Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Gjør som følger: - Ditt rett foran skjermen - Se på kameraet med et stødig blikk - Trykk på knappen “Ta bilde” - OBS. Det er viktig å ikke røre seg når.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Gjør som følger: - Ditt rett foran skjermen - Se på kameraet med et stødig blikk - Trykk på knappen “Ta bilde” - OBS. Det er viktig å ikke røre seg når."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Gjør som følger: - Ditt rett foran skjermen - Se på kameraet med et stødig blikk - Trykk på knappen “Ta bilde” - OBS. Det er viktig å ikke røre seg når bildet blir tatt! Ta bilde Ta bilde Akkurat nå tilbyr vi deg å prøve siste oppfinnelsen fra SONY. Med dette system kan du bruke dataskjermen som Webcamera og faktisk ta bilde av deg selv!

3 Ta bilde Ta bilde PS: Flytt deg litt mer til venstre!! Du er ikke sentrert i bildet...... Hei, husk å smile når du nå trykker knappen “ta bilde” en gang til!

4 Vis bilde Vis bilde Ferdig 100%

5

6 Ikke skarpeste kniven i skuffen, nei!?! Trodde du virkelig på dette? Trykk på ESC og gå tilbake til arbeidet, NÅ!!!


Laste ned ppt "Gjør som følger: - Ditt rett foran skjermen - Se på kameraet med et stødig blikk - Trykk på knappen “Ta bilde” - OBS. Det er viktig å ikke røre seg når."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google