Frikirkens misjonsarbeid i 2012

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

Profetene i Det gamle testamente
THAILAND.
Midtøsten, Iran, Afghanistan
Bønnetjenesten for Kina.
MUV i Asker menighet Årsmøtet 28. april MUV I Asker menighet • 4. september 2012 besluttet Asker menighetsråd at vi skulle delta i prosjektet Menighetsutvikling.
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
Bibeltime onsdag 8.januar Anne Birgitta L.K.. Luk.1, Men da Elisabet var i sjette måned, ble engelen Gabriel sendt fra Gud til en by i Galilea.
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
SAMMEN FOR DE FORFULGTE
Bibelskolen Bildøy Bergen
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Martin Luther Martin Luther ble født i Tyskland i 1483.
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Kast ditt brød på vannet…
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Fra ord til liv Fra ord til liv Mai 2012 Mai 2012.
Historie og ideologi.
Bønnetjenesten for Kina Kina trenger Guds ord du kan også være med i bønnetjeneste og offer.
Ressurssenter for misjon
Hva er den katolske kirkens syn på kjønn og kjønnsroller?
Lys til verden 2008/09 6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus kjent.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept

Ungdomsbevegelsen til Kirkens Nødhjelp
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Om det kristne fellesskap
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Et møte med Gud og andre troende
Lys til verden 2014/2015 Årets tema: Misjon og demokrati  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Vi har feiret grunnlovsjubileet.
“Disippel-høring”.
Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Muren... «antiterrorgjerdet»
Om hellige skrifter.
Misjonstime Velkommen til dd.mm åååå
Harvest Information System
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Islam. Kort info om Islam: Oppstod i Midtøsten på den arabiske halvøya på 600-tallet Kom til Europa allerede på 700-tallet Spredt over hele verden Nest.
 Konflikten mellom Israel og Palestina.  CA 6 Mill. Jøder blir drept under 2. VK  Stor sympati for jødene etter 2. VK  Enighet om at jødene skulle.
Dette dokumentet er hentet fra ressursbanken.no (Den norske kirke) og kan brukes fritt til ikke-kommersielle formål.
Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til.
Med Guds hjelp kan vi gjøre det. Sammen bygger vi Jesu kirke.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
MALI.
Harvest Information System
Bibler til Sentral-Asia «Vi kan i det minste vise dem hendene våre.»
THAILAND.
ETIOPIA.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
Økte forskjeller Inntektsforskjellene er mye større nå enn for 200 år siden. De siste 20 årene har inntektsforskjellene mellom landene blitt mindre, mens.
Matt  I samme stund kom disiplene til Jesus og sa: Hvem er den største i himlenes rike? 2 Han kalte da et lite barn til seg og stilte det.
THAILAND.
Obs. Denne presentasjonen er ikke ment å vises til barna
- til Gud og til andre mennesker
MIDTØSTEN.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
SMM 25 år 955 menigheter i Den norske kirke har gjennom SMM-samarbeidet bl.a. bidratt til at:
Utskrift av presentasjonen:

Frikirkens misjonsarbeid i 2012 SAMMEN OM OPPDRAGET Frikirkens misjonsarbeid i 2012

SAMMEN OM OPPDRAGET T-rkia - nært og unådd T-rkia er nært og unådd for evangeliet. Bare cirka fire tusen av 74 millioner innbyggere er evangeliske kristne. 99% er muslimer, i hvert fall i navnet. Våre første utsendinger er på plass fra september 2012. Frikirkens utsendinger

Israel – til Jesus kommer igjen SAMMEN OM OPPDRAGET Israel – til Jesus kommer igjen Frikirkens kall er å fremme Guds rike i Israel og blant folkeslagene. Israel er derfor et folk vi alltid vil ha fokus på. I Israel samarbeider Frikirken med Det Israelske bibelselskapet og Beit Eliahu-kirken i Haifa. Vi støtter også Netivah, en messiansk ungdoms- organisasjon som vil styrke nye troende i deres forhold til Jesus.

De palestinske områdene SAMMEN OM OPPDRAGET De palestinske områdene Frikirken samarbeider nært med Det palestinske bibelselskapet (PBS). Fra 2003 har hatt vi utsendinger i Jerusalem. Ingjerd Grimstad Bandak er vår stedlige representant. Tor Arne Grimstad er ansatt fra september 2012. Ingjerd og Tor Arne

SAMMEN OM OPPDRAGET Kina - der det startet Frikirken har en særlig kontakt med kirken i Ankang. Nora M.Gimse og Johan T.Johansen reiser to ganger årlig til Kina. De besøker også seminarer og bibelskoler og holder kontakt med ledere i både den offisielle og den uoffisielle kirken. Fra 1918 til 1949 hadde Frikirken utsendinger i Ankang. I 1949 forlot de flere små menigheter. I dag er disse en del av en kirke som teller over hundre millioner medlemmer.

Japan - med forventning om vekkelse SAMMEN OM OPPDRAGET Japan - med forventning om vekkelse I Kawage arbeider Ingrid Aske og Ruth Kari og Knut Ola Topland med menighetsutvikling. I Takarazuka arbeider Ingebjørg og Nathan Mikaelsen som pastorpar. Ingrid, Nathan, Ingebjørg, Knut Ola og Ruth Kari

SAMMEN OM OPPDRAGET Taiwan - blant unådde Frikirken har kontakt med Taiwan Ev.Luth.Frikirke og følger spesielt menigheten i Dongshi, midt på øya. Der er et blomstrende diakonalt arbeid en viktig del av kirkens utadrettede arbeid blant hakkafolket. Frikirken hadde utsendinger på Taiwan i cirka 50 år, fra 1953 til 2002. Kirken ble dannet i 1967, og har i dag seks aktive forsamlinger.

Mali - blant fattige nomader SAMMEN OM OPPDRAGET Mali - blant fattige nomader Frikirkens arbeid i Mali er blant fulaniene, et halvnomadisk folk, som er unådd for evangeliet. Utsendinger i Bamako er Anne Lise og Torstein Baltzersen. Helene og Erling Aasen reiser etter planen til Mali i januar 2013. Helene og Erling, Torstein og Anne Lise

Etiopia - i en megakirke SAMMEN OM OPPDRAGET Etiopia - i en megakirke Kirken i Etiopia har hatt stor vekst. Frikirken har trappet ned engasje- mentet, men holder god kontakt. Vi støtter evangelisering og menig- hetsplanting i Didessadalen og utdanning av prester og andre arbeidere i kirken. En væpnet konflikt i 2008, har skapt store vanskeligheter i Didessadalen. Et freds- og forsoningsprosjekt er igang med støtte fra Frikirken. Dette arbeidet har allerede gitt gode resultater.