Presentasjon av ny visning for fører og ombordpersonale i FIDO.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Tilpasse spørringer i RT Kolonnetilpassninger Egne spørringer Legge spørring til forside Legge spørring til Dashboard.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Hvordan bruke en videokanon
Økonomilappen Rolf Mæhle, fagsjef i Finans Norge.
Gjør som følger: - Ditt rett foran skjermen - Se på kameraet med et stødig blikk - Trykk på knappen “Ta bilde” - OBS. Det er viktig å ikke røre seg når.
BraWeb Bestilling.
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Posisjon/Produkt Liste
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
IT For medisinsk sekretær Fredrikstad Kai Hagali
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Legge inn en avtale i mobilkalender Her er det et eksempel på hvordan en avtale legges inn. I eksempelet bruker vi Nokia Her er det en innebygget.
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
OVERFØRING AV BILDER FRA MOBIL TIL PC..
Komplett avstandstabell. LOG530 Distribusjonsplanlegging 2 2 Noen ganger er det behov for en komplett avstandstabell mellom alle nodene i et nettverk.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Versjon 16 Katalog og Eksemplar. Start Katalogmodulen •Modullinjen er flyttet nederst til høyre.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Nyttig presentasjonsverktøy Basert på lysark / plansjer
Manual for skoleavis i 6. klasse
WinSpirs 5.0 En presentasjon. Start av systemet Trykk på Medline Advanced i mappen for medisin og helsefag.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Opplæring: Digital Diktering
Dette er en automatisk presentasjon
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Mus Mus (pad) på bærbar PC fungerer på samme måte som en separat mus. Det er en vanesak hva som er best. Du kan kjøpe separat mus og tastatur om du ønsker.
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Mandag 8. November Powerpoint..
Boligtorget erfaringer så langt. Ønsker om ny funksjonalitet Rune Synnevåg Utviklingssjef.
Versjon 16 Det 4. ALEPH brukermøte David Massey, Bibliotekenes IT- senter AS.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Visma Scenario/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Funksjoner og Innstillinger i
Powerpoint v/ Terje Høiland
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
© Den norske jordmorforening Tollbugata Oslo Tlf: Fax: E-post: Tittel på presentasjonen OBS: før.
Android-Programmering Våren Introduksjon ActionBar Behovet for forandring Hva er Android ActionBar Tilpasning av ActionBar ActionBar - versjonshåndtering.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Presentasjon av ny funksjonalitet for fører i FIDO
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Huawei E5776 Brukerveiledning
Høgskolen i Oslo Bli kjent med de grunnleggende funksjonene i regnearkprogrammet Excel IT-seksjonen ved Avdeling for lærerutdanning 2006/2007 Praktisk.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Visning av sportsresultater på en mobil enhet. Åpningsskjerm Mulige valg Sport og land Menu og Avslutt Administrator og Valg sport.
SPSS-kurs. Program Dagen vil bli delt inn i fire bolker: Bolk 1 - 9:30-10:30 – Åpne/lagre datasett, datatyper, definere variable. Bolk 2 – 10:45-11:30.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Tips og triks Håvard Vognild 2. mars ting som kjekt å vite noe om Artikler på din side som havner på Meløy vgs. Brødsmulesti som ser helt merkelig.
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Utskrift av presentasjonen:

Presentasjon av ny visning for fører og ombordpersonale i FIDO

Bakgrunn for endring av layout for fører og ombordpersonale Dagens visning for fører og ombordpersonale hadde utfordringer vedrørende skjermstørrelse og dynamikk. Dette førte til overskriving av informasjon og ved bruk av forskjellige mobile enheter måtte det gjøres tilpassinger til hver enkelt enhet. Den nye løsningen bygger på en dynamikk hvor skjermbildet justeres i forhold til skjermstørrelse, slik at man har en layout som er lik om man er på en mobil, et nettbrett eller en pc. I hovedsak er endringen hvordan flere ruter presenteres for bruker. I dagens løsning vises dette som faner med forskjellige ruter. I ny løsning legges alle ruter til i meny, lagres lokalt på enheten og man veksler fra denne menyen hvilken rute man skal se/bruke. Kolonne for opphold er også flyttet til venstre og står nå etter fra tider.

Gammel visning Ny visning Søk Dag / nattvisning og tekststørrelse Ingen store endringer i første bilde som vises for bruker

Fører Gammel visning Ny visning Rutesøk med lokal lagring Rutesøk med lokal lagring og veksling mellom ruter Ny meny ved søk. Ruter hentet opp i ny meny er lokalt lagret på enheten. Man benytter da denne menyen for å veksle mellom ruter.

Fører Gammel visning Ny visning Hent kunngjøringer om infrastruktur relevant for skifting Samme meny for å hente kunngjøringer om infrastruktur relevant for skifting

Fører Gammel visning Faner med oversikt over lokalt lagrede ruter. Dagens faner bruker mye plass på skjermen og bryter layout når bruker har hentet opp mange ruter

Fører Ny visning Aktivt tog Lokalt lagret rute Ny meny tar ikke plass i visning av rute og man kan derfor hente ut mange ruter uten at layout brytes.

Fører Ny visning Tilbake til oversikt over lokalt lagrede ruter og knapp for visning av alle kunngjøringer Kolonne for opphold er flyttet til venstre I visning av rute, trykker man på søk for å hente allerede lokalt lagrede ruter eller nye ruter.