HeV-prosjektet Helhetlig virksomhetsstyring

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kvalitet på digitale tjenester
Advertisements

SMB Kollegium AS Gjennom vårt partnerskap med Xledger AS setter vi standard for regnskapsarbeide. Vi gir deg tilgang til et ekte web-basert økonomisystem.
Huldt & Lillevik WEB registrering Jens Erik Mjølnerød: Vi hjelper dere med løsninger i forbindelse med lønn og personal.
IK-Bygg på web: Formål IK-Bygg web skal bidra til å avdekke avvik i forhold til helse, miljø og sikkerhet. Det stilles strenge krav til hvilken forfatning.
IKT-konsulent Anne Mette Lorentzen 29. august 2011
Transaksjonskostnader
Nytt økonomi og lønns/personalsystem fra
Regional HR handlingsplan for perioden
BIS PP Maintenance Management System Infor EAM Enterprise Edition
HeV-prosjektet Effektive administrative arbeidsprosesser
Avdeling i Varberg, Sverige Partner med IBM
Regnskap hos Econ AS.
» Kvalitet og ledelse Helse Møre og Romsdal Emne – innføring av miljøledelse i Helse Møre og Romsdal 18.April 2013.
IHR: Ny organisering av Sentraladministrasjonen Høsten 2013.
Ledelse i ny organisasjon Innspill til mellomlederne i Levanger kommune Oddbjørn Vassli KPMG.
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
Velkommen til EDB Lønn og Personal lansering
Intranettløsning for små og store organisasjoner.
Nytt HR-system  Info lederforum
Overordnet målsetting
Avspark - mai KULTURETATEN Ny Hr-hverdag.
Én kommune - ett HR-system for involvering, utvikling og oppfølging
ERV – Nytt lønns- og personalsystem 2010 Informasjon på økonomimøte 16. desember 2009 Bilde nr 1 Hva er planlagt?  Karakterbasert NLP (fra ca 1983) fases.
Samkommunestyret – Økonomienheten v/Meir Hallan ØKONOMI- ISK Innherred samkommune.
Difi, 1. mars 2012 Sissel Gulbjørnrud
Effektivisering av ansettelsesprosessen
Styringsprinsipper Styringssystem
Sjefersamling og videre ledersamlinger/-opplæring
Mer effektiv og lønnsom med Mamut Business Software
Elektronisk saksbehandling og arkiv
Regnskapsenheten i nye Harstad kommune
Oppgradering fra Agresso 5.4 til Agresso 5.5
BEVISST VIRKSOMHETSSTYRINGSSYSTEM NTNU
Hvordan holde orden i eget hus? Internkontrollforskriften
Bilfinger Maintenance Management System Infor EAM Enterprise Edition
Forvaltningsrevisjon gjennomført 2012/13: Prosedyrer og rutiner for journalføring og tilgjengeliggjøring av dokument/saksutredning Statusrapport 2014.
Forutsetninger i forbindelse med prosjektetablering
Ehandel i Oslo kommune Symposiet eLandet Norge oktober 2006 Kari Hove Prosjektleder Oslo kommune Utviklings- og kompetanseetaten.
Webinar – eWorker og eMeetings
VED Inger Lise Høvik Trond-Erik Eriksen Ola Selvaag Elisabeth Lande
Informasjonssaker til AMU – Arbeid med strategisk plan 2012 – 2015 ◦ Nåværende Strategisk plan og handlingsplan for HiL løper ut 2011 ◦ Oppstart.
Samarbeid ordfører og rådmann Fast møte hver mandag Forarbeid til møter Etterarbeid etter møter Løpende avklaringer rundt representasjon og deltagelse.
Fellesnemnda 8.des 2015 Orientering fra møte i ansettelsesutvalget Prosjektleders orientering.
MinSide er et viktig element i et oppdatert regnskap En overgang til elektronisk mottak av bilag gir godt grunnlag for et oppdatert regnskap Duett.no har.
Dialogkonferanse Behovene
Reiseregningssystemet (Visma) Faktureringssystemet (Ibistic)
Velkommen til seminar og førjulsfrokost!
Prosjekt Trøndelagsarkivet
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
First Level Controller
Top 10 IT Issues Årsplan USIT IT-direktør Lars Oftedal
Adm Etablering av nye fellestjenester
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
Min Tid Tekn/adm ansatte
HVA ER EN PDA? PRAKTISK BRUK PROSJEKT PDA, MOBIL PROFIL GEVINST
Med en direkteservicekontofår din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
utfordringer i en ny region
Sharepoint – brukerens arbeidsflate Molde kommune
Med en direkteservicekonto får din bedrift en unik webkonto for registrering av service på mobiltelefoner, nettbrett og tilbehør.   DS+ swap gir deg markedets.
Min Tid Tekn/adm ansatte
Mottaksprosjektet UiO saksbehandling og arkiv
PROSJEKT PDA I STEINKJER KOMMUNE MOBIL PROFIL
Hvis du kunne velge … ville du velge en løsning som kan brukes av alle, uten opplæring, hvor det viktigste kommer først, der det er lett å finne.
Utskrift av presentasjonen:

