Årsberetning 2013 NAF avd. Nord-Gudbrandsdal Ønsker du andre bilder enn de som er satt inn, kan NAFs profilbilder lastes ned her: https://openbrand.com/n.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Lunner Skolefaglig rådgiver Velkommen til UNGDOMSRÅD!
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Strategiplan trafikksikkerhet i Agderfylkene
Forbundet arbeid med Landsmøtet 2014 Presentasjon per 27. mai
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Overgangsvinduer, kurs og opplæring, lov og reglementer, ekstranett Presentasjon på NTFs medlemsmøte 2. juni 2007 Grand Hotell, Oslo.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Agenda Årsmøte 2013 Godkjenning av innkalling og saksliste.
Engebråten skole 2008/09 Skrevet av Cathrine Juul
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Vi får Norge til å gro! Fornying av Norges Bondelag – på hugget Uttalelse fra Nordland.
Kandidater til styret i UNG
VELKOMMEN TIL ÅRSMØTET I VAULEN IL 2012
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.

 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
 Thore R Jensen Leder og suport  Tor Morten Jensen Programering og design  Vi tilbyr tjenester som webmastring, webdesign og webutvikling.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Presentasjon av Trafikkprosjekt for ungdom TS Fokus Lillehammer 2005.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Oppgave i nettkommunikasjon Samarbeid mellom HiHm og HVe.
Månedsbrev fra Blåklokka
Hai ! Hai !.
Fra arbeiderpartistat til misfornøyd oljenasjon
Jeg heter Yasmin Meralli Jeg er invitert hit på grunn av mine erfaringer som Konsernsjef for mangfold og likestilling i et av Canadas største finanskonsern,
Elevens valg – ”Bygda mi”
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Velkommen til Årsmøte i EL & IT Klubben Fabricom
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
Oppgave 48 Preposisjoner og faste uttrykk fra kapitlene 4 og 5.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
”En likestilt barnehage” -
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Noen ord om Fart Ca. 700 medlemmer Ca. 450 spillere fordelt på 27 lag Damelag i 2. og 3. divisjon (1. div. til 2006) Herrelag.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
 Blestølen og Omegn Tursti Forening Årsberetning 2012  Blestølen og Omegn Tursti Forening har igjen hatt et veldig aktivt år.  Vi startet lørdag 11.
Og.
Monika S. Luktvasslimo 12. desember 2013
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Velkommen til Vikhammer ungdomsskole
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
LaH Akershus Rapport 2014 Aktiviteten tar utgangspunkt i landsmøtevedtak, LaHs målsettinger og egen virksomhetsplan.
Muligheter – og fallgruver
-peuter, -nomer – goger og meg EN 16-ÅRINGS ERFARINGER KNYTTET TIL DIVERSE METODER FOR BEHANDLING AV BARN OG UNGE MED CP.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Weblogg-Forum web-system. (PHP/MySQL) Hovedprosjektoppgave 46E (Egendefinert oppgave) Skoleåret 2003/2004 – AiTEL, HiST Student: Magnus Kopstad Veileder:
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Livsstilsending - uke 5 -
Varegg Nordnes Guttelagene 2006 Oppsummering etter sesongslutt 8.oktober.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Dagsorden for generalforsamling i Modum, Sigdal og Krødsherad Gjensidige Brannkasse 26. april 2017 kl.18.00, Tyrifjord Hotell, Vikersund 1. Godkjenning.
Årsberetning 2017 Sak: 02/17 Årsberetning 2017
Saksliste årsmøte USS
Utskrift av presentasjonen:

Årsberetning 2013 NAF avd. Nord-Gudbrandsdal Ønsker du andre bilder enn de som er satt inn, kan NAFs profilbilder lastes ned her: af/standards/ af/standards/50487 PS! Du kan sette inn bilder fra NAFs bildegalleri via verktøylinjen som heter «NAF-bilder».

Sakliste Åpning Valg av møteleder, referent og signering av protokoll Presentasjon av avdelingen Aktiviteter i året som har gått Styrets årsberetning Årsregnskap Naf senteret Otta Naf motorsport, Vinstra motorklubb Innkommede årsmøtesaker Valgkomiteens innstilling

Presentasjon av avdelingen

Styrets sammensetning 2013 LederKari Solberg Nestleder Ole Magnus Aamodt KassererIngun Kaltrud SekretærErling Vangen StyremedlemFinn Ulsletten Varamedlemmer Vegard Aukrust Villy Tangen Knut Morten Bjørgemoen

