Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kandidater til styret i UNG

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kandidater til styret i UNG"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kandidater til styret i UNG
Presentert av valgkomiteen, 2014

2 André Møskeland 26 år, siste året på Politihøgskolen.
”Jeg vil fortsette i styret for å være med å bygge på, og forbedre, det gode arbeidet som er gjort de siste årene. I tillegg så ønsker jeg å bruke min erfaring etter 4,5 år i styret for å være med å skape stabilitet for landsstyret og staben. Dette er etter endel utskiftninger i staben den siste tiden, og med nye mennesker i styret etter Landsmøtet”.

3 Erik Røed 20 år, studerer Økonomi og Administrasjon.
Engasjert i UNG gjennom ungdomsklubben ”Slottet” i Kråkstad (Vara i styret der), og instruktør og ansvarlig i KRIK Kråkstad. ”Misjonsforbundet UNG har gitt meg mange gode opplevelser opp igjennom årene. Det vil derfor bety mye for meg å få gi noe tilbake gjennom å få et verv i UNG sitt styret. Her vil jeg få mulighet til å bli hørt og være en hjelpende ressurs”.

4 Cecilie Møskeland 27 år, siste semesteret på sosionom studiet
Engasjert i UNG gjennom menighet, og diverse leirer. ”Jeg vil i styret fordi jeg brenner for å disippel gjøre og ledertrene ungdommer. 

5 Birgitte Moe Olsen 24 år, Studerer master internasjonale relasjoner.
Er/har vært engasjert i UNG gjennom ungdomsklubben Loftet, Ansgar bibelskole, og leder på Stagedive. ”Jeg brenner for internasjonalt arbeid, misjon- og bistandsarbeid i samarbeid med Misjonsforbundet. Her ønsker jeg at UNG skal komme mer på banen ettersom alt arbeid i dag skjer i regi av Misjonsforbundet. Vi har en jobb å gjøre når det gjelder informasjon om, og engasjement for dette arbeidet og rekruttering av potensielle misjonærer”.

6 Ole-Terje Pedersen 25 år, ferdig med master i Eiendom ved NMBU.
Engasjert i UNG gjennom ungdomsarbeidet i Randesund. ”Setter stor pris på å kunne være delaktig i styret i UNG, og ønsker å fortsette i dette arbeidet”.

7 Marie Ærø 22 år, ambulansearbeider.
Engasjert i UNG gjennom menighet, ungdomsleder og Stagedive Nord. ”Jeg har sittet i landsstyret i 2 år og trivdes veldig godt med det. Det har vært givende å flott å få bli kjent med organisasjonen og flere "misjonsforbundere" lengre sør i landet. Jeg synes det er spennende å få være med å planlegge veien videre for Misjonsforbundet UNG. Håper på og gleder meg til å være med en periode til”-

8 Helene Mersland 23 år, studerer grunnskolelærer.
Er/har vært engasjert i UNG gjennom barne-og ungdomsarbeid, Alle-Sammen-komiteen på Liv og vekst og Stagedive leder. ”Jeg ønsker at UNG skal bidra til barne - og ungdomsarbeid, lederutvikling og leirarbeid med høy kvalitet over hele landet, slik at alle får de samme mulighetene. Jeg brenner for at barn og unge skal møte Jesus, og jeg tror at et målrettet og utviklingsorientert UNG kan bidra til å føre flere barn og unge inn i en menighet. Jeg ønsker at barn og unge skal ha positive opplevelser med menighet og kristent fellesskap tidlig i livet, slik at de fortsetter å være en del av et fellesskap gjennom livet.

9 Elisabeth Kvilesjø 21 år, studerer spansk og engelsk. F.o.m 1 mai; barne- og familiearbeider i Holmlia misjonskirke. Engasjert i UNG gjennom ungdomsklubben ”Slottet” i Kråkstad, og diverse leirer. ”Jeg har lyst til å bli med i styret i UNG fordi jeg brenner for at unge også skal bli kjent med den Jesus som jeg elsker. Ingen barn burde vokse opp uten Jesus ved sin side. For ett år siden jobbet jeg et halvt år i Colombia og opplevde å forstå hvor stor verdi hvert enkelt barn har, samt å få en ny forkjærlighet for barn og ungdom. Jeg er veldig stolt av å være en del av Misjonforbundet i Norge, og det hadde vært spennende å få være med på å påvirke hvilken retning vi skal gå”.


Laste ned ppt "Kandidater til styret i UNG"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google