HeV-prosjektet Helhetlig virksomhetsstyring Åge Solheim Ledersamling 22.11.13

Nytt helhetlig system omfatter Lønn og personal Økonomi E-Handel Mål- og resultatstyring

Mål Bidra til effektive administrative arbeidsprosesser frigjøre ressurser til annen virksomhet Forenkle og standardisere elektroniske arbeidsprosesser gjennomgående for alle enheter Stabile, integrerte og brukervennlige løsninger med mulighet for ekstern pålogging og tilgang fra mobile enheter Brukerne skal selv kunne utføre oppgaver gjennom selvbetjeningsløsninger

Brukere Eksterne Ledere Super-brukere Medarbeidere

Mål Data skal registreres/slettes en gang på ett sted - bedre kvalitet og sikkerhet på data Arbeidsoppgaver, relevant informasjon og rapporter skal være lett tilgjengelig Sikre integrasjon av data mot aktuelle fagsystemer Ivareta gjeldende lover, forskrifter/regler og avtaleverk

Hva betyr det for meg som leder? Du utfører administrative lederoppgaver knyttet til personal og økonomi elektronisk i systemet Du har tilgang til relevant informasjon om alle medarbeidere du har personalansvar for i systemet Du anviser lønn, reiseregninger og fakturaer, og godkjenner innkjøp i systemet Du godkjenner egenmeldinger og søknader om permisjoner/ferie ol. i systemet

Hva betyr det for meg som leder? Du har enkel tilgang til rapporter og ledelses-informasjon som er relevant for din rolle i organisasjonen Du budsjetterer og rapporterer i systemet Du får løpende oversikt over og varsel om dine arbeidsoppgaver som skal utføres i systemet Flere oppgaver kan løses fra mobiltelefon eller nettbrett

Framdrift Systemplanlegging, testing, og opplæring superbrukere i 2013 Driftsstart januar 2014 Lønn Rekruttering Fraværsregistrering Fakturabehandling Regnskap Fakturering Februar 2014 Variabel lønn Reiseregning

Framdrift April 2014 Rapportering (1. tertial) 2. halvår 2014 Budsjett E-Handel Personaloppfølging Forhandlinger Mobile løsninger Prosjektslutt desember 2014

Informasjon og opplæring Alle får informasjon og nødvendig opplæring i de ulike delene av systemet rett i forkant av oppstart HeV-kontakter på alle skoler/karrieresentre Brukerstøtte fra HR-enheten, fakturamottak/ økonomi og IKT Servicedesk (som nå) Oppdatert info om HeV på ansattportalen

Aktuelle spørsmål Når får jeg tilgang til systemet? Får jeg flere lederoppgaver? Kan jeg delegere oppgaver? Er det noen som mister eller får nye oppgaver? Åge, har du kontroll på «alt»? …… andre spørsmål?

Skriv ned - 5 min! «Summeoppgaver» Hva ser du som de største utfordringene med innføringen av nytt system? Hva er det viktigste jeg som leder kan bidra med for å lykkes best mulig med innføring og bruk av systemet? Skriv ned - 5 min!