Arrangementskomitè og Valgkomitè Arrangementskomitè: Leder: Finn Ulsletten Medlemmer: Olav Veggumsløkken, Rolf Øverland, Villy Tangen Valgkomitè: Arne Kolden Reidun Solli Ole Magnus Aamodt

Styrets årsberetning

Styrets arbeid Som året før har det vært avholdt 6 styremøter. I tillegg har det blitt holdt arbeidsmøter i forbindelse med prosjekter. Avdelingen har vært representert på: Styrelederseminar Naf vårmøte (båttur) Naf landsmøte Naf festivalen på Vålerbanen Naf regionmøte (Spåtind) Naf web-redaktør kurs

Styrets arbeid forts. Ingun Kaltrud har vært avdelingens samfunnskontakt / politisk Erling Vangen har hatt ansvar for trygghet/ trafikksikkerhet Finn Ulsletten har stått for medlemstilbud/opplevelse Ole Magnus Aamodt har vært redaktør for hjemmesiden.

Aktiviteter i året som har gått

2013 *Statoil påskekampanje på Otta og Dombås m/verving og markedmateriell *Vågådågå, stand m/verving og info. *Russebilkontroll på Otta trafikkstasjon i samarbeid med Statens vegvesen *Ung på hjul i Gudbrandsdalen; prosjekt i samarbeid med Politi, Vegvesen og Trygg trafikk rettet mot ungdom. *Hjulskiftkampanje vår og høst ved Naf senteret. *Gudbrandsdalsløpet; veteranvognløp i midtdalen hvor Naf er medarrangør. Stor stand med oppgaver, servering og verving/info. *Utdeling av refleks til barnehager og skoler under refleksdagen

Gudbrandsdalsløpet

Ung på hjul i Gudbrandsdalen

Årsregnskap

Naf senteret Otta

Naf motorsport, Vinstra motorklubb.

Sponset utøver martin Kongsli –Her er et lite sammendrag fra fjorårets sesong. – –Crosskarten var klar i god tid før 1 løpet, da fikk jeg tid til å vise den fram under “døl og dur” på peer-gynt senteret den 11 mai. –Dette er en bilutstilling som trekker mye folk fra hele gudbrandsdalen. – –Jeg skulle også delta på et foredrag for russen ved vinstra videregående skole og fortelle litt om crosskarten min og motorsport. –Dessverre hadde trygg trafikk og vegvesen ikke fått med seg at det var russedåp denne dagen så ingen kom på møtet. – –1 NM runde på Lyngåsbanen. Der hadde jeg aldri vert før så dette var selvfølgelig spennende men også litt vemodig da det var det siste løpet noensinne på den kjente banen fra tall. –Der endte jeg tilslutt på 5 plass etter å ha brutt 1 av de 3 innledende heat før finalen grunnet krasj. – –2 NM Løpet foregikk i Finnskogen. –Dette var sesongens dårligste grunnet disking for tjuvstart og vanskelige kjøreforhold. Her klarte jeg ikke å kvalifisere meg til A-finale. – –3 NM Runde ble litt amputert da min far fikk ryggproblemer og ikke kunne bli med. Dette løste seg i siste øyeblikk ved hjelp av at en onkel ble med. –Turen gikk til Løkken verk i Orkdal, dette er en rask bane med flere velodromsvinger. –Med god hjelp fra en onkel med bratt læringskurve gikk dagen fint uten tekniske problemer. –Her klarte jeg å kvalifisere meg til A-finale og kjørte meg tilslutt opp på en litt skuffende 7 plass. – –4 NM Løp var i Flå i Hallingdal –Dette var det våteste og mest gjørmete løpet jeg har kjørt. –Men etter en klissen dag kom jeg tilslutt på en 5 plass totalt. –Det skal også sies at jeg brukte nesten 3 dager på å vaske crosskart, utstyr og servicebil for gjørme! – –5 Løpet og NM Finale – –Var på min favorittbane Krabyskogen på Lena utenfor Gjøvik. Her kjørte jeg mitt første løp i –2 uker før var jeg også utover og fikk kjørt en trening her. –Kjøringen gikk greit og i finalen hadde jeg 8 startspor, her klarte jeg å kjøre meg opp 4 plasseringer og sluttet sesongen på en 5 plass. – –Mvh: –Martin Kongsli –Kongsli Crosskart Team

Crosskart

Innkomne årsmøtesaker –Forslag til at lederfunksjonen for arrangementskomitèen skal kompenseres med honorar.

Valgkomiteens innstilling

Skriv inn tekst eller lim inn bilde

NAF avd. Nord-Gudbrandsdal