Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Dette er en PowerPoint-presentasjon
Bli kjent med i Powerpoint
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
D4422 IP telefon.
Hvordan bruke en videokanon
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…
BraWeb Bestilling.
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App-opplæring
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Filer til og fra mobiltelefon
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Intranett: Hvordan komme i gang
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Dette er en test på SONY’s nye teknologi. Med dette nye systemet kan vi gjøre det slik at skjermen din fungerer som et kamera slik at vi kan ta et bilde.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Microsoft® Lync™ 2010 Opplæring for tale og video
IT For medisinsk sekretær Fredrikstad Kai Hagali
Av oss kan du forvente service og kvalitet Morgendagens løsning i nettskyen.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-opplæring
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Trådløs telefon 7921G Nye Menyer
Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,
BlueDialer for SuperOffice
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for direktemeldinger og tilgjengelighet.
Microsoft® Lync™ 2010 Konferanse- og samarbeids opplæring
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Ta bilder med mobiltelefon
D4425 IP telefon.
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Fasttelefon (1/2) Beskrivelse 1 Håndsettlampe Lyser ved anrop, eller ved ny talemelding 2 Telefonskjerm Viser følgende: tid og dato pålogget telefonnummer.
Opplæring: Digital Diktering
Konferansetelefon (1/2) Telefonens taster 1 Lysdioder Viser anropsstatus på telefonen ved grønt- eller rødtlysindikasjon: Slukket = klar/hvile-modus Rødt.
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for responsgruppeprogram.
Side 1 © Senter for statlig økonomistyring© Senter for statlig økonomistyring |Selvbetjening og arbeidsflyt Tillegg for ledere.
Velkommen til WorkShop Trio Enterprise Attendant for sentralbord
D4223 Systemtelefon.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Funksjoner og Innstillinger i
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Gjør møter relevante. God kommunikasjon er kjernen i gode grupper. Kjerne.
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Detta er en automatisk lønnsforhandling
Opplæring for Microsoft® Office PowerPoint® 2007
Velkommen til PowerPoint
Utskrift av presentasjonen:

Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens skjerm som ber om å godta anropet. 3.Når du er ferdig, holder du markøren over kameraknappen og velger et alternativ: Stopp videoen min: avslutter videoen din, men du kan fremdeles se andre videoer. Avslutt video: avslutter alle videoene for deg, men du har fremdeles lyd. Video KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012 Microsoft. Med enerett. TIPS Du kan også klikke kameraknappen for å legge til video i en direktemeldingssamtale eller telefonkonferanse. Hurtigreferanse for Lync 2013 Konfigurere videoenheten Du må ha et webkamera for å dele video, men du trenger ikke et kamera for å se video av andre. Slik konfigurerer du kameraet: Klikk Alternativer i hovedvinduet i Lync, og klikk deretter Videoenhet. Hvis du ikke ser video forhåndsvisningen, kontrollerer du at kameraet fungerer slik det skal. Hvis du vil justere innstillinger, klikker du Kamera innstillinger. Bruke videokontroller visning Klikk Velg et oppsett, og velg et alternativ: Gallerivisning viser videoene til alle deltakerne. Foredragsvisning viser videoene til presentatørene. Presentasjonsvisning viser bare møteinnholdet. Kompaktvisning viser fliser for deltakerne i et kompakt vindu. Behandle deltakere Hvis du vil behandle deltakere, høyreklikker du videoen eller bildet: Demp, Opphev demping eller Fjern personen fra møtet. Lås videorampelyset låser videoen på personen i rampelyset. Fest til galleri beholder deltakerne synlige i gallerivisningen. Fullskjermvisning Klikk Koble fra videogalleriet for å se videoene i et eget vindu. Klikk Fullskjermvisning hvis du vil ha en stor visning av videoene. Klikk Forankre videogalleriet for å gå tilbake til normalvisning.

Invitere andre personer til en videosamtale 1.I samtalevinduet holder du markøren over personknappen og klikker Inviter flere personer. 2.Merk de inviterte fra vinduet Legg til personer, og klikk Legg til. 3.De nye inviterte mottar en popup-invitasjon for å bli med i samtalen. Legge til video i en direktemeldingssamtale 1.Hold markøren over kameraknappen, og kontroller forhåndsvisningen. 2.Juster kameraet ved behov, og klikk Start min video. 3.Hvis du vil avslutte videoen din, klikker du Stopp videoen min. TIPS Klikk Avslutt video for å stoppe deling av videoen din med andre OG for å avslutte deres video også. Starte en videokonferanse Start en ad hoc-videokonferanse for å diskutere et emne som må håndteres umiddelbart. 1.Merk flere kontakter ved å holde nede CTRL-tasten og klikke navnene. 2.Høyreklikk utvalget, og klikk Start en videosamtale. 3.Når du starter en videosamtale, bruker du automatisk datamaskinlyd i Lync. 4.Bruk videokontrollene for å behandle videokonferansen. Svare på en videosamtale Når noen ringer til deg, dukker det opp et varsel på skjermen. Klikk hvor som helst i bildeområdet for å besvare anropet. Klikk Ignorer hvis du vil avvise samtalen og sende den til telefonsvareren. Klikk Alternativer hvis du vil foreta andre handlinger: Send samtalen til telefonsvareren. Viderekoble til mobiltelefonen eller hjemmetelefonen. Svar med direktemelding i stedet for video. Svar bare med lyd hvis du ikke vil dele videoen din. Sett til Ikke forstyrr for å avvise anropet og unngå andre anrop.