstedeværelse; Samarbeidsavtalen SMN bidrar årlig med 150.000,-. Midlene brukes til den oppfølgingen hver enkelt prosjektklubb får gjennom ett år for å kunne oppnå status som Kvalitetsklubb. Prosjektklubbene får en kontinuerlig bistand av mentorer og fageksperter innenfor alle de kriterieområder som er gjeldende for å oppnå status som Kvalitetsklubb. SMN bidrar 2-3 ganger pr. år med kompetanse- og kunnskapsoverføring innenfor de felter hvor SMN har sin spisskompetanse og hvor klubbene har tilsvarende behov for kompetanse. SMN skal profileres som Trøndelag Fotballkrets sin hovedsamarbeidspartner innen klubbutvikling og da spesifikt med tanke på Kvalitetsklubb. Vi vil jobbe for å bli assosiert med utviklings- og kvalitetsarbeid som forbundet gjør i klubbene og få en mulighet til å komme i dialog med inntil 15 klubber for vårt bidrag.

Målepunkter for samarbeidet Alle klubbene bruker Medlemsnett / vår lag og foreningspakke   Relasjon til kretsen Hovedbankforbindelse Tilrettelegge arena/samlinger hvor vi treffer kvalitetsklubbene Synliggjøre samarbeidspartneren Det er en god og tett relasjon mellom klubb og lokalt bankkontor Kompetanseoverføring Kundetilgang

Slik var det før….. ”Fakturaene for kontingent skal snart ut. Nok en kveld med slikking av konvolutter...” ”Skjønner ikke helt disse innbetalingene. Hvem har betalt og hvem har ikke? Ja ja, jeg får vel bruke helgen på å finne ut av det.... ” ”Tur til Danmark om en uke. Jeg må sende en viktig beskjed til alle juniorene...og noen av dem har ikke e-postadresse. Hjelp!”

Medlemsnett gir Smartere og enklere medlemshåndtering Enkel fakturering av alle medlemmer via post, e-post eller e-faktura Automatisk avstemming av innbetalinger KID Kommunikasjon med medlemmene e-post og sms Samler banktjenestene lag og foreninger har behov for Nettbasert tilgjenglighet Alt på ett sted Kategorisere de ulike enheter - Alle medlemsregister på ett sted – Oppdatere info av medlemmene Fakturer til alle enheter med ett tastetrykk – Lage faktura til enkeltpersoner – Opprette fakturakontakter – Kan sendes via post, e-post, e-faktura Ser hvem som har betalt med en gang (KID) – Får tilsendt e-post med alle innbetalinger – Mulighet for å sende purring Kommunikasjon vi e-post og sms Alt på ett sted: Økonomi, medlemsinformasjon, kommunikasjon internt og eksternt  sparer ressurser

Alt på ett sted Medlemsnett Foreningskonto Fullstendig oversikt og kontroll Foreningskonto Dekker foreningens behov for daglige inn- og utbetalinger Nettbank bedrift - nettbankløsning også for lag og foreninger God oversikt Enklere å betale regninger Elektronisk meldingstjeneste Melding om innbetaling til e-post Betalingskort Forenkler innkjøp på vegne av foreningen Medlemsnett  nettbasert medlemshåndtering, adm av medlemmene, fakturering, kommunikasjon Foreningskonto  for inn og utbetalinger Nettbank bedrift  oversikt + mulighet for inn- og utbetalinger Elektronisk meldingstjeneste  svært god oversikt over hva som foregår på kontoen til enhver tid Betalingskort  visa eller visa kontantkort bedrift Lage egne internettsider

Administrasjon og arbeidsfordeling Enkelt å gi tilgang for flere personer Tilpasses ansvarsfordelingen som eksisterer hos dere Kategorisere enheter Import fra excel Fordeling av roller og tilganger

Medlemstjenester Enklere og bedre oversikt Fullstendig oversikt over medlemmene Enkelt å administrere Import av medlemslister Mulighet for å registrere firma Hente ut nødvendige rapporter Kategorisere enheter Import fra excel Fordeling av roller og tilganger

Fakturering og innbetalingstjenester En unik betalingsmotor som gjør betalingsproblematikken enklere og mer effektiv Enklere å sende ut faktura til alle medlemmer Forenkler innkrevingen av medlemskontingent, salg og fakturering Tilpasset for eFaktura, AvtaleGiro, e-post og fakturaprint Mulighet for å lage fiktive inntektskonti Faktura- og purregebyr

God kommunikasjon med medlemmene Informasjon tilgjenglig når du og dine medlemmer trenger det Kommunikasjon med medlemmene vil i størst mulig grad gå gjennom e-post Mulig å sende SMS, noe som er nyttig dersom e-post vil ta for lang tid SMS er forhåndskjøpt med nedtelling ved bruk - Kommunisere med medlemmer, styret, trenere - alt etter som hvem som er organisert i systemet.

NIF Integrasjon Godkjent for idrettslag tilknyttet «idrettsregisteret» Idrettsregistreringen gjennomføres fra 2. januar til 31. januar Tallene danner grunnlag for ulike økonomiske støtteordninger Tallene kan rapporteres via Medlemsnett

Priser Etablering kr 1.500,- Månedspris kr 499,- (inkl.mva) Transaksjonspriser Fakturaprint kr 16,- + mva ekstra ark kr 1,00 SMS kr 0,60 + mva eFaktura kr 5,25 AvtaleGiro kr 4,25 OCR kr 1,75

Enkelt å komme i gang Brukerveiledning Oppstartsmanual Hjelpetekster

Trenger du hjelp? Ring Kundesenter bedrift på tlf 07303 mellom kl 08.00 og 24.00 e-post: smn.bedrift@smn.no

Oppsummering Smartere og enklere medlemshåndtering Smartere og enklere fakturering og avstemming av innbetalinger Enklere og raskere kommunikasjon til medlemmene Frigjør tid til andre aktiviteter Fokus på medlemmene Enklere hverdag Fra papir til elektronisk Tilgjengelig på web, hvor om helst når som helst